Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: un altre món és aquí
Fira del llibre anarquísta a Barna.
23 abr 2005
1ª MOSTRA DEL LLIBRE ANARQUISTA A BARCELONA, DEL 13 AL 19 DE JUNY 2005.

Presentació:

La Mostra del llibre Anarquista recull l’experiència d’altres ciutats per dur a Barcelona la posibilitat de compartir visions de l’anarquisme i conéixer allò que ens fa créixer. Hi tenen cabuda no tan sols allò específicament anarquista sino aquelles postures antiautoriàries de les que hi podem apendre. Llibres i textos de diverses temàtiques: ecologisme, salut, feminisme, presó,....que no es declaren sota la idèa libertària, peró que tampoc plantejen una idea autoritària o partidista.

Obrir un llibre anarquista equival a encetar una conversa, reflexió, diàleg que no acaba amb la darrera pàgina. Es perllonga fins a on arriva la nostra praxis. En ell sentim el ressó de la nostra història, de lluita i pensament obviats per la historiografía del poder. Ni falta que fa que ens diguin qui som. A les nostres ments, als nostres cors, l’anarquía continua visquent al marge del seu control. I no cal dir que allà on es manifesta de debó es a la nostra pràctica, constructiva i incendiària. I el llibre pot ser espurna o fonament.

Una de les persones que més ha fet per encendren’s, Antonio Téllez Solá, va morir la matinada del 26 de març. QUE SIGUI AQUESTA MOSTRA EN MEMÒRIA SEVA!

Actes

A part de les xerrades i projeccions de vídeo que podreu veure en el nostre programa que penjarem a la página web www.alasbarricadas.org/llibreanarquista, hi hauràn altres actes que són:

DISTRIBUCIÓ: Aquest és un dels punts principals de la Mostra. Durant tot el dia de dissabte i del diumenge serà possible aconseguir material escrit vinculat amb l’anarquisme a les paradetes que s’instal.laràn a la Rambla Prim, en front a l’Ateneu Llibertari del Besós.

Demanem a les distribuidores que dintre de lo possible, es centrin a la intenció d’aquesta Mostra, que és el potenciar la lectura, deixant de banda el format, però no els materials.

La intenciò d’ aquesta Mostra es la de potenciar un tipus de lectura, una idea, un pensament crític i antiautoritari fora d’esquemes fixos, marges concrets, reglamentacions, així com d’organitzatcions concretes. Ens identifiquem sota una praxis comuna i no busquem el protagonisme de ningú ni de res. Per aixó, desde el primer dia varem apostar per que cap parada mostri unes sigles concretes. Deixar clar que no pretenem negar la participació a cap organització, tan sols preferim identificar-nos sota una idea colectiva, diversa i difusa como es l’Anarquia.

Distribuidors de música, de roba, venedors/es de menjar, artesania.....absteniu-vos, no és la nostra intenció discriminar a ningú, però ja existeix altres circuits on es poden exposar.

EXPOSICIONS: Hi haurà una exposició permanent de publicacions anarquistes nacionals e internacionals situada al local de l’Ateneu. A més, durant els dos dies de sortida al carrer del cap de setmana es trobaràn, en convivència amb les parades de distribució, les exposicions amb motiu de la història del Movimiento Ibérico de Liberación y Grupos Autónomos de Combate (MIL-GAC) per una banda, i d’ Agustín Rueda i el seu assassinat per l’altra.

TALLER: També durant als matins del cap de setmana, una persona entesa ens explicarà en forma de taller pràctic com es realitza l’enquadernació d’un llibre. A partir de les 11:00h en grups reduïts.

Més informació:

Hi hauràn taules disponibles per a qui vulgui exposar el seu material de distribució, respectant, és clar, el marc de la Mostra del Llibre Anarquista, nom que de per sí ja hauria de delimitar allò que és benvingut i allò que no.

També es disposa d’ allotjament per al cap de setmana, però caldria avisar amb temps; de la mateixa manera que si s’hagues necessitar una de les taules.

Es faràn menjadores basats en una dieta vegana, del sopar del divendres fins al dinar del diumenge. Dinars a les 15:00h i sopars a les 22:00 h.

Tots els actes es duràn a terme a l’Ateneu LLibertari del Besós, situat a la Rambla Prim, 76. L’accés al lloc es fàcil tant en metro L4 Besós Mar, com en autobús 36 y 141. Per arrivar en cotxe o per qualsevol altre dubte consulteu-ho a la pàgina web www.alasbarricadas.org/llibreanarquista o al correu electrònic firallibreanarquistabcn ARROBA yahoo.es

--------------------------------------------
BARCELONA] 1ª MOSTRA DEL LLIBRE ANARQUISTA


La Mostra del llibre Anarquista recoge la experiencia de otras ciudades para traer a Barcelona la posibilidad de compartir visiones del anarquismo y conocer aquello que nos hace crecer.

1ª MOSTRA DEL LLIBRE ANARQUISTA EN BARCELONA, DEL 13 AL 19 DE JUNIO DEL 2005.

