Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació : dones
Okupació antipatriatcal a Manresa. "La Tremenda"
08 abr 2005
Okupem un espai per i entre dones, perquè partim del desig i la necessitat d’autogestionar-nos intentant atacar els valors que portem inculcats a dins des de que vam néixer (família, treball...) , valors que són els principals fonaments d’aquesta societat, i sense els quals l’engranatge que fa funcionar la gran màquina, la societat capitalista-patriarcal, es destruiria.
Des de fa dos anys un grup de dones de la comarca del Bages, ens vam començar a trobar, ja que compartíem la necessitat de parlar, experimentar, debatre… sobre com ens afecta a totes el fet de viure sota les regles d’una societat patriarcal. Formant així un col•lectiu anomenat « columna clitoriana ».

Ens ha sorgit la necessitat de disposar d’un espai on poder investigar, un espai d’ensenyança mútua i desenvolupament del pensament antiautoritari així com el pensament antipatriarcal. De la mateixa manera entenem que la nostra lluita antipatriarcal va totalment lligada a una lluita anticapitalista. Així doncs, a la necessitat de tenir un espai on poder-nos trobar i crear noves formes de relació entre nosaltres mateixes i veient com l’especulació immobiliària està a l’ordre del dia i cada cop amb més força atacant amb les seves urpes especuladores les nostres vides, responem okupant un espai.

Okupem un espai per i entre dones, perquè partim del desig i la necessitat d’autogestionar-nos intentant atacar els valors que portem inculcats a dins des de que vam néixer (família, treball...) , valors que són els principals fonaments d’aquesta societat, i sense els quals l’engranatge que fa funcionar la gran màquina, la societat capitalista-patriarcal, es destruiria. Tenim el desig i la necessitat d’ experimentar a través de nosaltres mateixes, d’ajuntar-nos, crear, actuar, parlar, discutir, experimentar-nos, debatre i créixer, en un espai físic immaterial construït entre i per les dones.

“MUJER NO DEJES PASAR NI UNA LUNA M�S PARA EMPEZAR A VIVIR SIN MIEDO!�

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Okupació antipatriatcal a Manresa. "La Tremenda"
08 abr 2005
Una abraçada solidària per totes. Ni un pas enrera.
Re: Okupació antipatriatcal a Manresa. "La Tremenda"
08 abr 2005
Dona, no deixis passar ni una lluna més per començar a viure sense por!

No és tant difícil!

Podriem dir que el fet de fer textos bilingües seria el que Alejo Vidal Quadras demanaria a un forum com aquest!
Anims companyes clitorianes, que la força us acompanyi.
Re: Okupació antipatriatcal a Manresa. "La Tremenda"
09 abr 2005
Aquesta frase és d'un grup de hip hop format per tres noies de madrid: BKC. La lletra és en castellà i l'hauran volgut mantenir intacta.

Molt bona iniciativa aquesta casa i aquest col·lectiu!! Endavant dones!!!
Sindicato Sindicat