Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
REGESA assasina
21 gen 2005
La mort d'un altre treballador de la construcció
Segons he pogut llegir al diari El Punt, un treballador va morir en caure desde un pis en construcció al c/Teodor Llorente cantonada amb Passeig Maragall. Pel que sé, es tracta dels edificis que esta construïnt REGESA,enmarcats en el projecte del c/Gran del Guinardó, allà on hi havia la masia de Can Miralletes, que després del compromís institucional de conservar-la (com demanava el veïnat) va acabar en runes. REGESA expropia al seu gust, desallotja impunement, menteix descaradament, i per si no en teniem prou, en la seva pressa a especular assasina obrers, (i sort en van tenir alguns veïns del Turó de la Peira de no acabar tan malament). REGESA és una empresa ¨privada" gestionada per càrrecs públics del Consell Comarcal del Barcelonès, el seu Consell d'administració i president són "socialistes" prou coneguts. Algú en té més dades? Desde REGESA ja fa temps que s'estan passant, la seva impunitat escandalitza i potser és hora d'exigir responsabilitats i responsables. Prou violència i terrorisme institucional.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: REGESA assasina
21 gen 2005
Hi vaig veure l'ambulància i unes velles que deien "que era un chaval muy joven" eren entre la 1 i quarts de dues d'ahir dijous.

Prou impunitat. Precarietat Assessina.
Re: REGESA assasina
22 gen 2005
No era la masia de Can Miralletes, sinó la de Can Girapells. La de Miralletes avui dia és per sort una biblioteca infantil.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more