Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
València: camp d'experimentació de l'extrema dreta (5)
01 gen 2005
El lider ultra valencià i president de Coalició Valenciana, Juan García Sentandreu, reconeix la seva trajectòria feixista
Per si calien més proves per constatar que el blaverisme valencià només és
feixisme mal dissimulat, ací les teniu.

En una clarificadora entrevista publicada a la web blavera d'El Palleter, Juan García Sentandreu, líder de la blavera i ultradretana Coalición Valenciana, reconeix que va ser dirigent del sindicat franquista d'estudiants (el falangista Sindicato Español Universitario) i que sent president provincial del SEU va fundar un nou sindicat "Alternativa Universitaria" en consonància amb els temps que corrien.

A més de reconèixer que el blaverisme és franquisme mal reciclat, Sentandreu assenyala el que tots sabíem, que continua sent un feixista: "yo invoque lo que ha segut, que es lo que soc, i lo que seguire sent per damunt de conveniencies, modes i estereotipos".

L'entrevista en qüestió, escrita en valencià secessionista, la posem més avall, de totes formes, si la voleu llegir al web d'El Palleter, amb foto històrica inclosa, aneu a:
Mira també:
http://www.elpalleter.com/actualitat/politica/noticies/29122004.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: València: camp d'experimentació de l'extrema dreta (5)
01 gen 2005
TOTES les imatges de Juan García Sentandreu que hi havia a la web de la Falange, i que s´ha encarregat de fer desaparéixer, les trobareu al següent enllaç:

http://www.racocatala.com/forum/llegir.php?idf=1&fil=42886


Per comprovar què és el Sindicato Español Universitario, associació
universitària lligada a La Falange (una de les divissions del falangisme
espanyol), associació que continua existint, si esteu d'humor, podeu anar
a:

www.seu.org

----------------------------------------------------------------------------------------------------------


ENTREVISTA A SENTANDREU:

Sentandreu: Yo vaig lluitar en la transicio Universitaria entre el franquisme i el catalanisme. Entrevista Juan Garcia Sentandreu. President de Coalicio Valenciana i
fundaor d´Alternativa Universitaria.

El Palleter vos presenta una entrevista realisà al gran promotor de la manifestacio valencianista del passat 27 de novembre, aon mes de 600.000 valencians eixiren als carrers de Valencia a defendre la Llengua Valenciana i l´Estatut d´Autonomia.

No n´hi ha dupte que Juan Garcia Sentandreu s´ha convertit, en els seus mes de 25 anys de trayectoria valencianista, en el lider indiscutible d´este moviment que hui s´aglutina entorn a les sigles politiques de Coalicio Valenciana, pero tal vegà lo que molts desconeguem son els començaments d´este gran lluitaor, i que hui desvelem en estes llinees.

¿Com recorda l´Universitat Lliteraria dels anys 80, en plena transicio democratica?

Quan el partit socialiste va aplegar al poder en l´any 1982, i va crear la Llei de Reforma Universitaria, totes les estructures de l´antic regim en l´Universitat es mantenien intactes. N´hi havien dos blocs perfectament definits: per una banda, el representat pel professorat marcadament socialiste i catalaniste, que havia fet de les aules el seu feu i un camp d´ensaig del catalanisme; i per l´atra banda, un grup de professors totalment adormit, sorpres davant els acontenyiments i la nova situacio que s´estava produint en Espanya. Ningu fea res.

¿Quan va escomençar a lliderar la batalla valencianista dins les aules universitaries?

Per aquell entonces els que perteneixiem al Sindicat Espanyol Universitari (SEU), abans de la Llei de Reforma socialista, estavem donantli batalla al catalanisme desde el 79, coma membres del SEU provincial de Valencia.

Com no podia ser d´atra manera, acodirem a la manifestacio del 79 en defensa de nostra identitat valenciana, i que es va realisar per la ciutat de Valencia, i eixe va ser el principi del meu lliderage en la lluita valencianista, primer del SEU i despres en Alternativa Universitaria, dins l´estament universitari.

