Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Alerta tots al palau blaugrana divendres 6
05 mai 2005
BARÇA - GUADALJARA divendres 6 de Maig a les 21:00 !!! Tots al Palau pel Barça i per Catalunya !!!
Partit de Futbol Sala decisiu per poder pujar a divisió d'honor. Allà es va perdre i això no pot torna a passar , volem la rebenja!!!!

Us paso la cronica del partit allà:

Dissabte 30 d'abril a les 16'30h. Arriba l'expedició blaugrana al Pavelló Municipal de la ciutat, on juga la Unión Deportiva Guadalajara de Futbol Sala. Una pista petita però força elegant, amb el públic molt a sobre, massa per les bandes.

Mentre l'equip es va canviant el pavelló es comença a omplir ràpidament per arribar als 1000 espectadors de capacitat, el color violeta ho envaeix tot, tot el públic amb la samarreta de l'equip (impressionant!!).

Falta una hora per l'inici del partit i les grades estan plenes, i els passadissos..., i el bar... i tot arreu on una persona pot entrar. El calor comença a ser angoixant, enganxos, notes que falta l'aire, i encara queda una hora.

Surt l'equip a escalfar i ja no son 1000 sinó potser 2000 veus insultant al nostre equip. El "Puta Barça, Puta Cataluña" retrona, potser el supera el "Es polaco el que no bote"..., el "Ser del Barça es ser un subnormal" et crema les orelles. Per un moment la cridòria baixa i es comença per sectors a insultar als nostres jugadors, crits, amenaces, escopinades, llançament d'objectes... i els nostres nois intentant evitar les bandes i seguir concentrats. Es fa difícil.

Els equips es retiren i tinc l'oportunitat de veure a les grades plenes a vessar, gran quantitat de samarretes del Real Madrid i banderes d'Espanya.

Puja el calor i es veu clarament que no hi ha intencions de posar l'aire condicionat, ells estan acostumats i ens volen ofegar.

Per fi surten els dos equips, primer el Barça, la cridòria es fa insoportable, després el Guadalajara acompanyat d'una pluja de papers, rotllos de WC, un gran banderó amb el lema "Guadalajara Campeón" i una pancarta on es podia llegir "Cataluña is not Spain: is Poland".

Comença el partit i els insults són constants, per cada crit d'ànim al Guada hi ha 10 insultant al Barça. Quan els locals es posen per davant en el marcador, s'aixeca el "fervor patriótico" i els crits de "España. España,..." s'entonen amb l'himne d'aquest país.

Un mal partit dels nostres nanos fa que la xusma s'exciti bojament cantant el nostre himne acabat amb el ja conegut "Barça, Barça, mierda".

Les penyes locals: Yunquera, Morados, Trebol, Marchamalo i La Isabela es tornen histèriques amb el 5 a 3 definitiu.

Acaba el partit i els nostres jugadors es retiren ràpidament davant la invasió de pista, refugiant-se a l'entrada del vestuari, fins allí arriben aficionats llençant objectes, insultant i amenaçant, tot arriba a un punt que els nostres jugadors salten defensant la samarreta blaugrana i s'enfronten als aficionats rivals. El cos tècnic del FCB ha d'aturar als "muchachos" que ferits al seu orgull volen defensar-se.

Les provocacions segueixen fins 20 minuts després de finalitzar el partit. Una vegada desapareix el gruix de l'afició, desapareixen els valents provocadors.

Ja de tornada, els nostres jugadors es preocupaven per la reacció de l'afició barcelonista, ells desitjarien jugar amb un Blaugrana ple com amb l'handbol o el bàsquet, però han de reconèixer que poca gent se'ls estima i ja imaginen que estaran sols. Però d'una cosa estan ben segurs, que Dracs no els fallarà. Era impressionant escoltar els seus comentaris dient que al Palau jugarien amb un més , que els seus Dracs estarien amb ells, que no es sentirien ferits com a Guadalajara. Parlaven del nostre grup com un més de l'equip, parlaven amb un orgull de grup que semblaven que havien passat anys i anys a les nostres grades.

Del jugador més jove al més experimentat, de l'encarregat de material a l'entrenador, tots estaven d'acord: "Amb Dracs al nostre costat i amb el Palau animant no podem perdre".

Em van demanar, si us plau, que us fes arribar un missatge. Els nostres "muchachos" us demanen que no els deixeu sols, que lluiteu al seu costat, que "hay que liarla", que ells es deixaran la vida però que necessiten la seva taca groga a la Corba Sud. No puc transmetre tot el sentiment de les seves paraules, va ser gran, molt gran, però us puc assegurar que ara quan les estic escrivint encara s'em fa petit el cor.

