Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Atacs a CNT
11 mai 2005
Comunicat del secretariat de la CNT de Catalunya que agrupa a vuit sindicats a Barcelona, mes las Federacions Locals de Olesa, Martorell, Gramanet, Girona, Prat i Vilanova.

L’atac constant que s’està produint des de tots els àmbits contra aquest sindicat anarcosindicalista fundat a inicis del segle passat es i serà promogut per les forces reaccionaries de Catalunya encapçalades per la patronal Foment del Treball i que últimament s’ha visualitzat amb la detenció de sis companys i segrest del camió que hauria de participar en la manifestació del 1er. de Maig, on cal recordar que l’any passat, integrats al Bloc Negre, va ser el bloc mes nombrós de la manifestació, la campanya de papers per tots i totes en suport dels immigrants amb tancaments de mes de 30 dies que es s’ha fet, amb molt ressò mediatic, als locals del sindicat al carrer Joaquim Costa o per exemple la participació en las accions contra el Fòrum 2004 inclosa l’assalt marítim.

Cal afegir a totes aquestes raons la suposada participació, a traves d’internet, del altre sector de CNT, nosaltres no creiem que els que escriuen en nom de l’altre sector de CNT siguin realment afiliats, sinó que son com moltes vegades infiltrats o elements que volen desestabilitzar el creixement evident de las idees anarcosindicalistes a Catalunya.

Per alguns la CNT te que desapareixen per que avui en dia no hi ha Obrers, això nomes ho pot pretendre algú que no li cal treballar per viure o que pitjor encara s’autoanomena llibertari, anarquista o anarcosindicalista i viu de l’esforç del seus pares. Avui en dia es quan fa mes falta l’unio dels i les treballadors per acabar amb aquest sistema corrupte, que el capitalisme pretén fer el mes individualista possible per assolir els seus esforços, que son pau social, es dir tindre’t agafat pels ous amb una hipoteca fins als 50 anys i uns sindicats domesticats com son CCOO i UGT.

Ara mateix quan s’està fent aquest comunicat les companyes que s’encarreguen del tema d’internet, ens diuen que ens han esborrat la pagina web, www.cnt-barcelona.tk

No obstant continuarem lluitant dintre les nostres possibilitats

Salut i anarcosindicalisme

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Atacs a CNT
11 mai 2005
Este mensaje es de los desfederados, no?
Re: Atacs a CNT
11 mai 2005
Contestacion tipica de un poli
Re: Atacs a CNT
11 mai 2005
"...Avui en dia es quan fa mes falta l’unio dels i les treballadors per acabar amb aquest sistema corrupte..."

I doncs, perque no hi poseu més voluntat per unir-vos amb la resta de la CNT???
Re: Atacs a CNT
11 mai 2005
eloi si ets de CNT saps las raons i si no ho ets DEIXA DE TOCAR els OUS
Re: Atacs a CNT
11 mai 2005
Jo estic a la resta i opino tambe que ja es hora de posar voluntat per unir-se,des de les dues parts,aquesta situacio fa molt de mal,ens debilita a una regio que ens ofereix moltes possibilitats de creixer,tant per tradicio de lluita i força dels moviments socials,com per ubicacio de sectors de treball,etc...,molta gent que s´aproparia es desanima al veure una mateixa organitzacio dividida en dos i plena de picabaralles personals. Pel que jo se ja s´ha donat un pas,els de medinacelli ja han reconegut nula la desfederacio...En fi,a veure si aconseguim que aquesta situació no s´allargui massa en el temps,pel bé de la organització i del moviment llibertari en general. Salut des de l´altra banda!
Re: Atacs a CNT
11 mai 2005
cerebros destruidos¿?
Crebros destruidos¿?

No tanto eso, como otras cosas...a la tematica me refiero...
Re: Atacs a CNT
11 mai 2005
Vosaltres no sou CNT.

La CNT està a http://www.cnt.es i el Sindicat d'oficis varis de Barcelona en http://barcelona.cnt.es
Re: Atacs a CNT
11 mai 2005
Entenc que la gent major que ha estat en el "gran lío sagrado ciberheavy" continuen a joaquin costa... però el que no puc entendre és QUÈ COLLONS FEU LA GENT JOVE!!!??????

NO DIVIDIU L'ANARCOSINDICALISME, ANEU A CNT!!! (Plaça medinaccelli)...

Sincerament, puc dir-ho: LA CULPA DE QUE ENCARA CNT ESTIGA COM ESTÀ A BARCELONA ÉS PER CULPA DE LA GENT INMIGRANT JOVE (NO CATALANA) QUE ARRIBA A LA CIUTAT I VA AL LOCAL DELS EX-CNT DE JOAQUIN COSTA. ANEU A CNT, ANEU A MEDINACCELLI!!! LLUITEU PER LA UNIFICACIÓ DE CNT EN BARCELONA!!!!
Re: Atacs a CNT
11 mai 2005
Vaja. Ja hi tornem a ser. Sempre que surt algun article de la CNT s'hi han d'afegir comentaris per aclarir vejam quin és més autèntic o quin és el que ha de dur les inicials.
¿!Però que no es poden debatre internament aquestes absurditats?!
LI ESTEM FENT EL JOC A L'ENEMIC!!!
Re: Atacs a CNT
11 mai 2005
de verdad, de verdad...
de una noticia a otra los mismos comentarios
las mismas actitudes
la misma falsedad
vamos a ver...
el camion y las detenciones fue malo, tanto el colectivo como los detenidos merecen apoyo y solidaridad. hasta ahi, inmensa unanimidad. habran mas simpatias o menos, pero es un argumento de base y si no apaga y vamonos.
despues, querer convertir eso, que fue unicamente fruto de un error tactico flagrante por parte de los propios responsables, en la enesima demostracion de que el Estado opresor confabula contra mi organizacion por ser la vanguardia proletaria del obrero revolucionario de cataluña va un pueblo. con exhibicion de medallas incluida, que pena por favor...
y por el otro lado...
lo mismo de siempre, hace veinte años se cerraban los locales de la CGT, luego los de los desfederados, ahora las paginas internet... es mas inofensivo claro... pero siguen dejando el mismo mal sabor de boca que hace veinte años cuando la gente iba con casco a las reuniones o con pistola a la asamblea.
pero todo eso sigue siendo la excusa perfecta...
la cnt lleva los ultimos veinte años, bueno, desde la reconstitucion legal en el interior, justificando su existencia en base a la lucha contra un enemigo interior. como en un folletin por fasciculos, la pobre cnt lleva veinte años defendiendose de si misma y por eso ha sido incapaz de ofrecer ni de participar en nada más:
se perdieron la transicion discutiendo entre los jovenes del interior y los mayores del exilio. luego, los jovenes crecieron y llegaron a secretarios y se pelearon entre ellos: congreso de valencia, cnt(r), cgt...
nueva excusa: tan ocupados luchando unos contra la disidencia y los otros contra la ortodoxia que se perdieron toda la reconversion industrial...(lastima, si no hubiera sido por eso habrian visto) además de meterse en juicios y procesos que ralentizaron la dinamica sindical en la calle (si es que alguna vez la hubo)...
y despues eso medio superado, pues se repite de nuevo la historia con los desferados (y en madrid, mitad y mitad con lo de solidaridad obrera...).
Y como siempre se acude a la explicacion barata de que es una conspiracion del enemigo. Pero eso es pretender convertir nuestros errores de base en supuestos meritos y honores de una lucha inexistente.
Claro que estados, policias, gobiernos y ayuntamientos aprovechan nuestras fisuras colectivas para abrir grietas en nuestros medios, pero se ha de reconocer que la cnt no ha parado en este tiempo de abrirse fisuras por dentro a bases de cabezazos entre ellos mismos... e insisto, no es eso lo peor ni lo mas triste, si no ver como todo ese entramado de ficciones y justificaciones existenciales de un numero bien concreto de personas, que todos o muchos hemos conocido bien, ha llegado a emponzoñar, a envenenar y a contaminar a toda aquella persona que durante este periodo se ha acercado a nuestros medios.
y ese chulapismo de dedo en el bolsillo poniendo cara de malo de los otros cerrando los portales...
alguien esta perdiendo de vista el enemigo de nuevo... y ademas, lo cual me apena todavia mas, esta arrastrando a esta tonteria de tu mas y yo primero a la gente nueva que esta entrando en la organizacion... limitandola... desgastandola... pasandoles su resentimiento personal y su propia frustracion...
y respecto al discurso... como puede reclamarse la unificacion reclamando a la vez la afiliacion a una de las partes?
unificarla? porque no desmontarla?
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
Crec que en el seu moment ja ha quedat demostrat quina organització està enregistrada com a sindicat, i ostenta les sigles de la Confederació Nacional del Treball:
http://www.cnt.es/actes/1maig2005/

Ignoro el perquè teniu problemes amb les pàgines de "Joaquín Costa" (www.cnt-barcelona.tk) allotjades a l'adreça http://personales.ya.com/cnt-barcelona/ , i la veritat és que crec que haurieu de poder seguir expressant la vostra opinió, això sí, sense utilitzar el nom d'una altra organització enregistrada legalment (CNT).

