Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
la propaganda triomfal del PP
12 mar 2005
Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) vol denunciar la nova campanya propagandística que ha iniciat la Generalitat contractant anuncis en els mitjans de comunicació en els quals s'afirma literalment: "Más centros, más calidad educativa". El Secretari d'Acció Política d'ERPV, Josep Carreres, ha assenyalat que el PP "es burla sistemàticament dels ciutadans, volent aparentar un país triomfal mentre milers de xiquets i xiquetes han d'estudiar en condicions tercermundistes, duent mantes a classe perquè no hi ha calefacció".

L'anunci de la Generalitat mostra un mapa del País Valencià sense el Racó d'Ademús dividit en províncies, ple de puntets. I s'hi diu: "Cuenta estos puntos: hay un punto por cada colegio e instituto construido desde 1995" (curiosament des que governa el PP). Per a ERPV, de poc serveix construir nous col·legis si no se'ls dota amb tots els equipaments necessaris. En aquest sentit, Josep Carreres ha declarat que "en molts col·legis no hi ha ordinadors suficients, no funciona la calefacció i de vegades, ni tan sols hi ha endolls on connectar un aparell de diapositives".

Carreres ha denunciat la precària condició en què es troba l'educació pública al País Valencià: "en el mapa triomfal de la Generalitat no apareix, per exemple, que a la mateixa ciutat de València encara hi ha 12 col·legis i instituts amb barracons". Carreres ha convidat el PP a fer un altre mapa, "on en comptes de punts apareguen forats negres, ja que per molt que vulguen manipular, la realitat de l'escola pública és que és un caos".

El dirigent d'ERPV també ha volgut criticar que la publicitat de la Generalitat siga en castellà. "Aquests del PP són els que sempre estan "defensant" el valencià però només usen el castellà. És esquizofrènia pura o directament, mala bava".

This work is in the public domain

Comentaris

Re: la propaganda triomfal del PP
13 mar 2005
erc ya tiene una web. es un partido politico q manda en el ayuntamiento d bcn. POR FAVOR, dejad barcelona indymedia para los movimientos sociales. recordemos q muchos indymedias vetan los comunicados d los partidos politicos q ya aparecen en sus respectivos ma$media mientras q los movimientos sociales somos realmente precarios en lo q a medios para comuicarnos se respecta. espero q no empiece un bombardeo d partidos politicos por aqi pq l*s usuari*s d barcelona indymedia os atacaremos y saldreis perdiendo. poq aqi si q sacamos trapos sucios vuestros pq podemos. pensad q no os conviene venir.... o l*s usuari*s les vamos a dejar? no, verdad? :))))))
Sindicat Terrassa