Per part de la Unión Deportiva Guadalajara s'ofereix un viatge amb entrades, autocar i tres nits d'hotel al preu de 0 €, sí, sí, GRATIS, perquè volen envair el Palau Blaugrana.

Segurament, l'afició blaugrana podria demostrar com és de gran recolzant esportivament als nostres nois i deixar ben clar que un equip de Divisió d'Honor ha de tenir la millor afició possible, però aquesta resposta depèn de tu, i si tu no hi ets, no podrem guanyar.

Potser l'entrada es gratis sino ho es valdra 2 o 3€ heu de venir tots.

PASSA-HO !!!
Mira també:
http://www.racocatala.com/forum/llegir.php?idf=4&fil=520
http://www.racocatala.com/forum/llegir.php?idf=4&fil=520

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Alerta tots al palau blaugrana divendres 6
05 mai 2005
PREGUNTA; PREGUNTA:

Se puede ir al Palau y no animar al Barça?????????

Porqué supones que todos somos del Barça?????????

Qué hago, ¿voy o me quedo en casa????

Ya me dirás algo........
Re: Alerta tots al palau blaugrana divendres 6
05 mai 2005
tu silencio dmuestra tu odio hacia Catalunya vete colono de mierda o mereces esta tierra!!
Re: Alerta tots al palau blaugrana divendres 6
05 mai 2005
vaia frikada hooligan xDDD Jo no vindre!
Re: Alerta tots al palau blaugrana divendres 6
05 mai 2005
Yo amo a Cataluña y soy del Real Madrid.
¿A que te ha crujido la neurona? ¿A que tu cerebro no lo asimila? ¿A que tu pie tiene tembleque, tu párpado se electriza y tu picha se te esconde?

Pues sí, hay gente como yo.
Y perdona por tu esguince de neurona, no era mi intención.
Re: Alerta tots al palau blaugrana divendres 6
05 mai 2005
Como TODOS vayamos al Palau igual el Barça está en minoría...
Yo de tí haría el llamamiento SÓLO a los culés.
Re: Alerta tots al palau blaugrana divendres 6
05 mai 2005
Yo amo a cataluña, i si me apuras a las vascongadas, no??? Franco tb les estimava, i així d calents ens van deixar.

Tu vés estimant, k així et sentiras feliç, pero no estimes catalunya, per a tu no es més k un troç de la teva terra, espanya, i per tant no es k l'estimis, sinó intentaries integrarte (i amb això no vull dir ser del barça k poc i te a veure).

Catalunya no es espanya i quan deixi d ser-ho tu ja no l'estimaras.
Re: Alerta tots al palau blaugrana divendres 6
05 mai 2005
Tío, t'has passat, capullo:
per què en Zerolo digui que estima Catalunya i és seguidor del Reial Madrid no es mereix tot el que li dius.

Ho fas de conya o realment és el que penses?
Jo tampoc sóc del Barça... Espero que no mínsultis.
Re: Alerta tots al palau blaugrana divendres 6
05 mai 2005
Menuda tonteria i menuda merda de menjacocos de nazionalisme i furbol. Calculo uns 12 o 13 anys?!
Re: Alerta tots al palau blaugrana divendres 6
05 mai 2005
A la merda el Barça, el Guada. el Madrid i el puto futbol i tota la seva merda mercantilista. I a la merda els idiotes que creuen que defensant un equip defensen la seva terra.
A que no et poses igual de furibund si t´acomiaden o acomieden al teu company?? Fas alguna cosa per canviar esta merda de pais (Catalunya-España, la mateixa merda)
Com deia el grupet: "Ve con tu uniforme, y con tu mente deforme"...a pastar fang.
Re: Alerta tots al palau blaugrana divendres 6
05 mai 2005
Al Palau que hacemos tarde..

Vaja freak
tots i totes al palau
05 mai 2005
....al palau d'hivern!
Re: Alerta tots al palau blaugrana divendres 6
05 mai 2005
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/176090/index.php

ho veus com no anava desencaminat, k es tracta d'un intoxicador....
Re: Alerta tots al palau blaugrana divendres 6
05 mai 2005
el barça és una empresa capitalista

el capital no té pàtria, ni fronteres...

què carai us passa amb el puto barça?
Re: Alerta tots al palau blaugrana divendres 6
05 mai 2005
"els muchachos", jaja kets freak
Sindicato Sindicat