Quan parleu de "CNT Catalunya" és evident que parleu de la mateixa agrupació anarquista "Joaquín Costa", però a l'hora d'esmentar l'existència de federacions vostres a Olesa, Martorell, Gramanet, Girona, Prat i Vilanova seria millor que en donéssiu les adreces per almenys demostrar l'existència d'aquestes seus.

Em penso que esteu caient en desgràcia igual que l'Enric Marco, i casualment coincidint en les dates.
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
l'agrupacio llibertaria joaquin costa de barcelona son 4... quants sindicats diueu que teniu? No feu mes el ridicul, despenjeu la bandera que no us correspon (no esteu federats a la CNT) i sigueu honestos.
La CNT a Catalunya te prou activitat, projecció i preocupacions que intentar desfer les vostres mentides.
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
Libero i X:

Jo no se si sou uns desestabilitzadors o uns capullos, però ja que demaneu informació us la donaré:

1er.� quina organització està enregistrada com a sindicat “ ací demostres el teu terenna, com un sindicat revolucionari demana que estigui enregistrada.

2on. Per ignorar el perquè dels problemes amb la pagina web
â€? (www.cnt-barcelona.tk) allotjades a l'adreça http://personales.ya.com/cnt-barcelona/â;€? sabeu moltes coses, no.

3er “ agrupació anarquista Joaquim Costa� Això es el mes divertit de tot CNT Joaquim Costa, com vosaltres la anomeneu es un Sindicat de Treballadors de la CNT i per tant no es anarquista sinó anarcosindicalista, Aixa que o sou uns analfabets funcionals o llegiu-vos els estatuts.

4ar. “ a l'hora d'esmentar l’existència de federacions vostres a Olesa, Martorell, Gramanet, Girona, Prat i Vilanova seria millor que en donéssiu les adreces per almenys demostrar l’existència d’aquestes seus� en la pagina web www.cnt-barcelona.tk, estaven aquestes adreces, però no patiu que a la pròxima web, podreu tindre aquestes dades

5e. “ Nosaltres no som CNT i la desaceració ha sigut declarada nul•la �

La desfederació va ser feta pel Comitè Nacional amb acta, ¿ per que no es declara nul•la amb acta ?

La desfederació es va produir per que 5 sindicats van expulsar a 15 això en qualsevol persona normal això vol dir una cosa que els que realment no sou CNT sou vosaltres.
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
"Joaquim Costa, com vosaltres la anomeneu es un Sindicat de Treballadors de la CNT"

Repeteixo:
¿quants sindicats diueu que teniu? No feu mes el ridicul.

cnt-barcelona.tk me la sua

www.cnt.es és la direcció de la Confederació Nacional del Treball, i el directori indica els sindicats que hi estan federats, la resta (vosaltres) no forma part de la mateixa encara que insistiu mil vegades.

FORA IMPOSTORS D'INDYMEDIA!!!
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
els indepes no estem bé, però tel·la vosaltres...

