Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Nova okupació a Sabadell
22 abr 2005
Assemblea d’Okupes de Sabadell (22/04/05)

Aquesta nit, a les 05:00h, l’Assemblea d’Okupes de Sabadell ha tornat a actuar. S’ha dut a terme l’okupació d’una vivenda que estava en desús des de fa gairebé 20 anys i on es farà un nou projecte de vivenda per a joves.
Un cop més, un grup de joves ha decidit passar a l’acció per tal de denunciar l’actual situació de precarietat absoluta que patim aquells i aquelles que no estem disposades a hipotecar-nos tota la vida per tal d’accedir a un dret universal i inqüestionable: la vivenda.
Volem denunciar i lluitar contra aquells que promouen i es beneficien d’una situació cada cop més surrealista. El preu de la vivenda augmenta, de la mateixa forma que augmenten els beneficis privats d’una sèrie de grups financers, constructores, immobiliàries, institucions i un llarg etcètera d’entitats i persones que s’aprofiten i especulen amb una necessitat vital per a tot individu. Les conseqüències d’aquest procés són cada cop més visibles i alarmants.
Mentrestant, les institucions públiques (suposadament encarregades de treballar pel benefici col•lectiu) mantenen una postura cada cop més lamentable: mentre construeixen insuficients pisos de protecció oficial, o es dediquen a fer propostes que freguen l’absurd i lo còmic com ara pisos - ratoneres de 30m2 ; no només no aturen efectivament l’especulació i als especuladors sinó que mantenen una relació de complicitat i simbiosi amb aquets. Aquest fet no fa més que demostrar l’autèntica raó de ser del sistema econòmic en el qual vivim: la recerca del màxim benefici d’una minoria privilegiada en detriment de tots els demés.
Així doncs, amb aquesta acció, a més de permetre l’emancipació d’un grup de persones, volem fer un crit de rebuig i denúncia a l’actual situació alhora que animem a tota la ciutadania de Sabadell a posicionar-se i actuar per tal de solucionar aquesta injustícia.



Quan viure és un luxe, okupar és un dret.
La seva repressió no ens farà callar!
Okupar és resistir, resistir és vèncer.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova okupació a Sabadell
22 abr 2005
acció-reacció

de llibre

seguim somiant, seguim okupant!
Re: Nova okupació a Sabadell
22 abr 2005
I a on s'ha fet l'okupació? quina és l'adreça?

Salut i força!

Jan
Re: Nova okupació a Sabadell
22 abr 2005
I a on s'ha fet l'okupació? quina és l'adreça?

Salut i força!

Jan
Re: Nova okupació a Sabadell
25 abr 2005
Remenant webs dimmigracio arribo a aquest espai. Sabadellenca pero vivint a Hondures,sempre he pensat que la okupacio i aquestes accions de queixa no son les millors.
Daltra banda, intolerables les accions dalguns politics de la nostra ciutat, em fa sentir que qualsevol crit per canvir les coses te els seus fruits. L'important es no deixar de moure'ns, sigui quina sigui la direccio
Re: Nova okupació a Sabadell
21 mai 2005
solidaritat amb el moviment popular de sabadell!
aturem el desallotjament de can calet (les franqueses, vallès oriental). U-U-Oleguer!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more