¿En quins apoyos va contar en els seus inicis?

Sempre vaig tindre el respal de mils de valencians i especialment del Grup d´Accio Valencianista, entitat senyera en el moviment social valencianiste, i que encara hui seguix marcà per la dignitat i rectitut del seu discurs.

¿Com es va produir la transicio dins l´Universitat, i en concret de l´estudiantat?

Com va succeir en tota Espanya, eixos anys foren molt convulsos. Per lo que respecta a l´estament estudiantil, personalment vaig dirigir la transicio dins les aules valencianes per mig d´Alternativa Universitaria, ya que sent president provincial del SEU vaig fundar un nou sindicat en consonancia en els temps que corrien i que donara una resposta mes decidida a les reivindicacions i exigencies dels estudiants.

Alternativa Universitaria s´inscriu en el registre de sindicats estudiantils de l´Universitat Lliteraria en el numero u.

¿Com va ser el seu pas del Sindicat Espanyol Universitari (SEU) a Alternativa Universitaria?

D´aço vaig donar conter en el meu recent llibre, Les Claus del Pacte de la Llengua, publicat en l´any 1999, i aon done conter de quins i com ferem la transicio democratica.

La simbiosis entre el SEU i AU va ser major a principis dels 80, i va mermar a principis del segon lustre. L´espirit combatiu i sindicaliste d´Alternativa es va heretar directament del SEU, que va donar a Alternativa els seus millors homens i dones, d´una talla intelectual i moral que ha perdurat hasda els nostres dies. Hui son homens i dones que
llideren sectors politics, empresarials i socials, no nomes a nivell autonomic sino nacional.

¿Quina aceptacio va tindre entre l´estudiantat eixe nou sindicat nomenat Alternativa Universitaria?

Desde que es va fundar, els resultats de AU foren espectaculars, sent el sindicat estudiantil mes votat en l´Universitat Lliteraria, per damunt de les associacions catalanistes, com no podia ser d´atra manera.

Alternativa Universitaria va ser digna heretera del SEU i va complir en l´objectiu sindical que les dos organisacions tenien. Desde AU donarem la batalla al catalanisme social i judicialment, i conseguirem un gran numero d´adhesions populars que hui, despres de casi 25 anys, son el substrat del nou valencianisme que està a punt de cambiar el rumbo de la politica valenciana.

¿Com recorda aquells temps, en nostalgia o han quedat en el baul dels recorts?

Quan alguns s´acovarden o s´avergonyixen de lo que son o han segut, yo invoque lo que ha segut, que es lo que soc, i lo que seguire sent per damunt de conveniencies, modes i estereotipos. A qui no li agrade que no s´acoste.

Despres de mes de 25 anys, alguns intenten traure de context aquells vibrants episodis de defensa de nostra identitat, en la que, sense complexos defeniem nostra identitat regional i nacional com un tot.

Alguns recent aplegats a la politica i al valencianisme s´esgarren les vestidures quan yo mateixa conte esta important faceta de ma vida, que porte sense cap complex en orgull i dignitat.

¿Com veu l´Universitat de nostres dies?

No cap dupte que les Universitats de la Comunitat Valenciana estan controlaes per una part molt delimità del professorat, profundament catalaniste i acomplexat, que han pres les aules pera asseciar la frustracio de sa propia marginalitat politica i personal. Pero
indistintament d´aixo, existix una gran massa de professors i estudiants disposts a pegar un pas avant, i traslladar als corredors de les facultats tota l´ilusio i lluita del valencianisme.

Tots ells nomes necessiten l´impuls i el apoyo de les institucions, i desde Coalicio Valenciana estem disposts a propiciar i participar en eixe cambi que s´aveina.
Re: València: camp d'experimentació de l'extrema dreta (5)
01 gen 2005
CATALANISTES FORA DEL REGNE DE VALENCIA!!!!

¡¡¡ VIXCA LO REGNE !!!!

