Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Zona temporalment salvatge
07 mai 2005
ZONA TEMPORALMENT SALVATGE.

14, 15 i 16 de maig a VALÈNCIA TROVADES ANTICIVILITZACIO.

Les trobades tindran lloc a València
1.-ZONA TEMPORALMENT SALVATGE.
2.-ZONA TEMPORALMENTE SALVAJE.


1.-ZONA TEMPORALMENT SALVATGE.

14, 15 i 16 de maig a VALÃNCIA TROVADES ANTICIVILITZACIO.

Les trobades tindran lloc a València a Benimaclet, a prop de la ciutat de València.
Pensem que poden haver dos tipus de debats, un per el matí amb una curta introducció a càrrec dâalgú que hagi participat en alguna lluita o experiència. Aquesta introducció pot servir de punt de partida del debat.

I un altra tipus de debat més general, per posar en comú idees i pràctiques, que es podria fer a darrera hora del matí o a primera hora de la tarda. I per les tardes tallers pràctics.
El programa pot quedar com segueix:

14 per el matí: benvinguda als participants. Una primera reunió per decidir el programa de la tarda (primera hora): debat sobre el desenvolupament introduït per algú que conegui el tema dâItoiz. També pot ser altra tipus dâinfraestructura o obra pública. Tarda (darrera hora) tallers pràctics.

15 matí: debat sobre acció i maneres dâactuar, que introduiria algú que parlés de lluites contra OGM o antiespecistes. Tarda (primera hora): debat sobre relacions internacionals, introduiria algú de solidaritat amb Papua o amb els maputxes, debat general. Tarda (darrera hora) tallers pràctics.

16 matí: debat sobre possibilitats dâuna xarxa de relació anticivilització. Tarda (primera hora): posta en comú sobre relacions i intercanvi. Inici del comiat. Darrera hora performance neoluddita.

Tallers concretats: agricultura biològica, mankala, crisi energètica, nanotecnologia en exemples, propulsors paleolítics aplicats al mon modern, botànica pràctica, manufactura de sabó, criptografia sense ordinador...

Sâha de portar plat, cobert, sac de dormir i tenda.
Es pot arribar en Tramvia baixant a la parada de Benimaclet o a la de V.Zaragoza, o be en metro baixant a Benimaclet o a Machado (LIII) també en autobús de la línia 10.

LâEstació dâAutobusos te la parada més propera de metro a Túria i lâEstació de Ferrocarrils a la parada de metro de Xàtiva.

PER A MÃS INFO ESCRIURE A llavors ARROBA nodo50.org, o consultar la web http://www.nodo50.org/llavors. El telefon per conctactar amb nosoltresa partir del 13 de maig, es el 680479072

2.-ZONA TEMPORALMENTE SALVAJE.

14, 15 y 16 de mayo de 2005, VALENCIA ENCUENTROS ANTICIVILIZACIÃN

Los encuentros tendran lugar en Valencia, en Benimaclet, cerca de la ciudad de Valencia.

Pensamos que puede haber dos tipos de debates, uno por la mañana con una corta introducción a cargo de alguien que haya participado en alguna lucha o experiencia. Esta introducción puede servir de punto de ignición del debate.

Y otro debate más general para poner en común ideas y prácticas, que podría ser a última hora de la mañana o a primera de la tarde.

Y por la tarde talleres prácticos.

El programa queda como sigue:

14-Mayo mañana: bienvenida a los participantes. Una primera reunión para decidir el programa. tarde (primera hora): debate sobre el desarrollismo introducido por alguien que conozca el tema de Itoiz También estamos pensando en otra infraestructura de âobra públicaâ?. tarde (ultima hora): talleres prácticos.

15-Mayo mañana: debate sobre la acción y los modos de actuar, que introduciría alguien que hable de luchas contra OMG u antiespecistas. tarde(primera hora): debate sobre relación internacional, introduciría alguno de Solidaridad con Papua o los Mapuches, debate general, y talleres prácticos. Tarde (última hora): talleres prácticos.

16-Mayo mañana: debate sobre posibilidades de una red de relación anticivilización. tarde(primera hora): puesta en común sobre relación e intercambio. Inicio de despedidas. tarde(última hora): performance neoluddita.

Talleres concretados: agricultura biológica, mankala, crisis energética, nanotecnologia en ejemplos, propulsores paleolíticos aplicados al mundo de hoy, botánica aplicada, hacer jabón, criptografía sin ordenador.

Hay que traer plato, cubierto, saco de dormir y tienda.

Se puede llegar en Tranvia bajando en la parada de Benimaclet o en en V.Zaragoza, o bien en metro bajando en Benimaclet o en Machado (Linea III). Tambien pasa por ahí el autobús número 10.

La estación de autobuses tiene la parada de metro más cercana en Turia y la estación de Ferrocarriles en la parada de metro de Xàtiva.

Para más info escribir a llavors ARROBA nodo50.org o consultar la web http://www.nodo50.org/llavors. A partir del dia 13 podeis contactar con nosotros a través del teléfono 680479072.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa