Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
"Vota Sí" (Acebes a Sagrera, L1-L5)
07 feb 2005
Eren les 16.30. Metro Línia 1, Sagrera. Estava acabant de despertar, el café començava a fer efecte. De sobte, sento la veu del miserable Acebes. Quin malson!
I era la TV del Metro que donava notícies. La TV del metro, un transport públic però caríssim, un espai públic però ple a vessar de publicitat.
Estaven donant notícies, dient tonteries i venen productes, com sempre. Però mai havia vist una notícia on hi hagués un tall de veu.
Acebes ha dit que hem de votar sí perquè patatim patatam.
Després, transbord a Línia 4, Urquinaona. Apareix Zapatero i també diu que haig de votar sí. No hi ha més notícies, després fan anuncis.
Qui programa aquestes televisions?
Amb quin criteri?
Perquè hi ha televisors al metro, amb un so constant i fort que pot molestar els usuaris?
Oi que als taxis pots demanar que baixin la ràdio?
Quan començarem a protestar? Quan cremarem i arrasarem la puta publicitat que ens fan tragar volguem o no?
A França han fet grans mobilitzacions contra la publicitat. Aquí també podríem fer històries, tacar les grans valles, arrencar els anuncis, petar els televisors situats en espais DE TOTS i només al servei dels partits polítics.
Prou manipulació!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: "Vota Sí" (Acebes a Sagrera, L1-L5)
07 feb 2005
jo no acostume a vore la televisio. Pero avui he vist el telediario de TVE1 (i despres de dinar, kin mal de panxa!). Nomes, eixien dos anuncis electorals, un del PP i un altre del PSOE. Y els partidaris del no? Ingenuament, he pensat ke nomes defensavem NO la gent del meu espai mes proper com pot ser la meua vila o comarca. Estem sols? Podem confiar en la resta de la poblacio de l'estat espanyol? o es ke nomes existeix la campanya dels paisos catalans contra la constitucio europea?
He llegit algunes enquestes ke diuen ke esta guanyant el NO (a la vanguardia i el periodico) i al Pais, diari sociata per excelencia, el SI li treu poc avantatge al NO. Ostia, com guanyem...
Re: "Vota Sí" (Acebes a Sagrera, L1-L5)
07 feb 2005
El criteri d'aquests canals es el de servir bé al client. Simplificant... qui paga mana. Canal Metro es una empresa de comunicació que funciona com qualsevol altre canal de televisió. Venen espais de publicitat per a empreses, corporacions, partits polítics, etc... això si! a elevats preus. I després diran que el transport públic es deficitari. Doncs jo veig que el rentavilitzant força bé ¿No? Però això si, a favor d'empreses i interesos privats.

Canal Metro pertany al grup Godó (la Vanguardia, Mundo Deportivo, RAC 105 FM, Citytv Barcelona, etc...). Amb el pretext d'informar es converteix rápidament en un escaparat de la societat consumista i manipulada en la que ens trobem.

Si voleu denunciar aquests fets o similars Otra Democracia Es Posible esta recopilant denuncies d'aquest tipus, per presentar una denuncia al Tribunal Suprem. Més que res per tocar el collons. Doncs la Junta Electoral Central, s'ha desentès totalment de moltes denuncies rebudes per part de molts col·lectius, partits polítics, asociacions, etc...
Visiteu la página http://otrademocraciaesposible.net
Si voleu trucar per protestar....
08 feb 2005
TeleMetro, 93 241 86 86
Re: "Vota Sí" (Acebes a Sagrera, L1-L5)
08 feb 2005
Patrons de tots els països uniu-vos!
foteu-vos ben apretadets
que amb una sola bomba ni hagi prou i de sobres
que no tenim gaire armament
Sindicato Sindicat