[castellano i català]

Presentación:

La Mostra del llibre Anarquista recoge la experiencia de otras ciudades para traer a Barcelona la posibilidad de compartir visiones del anarquismo y conocer aquello que nos hace crecer. Tienen cabida en ella no solo lo especificamente anarquista sino las posturas antiautoritarias de las que podemos aprender. Libros y textos de temáticas diversas: ecologismo, salud, feminismo, prisión,....que no se declaran bajo la idea libertaria, pero que tampoco plantean una idea autoritaria o partidista.

Abrir un libro anarquista equivale a comenzar una conversación, reflexión, diálogo que no acaba en la última página. Se prolonga. En él escuchamos el eco de nuestra historia, de lucha y pensamiento obviados por la historiografía del poder. Ni falta que hace que nos digan quiénes somos. En nuestras mentes, en nuestro corazones, la anarquía continúa viviendo al margen de su control. Y no es necesario decir que donde se manifiesta realmente es en nuestra práctica, constructiva e incendiaria. Y el libro puede ser chispa o cimiento.

Una de las personas que más ha hecho por encendernos, Antonio Téllez Solá, murió la madrugada del 26 de marzo. QUE SEA ESTA MOSTRA EN SU MEMORIA!

Actos:

A parte de las charlas, pases de video,... que podreis ver en nuestro programa que colocaremos en nuestra página web www.alasbarricas.org/llibreanarquista ; habrán otros actos que son:

DISTRIBUCION: Éste es uno de los puntos principales de la Mostra. Durante todo el día del sábado y del domingo será posible conseguir material escrito vinculado al anarquismo en los stands que se instalarán en la Rambla Prim, frente al Ateneu Llibertari del Besós.

Pedimos a las distribuidoras que dentro de lo posible, se ciñeran a la intención de esta Mostra, que es el potenciar la lectura, dejando a un lado el formato, pero no los materiales.

La intención de esta Mostra es la de potenciar un tipo de lectura, una idea, un pensamiento crítico y antiautoritario fuera de esquemas fijos, márgenes concretos, reglamentaciones, así como de organizaciones concretas. Nos identificamos bajo una praxis común y no buscamos el protagonismo de nadie ni de nada. Por ello, desde el primer dia apostamos por que ningún puesto muestre unas siglas concretas. Dejar claro que no pretendemos negarle la participación a ninguna organización, tan sólo preferimos identificarnos bajo una idea colectiva, diversa y difusa como es la Anarquía.

Distribuidoras de música, de ropa, vendedores de comida, artesania.....abtenerse, no es nuestra intención rechazar a nadie, pero ya existen otros circuitos donde poder exponerse.

EXPOSICIONES: Habrá una exposición premanente de publicaciones anarquistas nacionales e internacionales situada en el local del Ateneo. Además, durante los dos días de salida a la calle del fin de semana se colocarán, en convivencia con las mesas de distribución, las exposiciones con motivo de la historia del Movimiento Ibérico de Liberación y Grupos Autónomos de Combate (MIL-GAC) y la de Agustín Rueda y el proceso que llevó a su muerte.

TALLER: También durante las mañanas del fin de semana, una persona nos explicará en forma de taller práctico cómo se realiza la encuadernación de un libro. A partir de las 11:00h en grupos reducidos.

Más información:

Habrán mesas dsiponibles para quien desee exponer su material de distribución, respetando, por supuesto, el marco de la Mostra del Llibre Anarquista, nombre que de por sí ya deberia delimitar aquello que es bienvenido y lo que no.

Tambien se dispone de alojamiento para el fin de semana, pero seria conveniente avisar con antelación; del mismo modo que si se necesitara una de las mesas.

Se harán comedores basados en una dieta vegana, de la cena del viernes a la comida del domingo. Comidas a las 15:00h y cenas a las 22:00 h.

Todos los actos tendrán lugar en el Ateneu LLibertari del Besós, situado en la Rambla Prim, 76. El acceso a la zona es sencillo tanto en metro L4 Besós Mar, como en autobús 36 y 141. Para llegar en coche o para cualquier otra duda consultad la página web www.alasbarricadas.org/llibreanarquista o el correo electrónico firallibreanarquistabcn ARROBA yahoo.es

* PD: Por favor, reenviad este comunicado allí donde creais que pueda ser de interés. Gracias

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fira del llibre anarquísta a Barna.
24 abr 2005
yo no podre ir pro a ver si alguien puede poner libros sobre el anarquismo que recomiende
Re: Fira del llibre anarquísta a Barna.
24 abr 2005
espero que no hi hagi cap parada de la cnt!
Re: Fira del llibre anarquísta a Barna.
24 abr 2005
Es una fira del llibre anarquista, no un combat entre persones que tenen problemes amb persones d'altres organitzacions. Llanço la pedra i amago el braç. Si ens posem a criticar cadascuna de les parades, segur que tindríem comentaris simples com el que has posat. La perfecció es va perdre fa temps. Millor dedicar-se a recolzar a la fira que fotre merda.
Quant vagi a la fira, si veig una parada de la CNT, benvinguda serà.

SALUT I ANARQUÃ?A

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more