Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: @rtivisme
Aixo va comencar amb Las Agencias
04 mai 2005
Aixo va comencar amb Las Agencias i el diari esta tot fatal em sembla que es deia.¿Algú s´enrecorda? El s cartells contra la reunio del Banc Mundial a bcn, els de dinero gratis,etc. El Macba va pagar molts d´aquests cartells.Pijos-activistas-artistas amb temps i pasta suficient per anar a totes las asambleas i per comprar un local a la placa del sol de Barcelona. D´aquí va sortir la gent del dinero gratis, yomango,etc. amb Marcelo Exposito com a lider intelectual. I despres els reclaim the streets, madays...El Macba sempre ha estat darrera d´aquesta gent amb una relacio ambigua d´amor- odi.
La realitat es que van cambiar la forma de fer les cosas en alguns ambients de bcn, tenen temps per tirar del carro. Aquest canvi ¿ha sigut bo o dolent?
Penso que s´ha ampliat el ventall de gent al voltant de les mogudes alternatives a bcn a canvi de suavitzar la imatge i el discurs. Ara amb tant disseny i musica a les manis es mes facil de digerir.
Per un altre banda aquesta gent no estan per un canvi social sino per la festa, per ser cool, el pijoart. Pot ser si que la moguda alternativa estava anquilosada, pero aquest cami ¿cap a on condueix?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Aixo va comencar amb Las Agencias
05 mai 2005
lo importante del camino no es a donde va, si no si tiene continuidad... Ese mirar de reojo a los pijos-activistas-artistas dice qizas bastante mas del contexto que atrvesamos que muchas de las criticas bizcas, recelos y prejuicios con que se llenan habitualmete las paginas del indy.
Jo si que m'enrecordo...
27 set 2005
Entre d'altres coses perquè vaig participar en el diari Està tot Fatal, així com en el diari de la campanya de 2002, i realment crec que portes una empanada mental immensa. Si vols dedicar-te a "reescriure la història" per justificar o atacar ves a saber què, millor que et documentis abans o que parlis amb les persones que hi vam participar, abans de dir la primera cosa que se't passa pel cap; i no aprofitis una eina comunicativa com hauria de ser Indymedia per a extendre rumorologia.
Sindicato Sindicat