Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : educació i societat
La renda bàsica: una alternativa a la precarietat?
15 feb 2005
Xerrada-col·loqui
La Renda Bàsica: una alternativa a la precarietat?


Amb: Àlex Boso, de la Xarxa Renda Bàsica. Coautor del llibre "Viabilitat i impacte d’una Renda Bàsica de Ciutadania per a Catalunya"

Divendres 25 de febrer a les 20hores a La Torna
(C/Sant Pere Màrtir 37 - Diagonal/fontana)
actealex.psd.jpg
Coincidint amb la propera publicació del llibre " Viabilitat i impacte d’una Renda Bàsica de Ciutadania per a Catalunya" (Fundació Jaume Bofill), un dels autors ens presentarà la proposta de la renda bàsica i podrem debatre fins a quin punt la implantació d'aquesta renda de ciutadania podria suposar una alternativa a la precarietat laboral i social, i com alteraria les relacions entre capital, estat i treball. Serà una bona ocasió per debatre quines alternatives ens plantegem col·lectivament davant l'actual situació de precarització de les nostres vides.

Amb aquest acte iniciem un cicle que, sota el títol Quines alternatives a la precarietat?, vol repassar diferents propostes que ens poden oferir alternatives a la degradació de les nostres condicions de vida que l'extensió de la precarietat laboral i social suposa, com la pròpia renda bàsica, l'okupació d'habitatges o noves (i no tant noves) formes d'organització dels treballadors i treballadores. Properament us informarem de les altres activitats previstes en aquest cicle.

A la web www.redrentabasica.org/catala hi podeu trobar documents sobre la proposta

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La renda bàsica: una alternativa a la precarietat?
16 feb 2005
carne es asesinato!!!!
Re: La renda bàsica: una alternativa a la precarietat?
16 feb 2005
La renta básica es un derecho humano básico el derecho a un mínimo de libertad, que es el que en nuestra sociedad el dinero puede dar.
Colera camping CNT