Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Vàndals impedeixen un acte de Maulets a Palma
29 abr 2005
Una acció vandàlica impedí ahir, dijous 28 d’abril, la realització d’un acte formatiu de l’organització juvenil Maulets. La porta d’un conegut bar del centre de Ciutat fou ensiliconada per desconeguts impedint així que s’hi projectàs un conegut film sobre el cas irlandès.

L’activitat s’emmarcava en les II Jornades Internacionalistes de Ciutat, organitzades per Maulets. A banda del conflicte irlandès, les jornades s’han centrat també en els casos d’Euskal Herria i Cuba.
Davant aquest fet, Maulets, el jovent independentista revolucionari vol comunicar les següents consideracions:
-     Accions com aquesta no provoquen en nosaltres sino la reafirmació de les nostres conviccions independentistes i revolucionàries. Cap intimidació ens aturarà en la nostra decisió de treballar per uns Països Catalans lliures, reunificats i sense classes.
-     Accions com aquesta ens confirmen que anem pel bon camí. Si els nostres enemics es comencen a sentir insegurs per la nostra presència, això no és sinó un senyal ben clar que fem una bona feina.
-     Denunciem l’onada d’agressions i intimidacions que està patint el jovent arreu del país. En les darreres setmanes, el Casal Jaume I de Castelló (La Plana, País Valencià ha viscut en dues ocasions diferents les amenaces de grups de caps rapats feixistes (boneheads). El passat 18 d’abril, un jove era detingut a Xàtiva (La Costera, País Valencià) per parlar en català a un agent de la Policia Nacional. Durant la Diada de Sant Jordi, diverses entitats cíviques amb paradet a la Rambla de Barcelona patiren la intimidació d’agents de la Guàrdia Urbana pel simple fet de tenir exposades senyeres estelades en les seves paradetes. Ahir mateix es jutjava a Barcelona (Barcelonès, Principat) un grup de joves solidaris amb els treballadors de l’empresa Miniwatt.

Maulets, el jovent independentista revolucionari, anima els i les joves de la nostra illa ha organitzar-se, mobilitzar-se i treballar per bastir entre totes i tots l’alternativa política necessària a l’actual sistema de destrucció i explotació de la nostra terra.

[combatem el capital, recuperem la terra]

Maulets, el jovent independentista revolucionari

Ciutat, 29 d’abril de 2005


[www.maulets.org - mallorca ARROBA maulets.org]
Mira també:
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vàndals impedeixen un acte de Maulets a Palma
29 abr 2005
No en feu un gra massa? Tot un comunicat perque us hagin fotut merdeta al pany es una mica histèric no??

"Accions com aquesta no provoquen en nosaltres sino la reafirmació de les nostres conviccions independentistes i revolucionàries. Cap intimidació ens aturarà en la nostra decisió de treballar per uns Països Catalans lliures, reunificats i sense classes."

Sense comentaris...
Re: Vàndals impedeixen un acte de Maulets a Palma
29 abr 2005
Nol facis cas...es un infiltrat o un UNC XD
prova
30 abr 2005
Aixo proba la "democracia" que hi ha a l'estat espanyol on fins i tot per a organitzar un acte pacific en defensa s'ha d'anar amb compte
Re: Vàndals impedeixen un acte de Maulets a Palma
30 abr 2005
trobo 1 mica lamentable q suposats "alternatius", o q es defineixin com vulguin, encara els faci gràcia i/o minimitzin la repercussió d'això.
On moveu el cul vosaltres?
Aneu a masturbar-vos amb El Dominical d'El País!
Re: Vàndals impedeixen un acte de Maulets a Palma
30 abr 2005
Perdona pero que té a veure el bavosisme amb la crítica que he fet? No ric de l'"agressió", em ric del circ que han muntat per una cosa que no té mes historia.
I si ho dic es precisament pq he mogut i moc el cul i no he perdut el contacte amb la realitat. A mi (com a mosaltres) m'han apallissat, detingut, tirat cocos a la okupa on vivia, amenaçat i no per aixo hem muntat el drama victimista.
Un poquito de por favor...
Sindicat Terrassa