Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Adéu als collons del mico
11 mar 2005
La Setmana Santa s'emportarà un clàssic de la restauració gracienca, Cal Juanito, el restaurant del carrer Ramón i Cajal, que tanca les portes el 17 de març, després de quasi cinquanta anys de vida. Les causes són les mateixes que ha provocat el tancament de locals com el Caspolino, la creixent pressió immobiliària a la Vila, que posa diners per comprar locals per fer-hi pisos i equipaments privats.
Mira també:
http://www.transversalweb.com

This work is in the public domain

Comentaris

a mi em fot fàstic
11 mar 2005
aviat gracia serà com el raval, un barri de gent cool i supers-guays. si és que no ho és ja.
Primer arriben els moderns, darrera seu les excavadores.
RIP
Re: Adéu als collons del mico
11 mar 2005
..igual estic equivocada pero gracia sempre a segut un barri burgues, de gent amb una economia mitjanament alta, aixi que el problema no es que ara s'estigue modernissan i aconsequencia d'aixo pujaran els preus i tot el que comporta, l'assunto es que la gent que esta asentada tranquila amb el seu alquiler que no baixa dels 800euros mensuals no soporta la idea de que n'arriven d'altres que els podran pagar.

o si no, mira si al raval algu paga un alquiler de 800 euros mensuals, potser si, aquell tipic disenyador, fotograf o millor dit estafador de turno..

amb bona intensio

una que no es pot permitir el luxe de pagar 600euros al mes d'alquiler
Re: Adéu als collons del mico
12 mar 2005
estas equivocada, històricament, i sobretot a partir de l'annexió barcelona i amb la proliferació de tallers i petites man8factures passà a ser un barri eminentment obrer, com ho demostren els fets de les revoltes de quintes, o la prticipació destacada en la setmana tràgica o l'octubre del 36.

No és fins bastant recentment que serà un barri de classe mitjana.

Per altra banda, no hi ha massa gent que porti més de 10 anys vivint al barri que pagui més de 600 euros per un pis normal, i molt menys per algunes zones. És recentment quan han començat a pujar a sac els lloguers, com a tot barcelona, no ens enganyem, i moltíssima gent que hi vivim ja et dic jo que treballa del que pot, i d'aqui a poc hauran de començar a marxar.

No sé si saps què és un burgès però t'asseguro que a Barcelona a part de pedralbes i algunes parts de st gervasi i sarrià, hi ha pocs barris que es puguin considerar burgesos. I de professionals amb pasta llogant a preus prohibitius en trobem per tot arreu

bona intenció no sé, però coneixement de la realitat no gaire, noia.

De tota manera, el juanito barat no ho eera gaire, precisament
Sindicat