SENTANDREU IDEALISTE, SABI I EIXEMPLE

I ara en castella

En valencia los catalanistas estais acabados, espero que podais entender este mensaje, pues lo unico que une a Valencia y a Cataluña es LA LENGUA ESPAÑOLA.

NO MOS FAREU CATALANS!!!
Re: València: camp d'experimentació de l'extrema dreta (5)
01 gen 2005
"En valencia los catalanistas estais acabados, espero que podais entender este mensaje, pues lo unico que une a Valencia y a Cataluña es LA LENGUA ESPAÑOLA."
en català: ... quanta ignorància
en valencià: ... quanta ignorància
Re: València: camp d'experimentació de l'extrema dreta (5)
01 gen 2005
"Aneu a l'escola"...això és lo que precisament hauríen de fer, però no a "l'escola tradicional", escola heretada del franquisme, escola heretada de segles de educació post imperialista, de poca talla humana...

Aneu a l'escola, aneu i apreneu, aneu a l'escola a aprendre, primer però a desaprendre la mala educació...aneu aneu...

La llengua española mai podrà unir res, mai podrà ser un BOCA A BOCA, jo mai donaré el boca a boca a ningú que vulgui ficar-me la llengua per extrenyerme-la, mai, mai donaré un petó a la llengua que busca l'ofeg de la llengua dels semblants...mai cap llengua a de ser assessina, ni cap víctima...

Com es pot tindre per veritat absoluta la defensa d'una llengua únicament cuan està per sobre de les altres?Quina autoestima pot tindre una llengua a sí mateixa cuan fa a l'ora d'orador i d'enterrador?En quina llengua hi cap semblant barbaritat!Espero que en les meves no!

El català és català...i així o serà ahir, demà, i ara mateix, en el mateix instant que tu llegeixes això i penses en aquests mots, antics mots, inventats i creats...paraules màgiques que emplenen els nostres caps, els nostres llibres, el nostre espai, el nostre temps...

El valencià...germà de sang del català!Qui defensa a Caín?Qui vol que un germà es separi del seu semblant, mitjançant el despreci de la mort?

Mai el català desitjaria la mort del valencià...doncs son germans i amics. Perquè ha de desitjar el valencià lo contrari...

Que representa el castellà entre el català i el valencià?Quina baba treu el castellà, els defensors del castellà, de la llengua castellana, aquella llengua que deu ser "la llengua de castilla, del castillo"...?Aquells defensors que per defensar-la no la defensen per lo que és, per lo que representa, com a una llengua més,sinó por lo que és enfront d'altres llengües...la catalana per exemple...

Qui farà el BOCA A BOCA a una llengua que treu els seus pitjors dimonis, ara, ahir...demà?Llengua d'imposició, encara que alguns "nobles reis" diguin que va ser una llengua d'agermanament...és que algú es pot agermanar Caínament amb un mort?Preguntem-li a milers de milers d'indígenes que van sofrir el seu últim alé rera el BOCA A BOCA...rera la "llengua assesina"...

Aquella llengua que sent de tots com alguns ens volen fer creure, només ens vol respectar amb fredes flors al nostre taüt...preguntem-li també als lluitadors en defensa de les llengües minoritzades a la Península...

Qui arma i vol un Caín enfrontat a l'Abel...qui vol sembrar l'odi entre germans...una maquinaria de mort, una maquina mortal, un ésser ple d'odi que es pot expressar perfectament en castellà...llengua de l'imperi de la Germanor...siguem tots germans rera la nostra mort!

Sempre el germà valencià serà germà del català, un per germà petit, l'altre per gran...

