Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
L´alcalde Joan Clos crea GAZA CITY
19 mar 2005
dossierpremsagaza17032005.196.pdf
dossierpremsagaza17032005.196.pdf (517,95 KiB)
PALESTINA.gif
Realmente este alcalde es un genio del cínismo y la hipocresia.

El ayuntamiento de barcelona a cerrado un convenio con la ciudad de gaza para asesorar a estos en "les noves maneres de tractar l éspai public" y en la gestion municipal de los servicios pulicos.

Cuales son , yo me pregunto las nuevas maneras de tratar el espaio publico de nuestro alcalde?

Es curioso que tanto el nombre de la ciudad Gaza como el del parque se hallan puesto en ingles?

Y por que Barcelona como protagonista?
No huele esto a imperialismo?

Si Barcelona es una marca comercial (que trata de captar clientes, turistas, empresarios)...

No suena esto a mercantilizacion del espacio publico? Siendo Gaza un campo de refugiados en su 70%, No se tratsa entonces de la utilizacion mercantilista de un espacio en guerra?

Es curioso que siendo un proyecto para los habitantes de Gaza, el ayuntamiento de Barcelona ponga su arquitecto personal.
¿Es que en Gaza no hay arquitectos?

Tambien es curioso que el ayuntamiento de Barcelona diseñe la ciudad de Gaza, y le cambie el nombre por el de Gaza City.

En el informe que adjunto en este post se explica que un plan de sanidad y salut mental esta en marcha. (El señor alcalde tiene buenos amigos en este sector de la sanidad).

El señor Alcalde Joan Clos parece no querer pensar en la realidad de un pueblo que vive padeciendo el hostigamiento y el terror permanente .
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/165692/index.php
http://w3.bcn.es/V01/Serveis/Noticies/V01NoticiesLlistatNoticiesCtl/0,2138,1653_1802_1_54210160,00.html?accio=detall&home=HomeB

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L´alcalde Joan Clos crea GAZA CITY
20 mar 2005
És increible...això és esperpèntic i insultant..primer li posa el nom en anglès a una ciutat que és pràcticament un camp de refugiats..quin cinisme i després pretén mercantilitzar les ja de per si prou dures vides de les persones que malviuen en aquesta ciutat en benefici d'un grupet de capitalistes occidentals que es dedicaràn a explicar als pobrets analfabets de Gaza com gestionem l'espai públic a Barcelona...Els haurà d'explicar que l'asfalt de la ciutat està ple de forats, que els barris s'ensorren, que marginem i apartem cada cop més les realitats que es volen ignorar com les persones d'ètnia gitana, la pobresa i la drogodependència, que tenim sous baixos, pisos carissims, feines miserables, però es dediquen mils de milions a grans farses com el Fòrrum 2004 i mentides per l'estil. Dimissió fulminant d'aquest cabró estafador anomenat Clos
Re: L´alcalde Joan Clos crea GAZA CITY
20 mar 2005
Potser serien els del Forat de la Vergonya els qui haurien de posar-se en contacte amb els de Gaza. En Clos, per l'exclusió que practica a Barcelona (amb la seva neteja ètnica de classe treballadora que practica a barris com el Raval, la Ribera, Poble Nou...), és més aviat un model de "sionist style fashion".
Sindicat