Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
[Mataró] La jutgessa suspèn declaració perquè no entén el català
20 mai 2005
Arran de la denúncia del PP contra la mani antiguerra del 13/03/04, Safont- Tria, militant d'Unió de Pagesos i de la CUP no ha pogut declarar perquè la jutgessa no l'entenia.
[notícia del CAPGRÒS]

Es suspèn la declaració de Safont-Tria perquè la jutge no entén el català


El militant de la CUP havia de declarar avui davant la denúncia per les manifestacions a la seu del Partit Popular del 13 de maig de l’any passat.



El militant de la CUP i d’Unió de Pagesos de Mataró, Xavier Safont-Tria, no ha declarat als jutjats, tal i com estava previst, perquè la jutgessa, provinent d’Ubrique, no entenia el català.

L’advocada dels Serveis Jurídics d’Unió de Pagesos del Maresme, Pilar Bardeny, ha demanat un intèrpret perquè es pogués dur a terme la declaració, però la manca d’aquest ha obligat a suspendre el judici fins al pròxim 14 de setembre.

Safont-Tria estava citat per declarar al jutjat de Mataró arran de la denúncia presentada pel Partit Popular per motiu de la concentració del 13 de març de l’any passat en la jornada de reflexió. El jove ha declarat que el dia de la manifestació davant la seu del PP “només estàvem exercint un dret que tenen tots els ciutadans, el dret de manifestar-nos per el sistema d’enganys que ha seguit el PP�.

El líder de la CUP, Joan Jubany, també va haver de comparèixer el maig de l’any passat pel mateix motiu. Segons fonts de la formació, Jubany i Safont-Tria són els dos únics militants que han estat denunciats, fet que atribueixen a la seva pertinença a un grup Independentista de Mataró.

Safont-Tria haurà de declarar el pròxim 14 de setembre. Abans, però, el 24 de maig, està previst que els Mossod d’Esquadra en servei aquella nit declarin davant la jutgessa. El mateix dia, el PP també compareixerà per proposar un pacte per resoldre aquest conflicte.
Mira també:
http://www.capgros.com
http://mataroviu.blogspot.com

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more