Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: pobles i cultures vs poder i estats
Actes 25 d'Abril a diferents comarques
21 abr 2005
BENIDORM (La Marina)

DIVENDRES 22 d'abril
Al Casal Jaume I de Benidorm.

-20:00 h: Projeccció del documental "DEL ROIG AL BLAU". Estrenem a La Marina aquest valuòs documental sobre la història de l´evolució política al País Valencià durant els anys de la mal anomenada "transició". Està produit pel departament d'audiovisuals de la Universitat de València, i és peça clau per a entendre fenòmens com el blaverisme, que va succeïr a la "Batalla de València" als anys 70... tot directament de boca dels seus protagonistes.

-22:00 h: Sopar anti-consumista a preus populars: Volem deixar palés que per a oferir art culinari de primera qualitat no cal cobrar cap ull de la cara.
El sopar valdrà 3 o 4 euros, i anirà preparat pels membres de l'assemblea, els beneficis són per a l'autogestió de l'assemblea.

-23:00 h: Festeta amb música, begudes de la terra i potser alguna sorpresa d'última hora, fins a la 1 o les 2h.
Confirmar sopar: 659127528

Organitza: Endavant - La Marina

BENIARRÃS (El Comtat)

"Pel somni d'Ovidi!" Beniarrès reivindica el 25 d'Abril

El poble de Beniarrès (El Comtat) reivindica un any més la dignitat nacional a la Diada del 25 d'Abril. Enguany, l'assemblea local d'Endavant, l'Ateneu Popular Arrels, i l'Associació Cultural l'Esportí, han constituit una comissió conjunta per tal de coordinar els actes i superar l'èxit de l'any passat on la cercavila independentista que recorregué el poble reuní al voltant de 100 persones.

Els actes que la "Comissió 25 d'Abril" de Beniarrès ha preparat engunay són els següents:

- Dissabte 23 d'Abril

19'00 Inauguració de l'exposició sobre la Guerra de Successió al local de l'Associació Cultural L'Esportí (C/ Dr. Orero).

19'30 Xerrada sobre el moviment seccessionista al País Valencià, a càrrec de Pau T. (militant d'Endavant), a l'Ateneu Popular Arrels (Dr. Orero 11).

- Diumenge 24 d'Abril

12'00 Cercavila reivindicativa pels carrers del poble i lectura pública del manifest de la Comissió 25 d'Abril.

13h Xerrada de Núria Cadenes sobre l'Ovidi Montllor a les escoles de Beniarrès (Col·legi Públic Perpuxet).

14h Dinar popular al Bar Crespo (C/ Dr. Orero)

Organitza: Comissió 25 d'Abril de Beniarrès

ALDAIA (l'Horta)

CONCERT '298 Anys d'ocupació espanyola...Ja n'hi ha prou !'

Dissabte 23 d'abril
23H. CONCERT:
* PRISONERS OF WAR (Sagunt) [HC-Oi !]
* VOLTOR (Aldaia) [HardCore]
* LA GOSSA SORDA (Pego) [Ska]

Lloc: Plaça dâEuropa (Aldaia, L'Horta Sud).
Entrada gratuïta
BEGUDA A PREUS POPULARS !!

Ni reformes ni estatuts: Construcció Nacional; l'únic horitzó : Independència i Socialisme !

Organitza:
Assemblea de Joves de l'Horta Sud (L'Aixada)
Col·labora: Endavant (OSAN)-L'HORTA

Nota de l'Assmeblea de Joves l'Aixada:

El 2007 es compleixen 300 anys des que Felip V va derogar els Furs, tot just després la desfeta dâAlmansa. Han passat ja 298 anys i el poble valencià encara no ha despertat després dâaquella derrota que ha dut fins als nostres dies una radicalització creixent dâespanyolisme, regionalisme i, més recentment, blaverisme. Això ens ha conduït a convertir-nos, malauradament per moltes, en un poble sense consciència ni unitat nacional, i, cada cop més, les nostres senyes dâidentitat romanen més oblidades i marginades que mai. Dâací a dos anys, el panorama polític valencià pot donar un canvi dâestratègia si es fan efectives algunes de les mesures que molts sectors ja estan treballant en allò que han anomenat âHoritzó 2007â?. Sâha parlat dâun nou Estatut, de fronts conjunts per acabar amb la majoria absoluta de la que ara mateix gaudeixen els feixistes espanyols, dâuna nova orientació de les polítiques dâoposició..., però el ben cert és que aquest horitzó queda molt lluny dâallò que nosaltres considerem lluita.

Des de lâAssemblea de Joves LâAixada, pensem que per a aturar aquests 298 anys dâocupació espanyola lâúnic horitzó que serveix com a objectiu és el de la independència i el socialisme. Només així sâacabarà amb les ànsies dominants dâaquells que ens oprimeixen, alhora que es trencarà amb un sistema imposat que ens esclavitza com a pobles i com a persones.

Per aquest motiu, LâAixada celebrarà enguany un esdeveniment amb motiu del 25 dâabril amb la pretensió dâapropar al nostre radi dâacció (la comarca de lâHorta Sud) la lluita política per la dignitat i la resistència dins dâaquest marc actual tan difícil i dolent. En aquest cas, Aldaia ha estat la ciutat triada per la celebració dâun concert amb la participació de tres bandes dâarreu del País Valencià. Lâacte, que serà gratuït, parteix amb moltes rèmores i adversitats. Malgrat tot, sâha fet el possible per tirar endavant la proposta i finalment podrem gaudir amb una jornada reivindicativa a la qual està convidat tothom.

La lluita és lâúnic camí!


XÃTIVA (La Costera)

30 dâAbril
Homenatge als Maulets
12â00 h Monument als Maulets

Organitza: Endavant, Maulets, CEPC

VALÃNCIA (LâHORTA)

30 dâAbril
Cercavila reivindicativa pel Barri del Carme
Torres de Serrans
12â00h Torres de Serrans
(en acabar diverses organitzacions de lâEsquerra Independentista farem un Acte Polític donant la nostra visió al voltant dels procesos de reforma dels estatuts)

14h Dinar Popular en benefici del Periòdic LâAccent

18h
MANIFESTACIÃ

-30 d'abril:
València
18h Plaça Sant Agustí

Endavant (OSAN)

This work is in the public domain
Sindicat