Salut Revolució i Senyor Sentandreu, vigila la teva llengua,no te l'empassis, mossega ben fort el diccionari de la llengua valenciana, vigila que la teva llengua valenciana no sigui el primer pas per fer d'un parricidi, per cometre l'assessinat d'un germà, per mà d'altre...vigila, no armis una llengua mal anomenada pel "Rei dels Óssos", llengua d'agermanament, no d'imposició...vigila i no ens volgueu vendre la pell sagnant de l'ós, tacada d'odi i mentides...només això!
Re: València: camp d'experimentació de l'extrema dreta (5)
02 gen 2005
Tot un descobriment aquesta pagina blavera! Això sí, te l´has de prendre a "cachondeo". Els paios no s´amaguen i fins i tot inciten a la violència, com en aquesta entrevista a un membre del GAV:

"¿QUE TE PAREIX QUE L’INSTITUT D’ESTUDIS CATALANS TINGA UNA SEU EN L’AJUNTAMENT DE CASTELLO (P.P.)? – Una clara provocacio i una aberracio des del punt de vista cultural. El PP està protagonisant moltisimes agressions a la Llengua Valenciana. Despres s’estranyen de que el IEC patixca agressions com l’atac a la seu de Castello del passat hivern o la patida pel seu president, Castellet, en Sueca."
Contra la mariconada imperante
03 gen 2005
Coalición Valenciana considera inconstitucional el proyecto de matrimonio entre homosexuales aprobado ayer por el Consejo de Ministros.

El Presidente de Coalicio Valenciana estudiará la posibilidad de interponer un recurso de inconstitucionalidad contra la futura ley, ya que supone una quiebra de la Constitución, por cuanto equipara en el mismo rango de legalidad relaciones totalmente diferentes, rompiendo el principio de igualdad, que consagra la diferenciación de realidades distintas.

Según afirmó Sentandreu, todas las personas están dotadas de la dignidad y respeto a sus derechos, pero ello no puede confundirse con la extralimitación y arbitrariedad con la que ha actuado el gobierno de Zapatero, dañando seriamente la institución familiar.

Coalicio Valenciana entiende que la gran asignatura pendiente en los más de 25 años de democracia es indudablemente la Familia, ya que la familia y el matrimonio es el núcleo esencial de la sociedad y el Estado.

Para Sentandreu, la aprobación por el Consejo de Ministros de esta futura ley, y en especial por lo que respecta a la posibilidad de que adopten niños, supone una vulneración de los derechos del menor, que podría acarrear graves problemas para su desarrollo y crecimiento.

Con ese futuro reconocimiento, se producirá un alarmante y peligroso desequilibrio, ya que mientras la sociedad asumirá obligaciones respecto a los matrimonios homosexuales, ésta no asume las obligaciones esenciales propias del matrimonio.

La política mediática de Zapatero, sólo va a servir para confundir a las parejas de homosexuales, que erróneamente creen que podrán adoptar libremente a partir de la aprobación de la ley, cuando eso no es así, puesto que más del 80% de las adopciones se realizan con terceros países que, no reconociendo esos matrimonios e incluso poseyendo una legislación contraria, impedirán no sólo la adopción como pareja sino individual, por cuanto estarán desvelando su opción sexual, que es contraria a su ordenamiento jurídico interno.

Por último, Juan García Sentandreu lamenta la actitud de ciertos dirigentes del Partido Popular, como es el caso del Alcalde de Madrid Ruíz Gallardón, que se han congratulado de la posible aprobación de esta ley, afirmando que será el primer Ayuntamiento que realice estos matrimonios, lo que demuestra la deriva ideológica del PP, que se ha lanzado en los brazos de una política âprogreâ? y sin valores.

Por ello Coalicio Valenciana insta a que todos los Alcaldes y jueces obren en consecuencia con sus creencias y opten por la objeción de conciencia como alternativa a esta futura ley.
Re: Contra la mariconada imperante
03 gen 2005
Estos de coalicion valenciana están preocupados porque ahora se hará público lo de sus hijos. Sois una banda de enfermos que sólo veis vicio y deprabación en los que no son como vosotros (en público claro, porque en privado sois iguales.
Arriba la libre sexualidad y la equiparación de derechos!!!
Re: Contra la mariconada imperante
03 gen 2005
Pero que dices pedaZo de cabron , soy heterosexual ,y no me siento amenaZado en absoluto por los matrimonios gays. Tenemos que empeZar a hacer un ejercicio de tolerancia si queremos prosperar en este mundo. Basta ya de intolerancia , basta ya de integrismo cristiano que lo unico que traen son conflictos, iros al infierno.
Y respecto a la adopcion por parte de matrimonios Gays tengo que decir , que en la mayoria de matrimonios Gays hay mas amor , y mas cariño que miles de parejas heterosexuales que tienen hijos con una total falta de responsabilidad.
Re: Contra la mariconada imperante
03 gen 2005
Parece mentira que alguien sea capaz de pensar semejante sarta de sandeces todas juntas.

