Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Dates i hores confuses de les accions en suport als immigrants
19 abr 2005

Sé que no és una notícia, però donada la confusió que com a lector de indymedia i participant en les accions de suport als immigrants voldria posar de manifest que:

Es publiquen dates i hores contradictories sobre les properes accions que es faran en suport als imigrants tancats. Per exemple, l´altre dia, dissabte 16 va aparèixer una notícia a indymedia, posada unes hores abans d´una suposada concentració en suport als immigrants a la plaça sant jaume (18h). Malgrat estar ben assabentat de les dates de les accions no tenia cap constància de què s´hagués acordat aquesta concentració. Resultat, no hi vaig anar i pel que sembla tampoc hi va anar ningú (?).

Ara, al calendari de indymedia apareix que avui dimarts 19 a les 19h hi ha una reunió per als MMSS en suport als immigrants, cosa que no és el que anuncia la assemblea de immigrants, la reunió serà demà dimecres a les 19h al local de la CGT a via laietana (segons l´Assemblea). També està al calendari que la mani del diumenge serà a les 18h cosa que no és certa o almenys no és el que l´assemblea anuncia, la mani és el diumenge 24 a les 12h a la plaça universitat.

Aquí estan els horaris de les accions previstes segons l´assemblea.

No vull creure que això es faci amb mala fe, però si que noto que aquest ball de dates pot fer que la societat civil que intenti implicar-se en la lluita es desanimi i no sols la societat civil sinó a la gent que ja hi està implicada. Per acabar, m´agradaria que algú em reconfirmés les dates de les properes accions en suport als immigrants.

Gràcies

Salut i endavant amb la lluita!


This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dates i hores confuses de les accions en suport als immigrants
19 abr 2005
gràcies per l'aclariment. Molt útil.
Sindicat