Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Sabadell o Bustolàndia
19 abr 2005
De "El Periódico"

La policía de Sabadell arresta a un menor que criticaba al alcalde

• El joven, de 14 años, pegaba adhesivos contra Manuel Bustos
ANTONIA PEÑA
SABADELL

La familia de un menor de 14 años denunció ayer que su hijo fue perseguido y detenido durante seis horas por un agente de la policía municipal de Sabadell tras ser sorprendido la tarde del jueves colocando adhesivos contra el alcalde con el lema "Estil Bustos? No, gràcies", en el Racó del Campanar. El arresto fue, según los padres del chico, "desproporcionado por una simple falta". Según la versión municipal, la detención se produjo porque el joven huyó, se resistió e incluso lesionó al policía.
El padre del menor, que está tramitando la denuncia en los juzgados, admitió la acusación por la pegatina y la desobediencia, porque el chico "se asustó y huyó en bici", pero agregó: "Recapacitó mientras huía y paró enseguida en la calle de Mossèn Gaietà", esperando al motorista que le perseguía. El joven niega haberse resistido y que agrediera al agente, y dice que éste "le empujó contra la pared, le insultó, amenazó y le aplicó una pequeña descarga eléctrica para esposarlo", según explicó su padre.
La familia critica que el chico pasara "seis horas detenido" y rechaza los cargos de "pintar grafitos, resistencia, desórdenes públicos y lesiones". Este incidente no sólo ha motivado protestas ciudadanas, sino que el consistorio informó ayer de que se ha abierto un expediente "por la presunta mala actuación" del policía.

ESTUDIO DEL CASO
El alcalde, Manuel Bustos (PSC), encargó ayer a Paco Fernández (ICV), concejal de Cooperación, la creación de "una comisión independiente y consensuada que analice cualquier denuncia similar para ver si cada actuación de la policía municipal es correcta", explicó Fernández.
Isidre Soler, de la Entesa per Sabadell, calificó ayer de "muy grave" las circunstancias de la detención del joven, sobre la que ha pedido explicaciones, y mostró su preocupación "porque la policía actúa cumpliendo instrucciones políticas". En su opinión, "el equipo de gobierno está nervioso y reprime las críticas y opiniones diferentes" a su gestión.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sabadell o Bustolàndia
19 abr 2005
a Sabadell la PoliciaLocal es creuen els superHerois defensors del regnat del malvat Bustos! van amb botes i amb boines al mes puur estil mossos antiavalots. van provocar uns disturvis amb els barrenderus q estan amb lluita laboral i amb joves i grans que el dissabte passat es manifestaven en suport del jove detingut i agredit per els locals!
ESTIL BUSTOS?? NO GRACIES!!
Re: Sabadell o Bustolàndia
19 abr 2005
I mentres els feixistes apallissant una setmana si i l'altra també.
Re: Sabadell o Bustolàndia
19 abr 2005
feixisme i policia, la mateixa porqueria
Re: Sabadell o Bustolàndia
22 abr 2005
Convocatòries:
dimarts dia 26-04-05 vaga d'estudiants i concentració a les 11h del matí davant l'ajuntament.
dimecres dia 27-04-05 concentració (ple municipal) a les 6:30h de la tarda davant l'ajuntament.

Us hi esperem a totes!!
ESTIL BUSTOS, NO GRÀCIES !!!
Re: Sabadell o Bustolàndia
24 abr 2005
KI LA FA LA PAGA!!
ESTIL BUSTOS?¿? NO GRACIES!!
Re: Sabadell o Bustolàndia
25 abr 2005
no se perquè sempre s´acava defensant als feixistes i suposu que la defensa es per part dels feixistes de l´altre canto. la crítica es bona però quan és constructiva... estil bandalista i feixista??? no gracies!!!
Re: Sabadell o Bustolàndia
01 mai 2005
Sabadell pija......feixiste e incompetent.i ara no es pot escoltar ni tant sols musica en directe als locals de la ciutat.perque no destruim de pas San Felix? o despengem totes les pintures de sabadell matem als poetes i fem cas a en bushtos.
No poden reprimir l´art d´aqueta manera tant feixiste.
Sabadell cada cop ets menys interesant i mes perillosa gracies a un alcalde que es pensa que es minimament fotogenic quan les coses les esquiva sense perjudicis amb una prepotencia digna per en franco.Aquest notes nomes sera feliç en un putu camp de gol o empresonant animals al zoo i de pas carregarse el torrent de colobrers,dimiteixi poca vergonya!
Re: Sabadell o Bustolàndia
12 mai 2005
No tots el policiesson iguals, tenim un mal concepte i no esta be generalitzar, a nosaltres no ens agrada que diguein q tots els catalans som de tal manera, em de deixar de generalitazar d'una vegada, bustos s'ha passat i em de fer que pagui democraticament, nosaltres tenim la solucio.
Visca Catalunya i Sabadell
Re: Sabadell o Bustolàndia
17 mai 2005
Farrès...torna o no se com ni de quina manera haurem de fundar nosaltres mateixos un partit politic,en aquest cas totalment comunista,lluitan per una igualtat absoluta,declarant sabadell anti bustos,es ridicul aquesta situaciò,els periodistes estem presionats per l´ajuntament de sabadell...observats i indignats per el control de premsa de la casa gran per a uns politics amb una butxaca gran,nolt gran i amb molt poca vergonya,ells s´en enriuen de la ciutadania,ho hem vist i sentit,com per exemple un comentari del propi manuel bustos que textualment diu aixì: " si los independentistas llevan estaladas y nadie les dice nada,porque los que llevan las banderas españolas se meten con ellos?"...us ho diu un periodista.
Re: Sabadell o Bustolàndia
28 mar 2006
ESTIL BUSTOS, NO GRÀCIES NI CAP ESTIL DEMOCRÀTIC
LA LLAMAN EMOCRÀCIA I NO LO ES

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more