La familia nuclear tradicional (papá, mamá, la nena y el nene) hace días que comparte su existencia con otros modelos de familia que estan funcionando muy bien (incluso mejor que la familia que vosotros defendéis). Antes de hablar, mejor informarse de cómo están las cosas en la realidad, no? No es cuestión de ir contando cuentos como si fuesen verdades.

...Se ve que aún hay gente que se cree que no nos hemos dado cuenta de la doble moral (una para ellos, otra para el resto de la gente) por la que se rigen los que no saben decir otra cosa que "anticonstitucional"...

"...supone una vulneración de los derechos del menor, que podría acarrear graves problemas para su desarrollo y crecimiento.
Con ese futuro reconocimiento, se producirá un alarmante y peligroso desequilibrio, ya que mientras la sociedad asumirá obligaciones respecto a los matrimonios homosexuales, ésta no asume las obligaciones esenciales propias del matrimonio..."

Eso significa que el matrimonio sirve solo para la procreación? Si, si, como en la edad media, igual.
Estais anclados en un pasado que la mayoría de la gente ya ha superado. A ver si avanzamos un poco.
Y por lo que respecta al tema de la adopción de menores... no veo qué problema pueden tener en su desarrollo, a no se que te refieras a las palizas que le van a dar TUS hijos (tan decentes y tradicionales) porque TÚ les has enseñado que es muy honorable y decente apalear lo que TÚ consideras un bicho raro.
A lo mejor quien tiene que cambiar y evolucionar eres tú (bueno, y todos los de Coalición Valenciana), no crees? Así seríamos todos más felices, y viviríamos más tranquilos.
La aberración homosexual
03 gen 2005
La homosexualidad es una aberración. Se trata de una enfermedad, de algo "contra naturam". Y no porque lo diga la Iglesia católica -por cierto, me hace mucha gracia que sólo os acordéis de la Iglesia católica al abordar este asunto, cuando los musulmanes o los judíos tienen la misma opinión que los católicos-, sino porque lo dice el SENTIDO COMÚN. Puesto que consideráis que la homosexualidad es una cosa de lo más normal, ¿qué pasaría si un día a todos los seres humanos les diera por ser homosexuales? No es difícil la respuesta, ¿a que no? Claro, que a los nihilistas como vosotros poco les importa si la especie humana se extingue o no. Por cierto, ¿estáis a favor o en contra de que una persona pueda formar un matrimonio con un animal?
Por tanto, el propio sentido común indica que la homosexualidad es una enfermedad. Ocurre lo mismo que con el nacionalismo catalán, otra enfermedad. En ambos casos, los enfermos deben ser tratados adecuadamente.
Re: Contra la mariconada imperante
03 gen 2005
Santandreu reconeix als Països Catalans i utilitza Indymedia-Barcelona (la capital del seu pais) per difondre el seu missatge ...
POR ESO A LOS GUARROS HAY QUE FUSILARLOS
03 gen 2005
Y SI SON POLACOS MEJOR A LA CAMARA DE GAS
Re: Contra la mariconada imperante
03 gen 2005
Pero a santo de que se hace un llamamiento al sentido comun ???? El sentido comun es una cosa de todos sin excluir a los homosexuales , catalanes, y fascistoides como vosotros muy a mi pesar. Por otro lado comentar que el ALARMANTE DESEQUILIBRIO ESTA EN LA SUPER PRODUCCION . CONTAMINACIÓN Y GASTO ENERGETICO DE NUESTRO MODELO DE SOCIEDAD, Y NO EN LOS MATRIMONIOS HOMOSEXUALES, EL HECHO DE QUE ESTOS SE PERMITAN NO IMPLICA QUE DE GOLPE TODA LA HUMANIDAD SE HAGA HOMOSEXUAL POR FAVOR UN POCO DE SERIEDAD , QUE PARECEIS MEMOS DESCEREBRADOS.......