au, que us sigui lleu
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
Encuentro que este no es el medio más idóneo para discutir estos temas. Ambas partes, y entre la que me encuentro yo (Bdn), saben claramente cuales son nuestros medios para solucionar este problema.
No me gusta que cada vez que aparece una noticia de CNT siempre se acabe diciendo si es desfederada o no. Pero esta claro, que mientras haya gente que maneja el cotarro a su antojo, seguira la división.
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
Voyeur, no creas que estos pendejos tengan la representatividad del movimiento anarquista (aunque eso pretendan hacer ver). Son, todos juntos, 4 gatos y tienene en contra a mucha gente dentro del "movimiento" anarquista.
Arreglad vuestras diferencias internamente, no nos deis la chapa.
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
La CNT (cnt.es) es un montaje de los curas, y eso lo saben los "desfederados", por eso son "desfederados". Detrás de esa "rara" cnt.es está el opus... Esta es la verdad !!!
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
"Per alguns la CNT te que desapareixen per que avui en dia no hi ha Obrers."
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
La CNT son tots uns infiltrats de la policia (bé, no sé si és una de tantes mentides de les que he dit en els darrers 60 anys...)
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
x ets un falagista de merda
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
LO de sedes en Vilanova, Prat, Olesa i Girona es una tomadura de pelo que debe hacer sonrojar hasta al mentiroso que lo escribió...
¡qué vergüenza!
En esas localidades no hay nada salvo ún loco de atar y algún local cerrado hace más de 5 años.
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
LO de sedes en Vilanova, Prat, Olesa i Girona es una tomadura de pelo que debe hacer sonrojar hasta al mentiroso que lo escribió...
¡qué vergüenza!
En esas localidades no hay nada salvo ún loco de atar y algún local cerrado hace más de 5 años.
A xyz
12 mai 2005
8 sindicatos en barcelona... ¿Cuales?
Olesa, prat, Vilanova... ¿cuales?
Secretariado de "CNT-catalunya"... ¿cuantos miembros?

El que ha redactado el comunicado no tiene vergüenza ni la ha conocido en la vida... y los que le siguen el juego, se pueden aplicar los mismos adjetivos.
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
Vosaltres no creieu que esteu donant un espectacle lamentable i discutint coses on no toca? o sóc l'únic que ho veu?
A avergonzado
12 mai 2005
No me estraña que estes avergonzado, como compañero tuyo en Zaragoza CALLATE
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
Esteu discutint estupideses en un espai on no correspon. No té importancia qui es el federat i qui el desfederat. Deixeu d'autoproclamar-vos els "autèntics i originals", ja que si a vosaltres us importa molt, a la gent que lluita, NO! Esteu fent el ridícul amb un debat estèril que hauríeu de tenir a portes tancades. Heu de baixar del burro les dues parts i arribar a un acord perquè aquests tipus de discusions fan molt mal al movient en general i al llibertari en particular. Si els colectius no estan massa forts ni com voldriem, ja és un problema, però tirar-vos merda entre vosaltres l'únic que fa és augmentar la fisura. SEMBLEU NENS PETITS BARALLANT-VOS PER UNA CHOCOLATINA ENLLOC DE REPARTIR-VOS-LA EN PARTS IGUALS I PODER MENJAR TOTS DOS. MOLT TRIST!!
Suposo que no és una cosa sencilla arreglar-ho però per qui es mira, sense està a la CNT ni federat ni desfederat, des de fora els articles que surten per part dels llibertaris, no deixa d'entristir-se i sentir certa impotència degut a que sempre caieu en els mateixos insults. Sembla que teniu molt de temps lliure per passar davant l'ordinador tirant-vos merda els uns als altres enlloc d'anar a reunions i discutir-ho com cal.
Patètic!! Si de vosaltres (totes dues parts o les que hi hagi) s'ha de pendre exemple estem arregladíssims i ja estm més vençuts que mai.
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
Aneu a la merda tots
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005

De la mateixa autoria:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/164588
Re: Atacs a CNT
12 mai 2005
Es penja un tema a Indymedia i la majoria de comentaris són per dir que no es el lloc adequat per fer-ho.
1er)Qui penja el tema es lliure de fer-ho i els seus motius tindrà.
2on)Si no t'agrada el tema, no contestis.
3er)Abans d'opinar, informa't sino estas intoxicant el debat.
4art)Abans de jutjar valora la teva coherència,si et consideres un revolucionari no actuis com un reformista o un inmovilista (i a l'inrevés igual)ja que les persones són valorades pel que fan, no pel que diuen.
Re: Atacs a CNT
13 mai 2005
jajaja!que divertit! jo soc més!no,jo! i mentres,les fàbriques en mans dels cocos i ugt
Re: Atacs a CNT
16 mai 2005
Queridos compañeros:qué es lo que os está ocurriendo? Yo fuí miembro de la organización hasta el año 1.977. Que poco han cambiado las cosas!! Sois los herederos, al menos legales, de una de las organizaciones sindicales más gloriosas de la historia del movimiento obrero internacional. No es posible que sometaís a esta organización a tantos vapuleos!! Resolved vuestras querellas de una vez.

Anselmo Lorenzo.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more