Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Concentració a Vilanova i la geltrú per en Franki
04 mai 2005
L'assemblea de joves de vilanova ha convocat per aquest divendres 6 de maig una concentració en solidaritat amb en Fransesc Argemí (Franki de Terrassa) la concentració serà a les 20:00 hores a la plaça de la vila.
franki llibertat 7.bmp
14 mani.bmp
Recordem que en franki ha estat condemnat a dos anys i set mesos de presó,acusat de ultratges a la bandera espanyola,desordres públics i atemptat a l'autoritat.
Els fet van succeïr a la festa major de Terrassa de 2002,quan una cercavila que es manifestava pels carrers del centre de la vila demanava la retirada de la bandera espanyola i europea durant les festes que honeja al balcó de l'ajuntament de terrassa,en què la manifestació va ser durament reprimida per la policia quan s'intentava despenjar la bandera.Però cal dir que en cap moment no es va produïr cap detenció ni identificació.Mesos més tard van arribar les acusacions,el judici i unes condemnes malgrat que tots els policies van reconèixer que tant sols podein recordar la participació d'en franki a la manifestació i no en els incidents posteriors.

Per tot això,per aquest intent de criminalitzar un cop més el moviment dissident de terrassa,com ja vàren fer amb les detencions d'en zigor i la laura,i ara a en franki,cal mostrar aquesta solidaritat un cop més a Terrassa,un dels emblemes del moviment disssident i okupa del nostre poble.Per tot això cal mostrar aquesta solidaritat a en Franki una de les persones compromeses amb la lluita anticapitalista.



FORA LA BANDERA ESPANYOLA!
ABSOLUCIÓ FRANKI DE TERRASSA! FRANKI NO ESTÀS SOL!

This work is in the public domain

Comentaris

Llibertat presoners de consciencia
04 mai 2005
L'unic que el Franki ha fet es el que molt/es pensem, un altre pres de consciencia catala a les presons feixistes de l'estat espanyol
Sindicato Sindicat