UNA COSA MAS ME CAGO EN TODAS LAS RELIGIONES QUE INTENTAN IMPONER SU DOCTRINA MORAL POR ENCIMA DE LA LIBERTAD DE LAS PERSONAS .
Re: Contra la mariconada imperante
03 gen 2005
m´alegre que el nazi de sentandreu estiga contra els homosexuals, ara a difondre akesta noticia per a que gent d´aquest colectiu s´unisca a la lluita antifeixista.

Salut i unitat antifeixista
Re: Contra la mariconada imperante
03 gen 2005
Al tio este de la Comunidad Valenciana, que lo metan en la carcel o lo fusilen...estos fascistas no merecen nada.
Re: Contra la mariconada imperante
03 gen 2005
es cert Sentandreu esta caiguent en contradiccions! Vaja no es el primer cop ja el sva passar fa un temps que deien:

NO VOLEM RES DELS CATALANS!

I ALHORA CRIDAVEN

ELS CATALANS NO MOS VOLEN DONAR L'AIGUA!

SON PATETICS AQUEST EX-FALANGISTES.
Re: Contra la mariconada imperante
03 gen 2005
Per si calien més proves per constatar que el blaverisme només és feixisme mal dissimulat, ací les teniu.
En una entrevista publicada a la seua web, Sentandreu reconeix que va ser dirigent del sindicat franquista d'estudiants (el SEU)i que
"sent president provincial del SEU vaig fundar un nou sindicat [Alternativa universitaria] en consonància amb els temps que corrien (...)La simbiosis entre el SEU i AU va ser major a principis dels 80, i va mermar a principis del segon lustre. L´espirit combatiu i sindicaliste d´Alternativa es va heretar directament del SEU"
A més de reconèixer que el blaverisme és franquisme mal reciclat, Sentandreu assenyala el que tots sabíem, que continua sent un feixista: "yo invoque lo que ha segut, que es lo que soc, i lo que seguire sent per damunt de conveniencies, modes i estereotipos"

http://www.elpalleter.com/actualitat/politica/noticies/29122004.html

web del SEU:
http://www.seu.org/
Re: València: camp d'experimentació de l'extrema dreta (5)
04 gen 2005
POR ESO A LOS GUARROS HAY QUE FUSILARLOS
per ANTICATALAN 03 gen 2005 04:17:01
Y SI SON POLACOS MEJOR A LA CAMARA DE GAS

PERDONEU PERO AQUETS MISATGES NO ES PODEN TOLERAR.

PROPOSO QUE INDYMEDIA DENUNCII AQUETS I ALTRES MISATGES FENT APOLOGIA DEL TERRORISME I INCITANT AL ODI RACIAL I AL ASSASSINAT.
Re: València: camp d'experimentació de l'extrema dreta (5)
07 gen 2005
aoing oing oing oing,aumnggg gl gl gl,zzoy mongolito ito ito i no ze ezkrivil polqe zoj anarfaweto eto eto eto
Re: València: camp d'experimentació de l'extrema dreta (5)
10 gen 2005
españolitos... em feu pena.... penseu que teniu la rao i esteu enganyadissims. us utilitza l'estat i partits politics i us penseu els amos.
Els Paisos Catalans no els podreu derrotar mai!
Llegiu una mica i us adonareu que català i valencià és el mateix.
endavant amb la lluita.
TLL!!
Pagareu cares la mort de Guillem i Roger.
Venjança... o mort.
Sindicat