Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Al Ramon Claret, que en fa 85!
29 des 2004
Ramon reus 42.jpg
Avui, 31 de desembre del 2004, el Ramon Claret fa vuitanta-cinc anys. Són anys, però en ell, en el Ramon, també són munts de vida viscuda, de lluites guanyades i perdudes, de passió per viure, de felicitat per la feina feta i d’il·lusió per la que encara ens queda pendent, que no es poca i sí difícil de fer.
    Ramon, ets jove i llibertari, obrer tot i que no treballis de fa anys, català fins a la medul·la i tanmateix internacionalista, de Reus o d’Òdena que tant hi fa, tot i que vius al Baix Camp des de fa un munt d’anys. Anarcosindicalista del roig i el negre i catalanista perquè al món s’ha d’estimar la terra que es xafa tant com la que es coneix només per referències, avui que fas vuitanta-cinc anys, et felicito i t’encoratjo a fer-ne molts més al nostre costat, al costat dels qui no renunciem al somni com tu, que el temps que es viu apassionadament és l’únic que és nostre i per això tu, que ho saps bé i que sempre has viscut apassionadament, de temps en tens a munts.
Ramon, felicitats! Catalunya lliure, salut i anarquia!!!

Jordi Martí Font, secretari general de la CGT del Camp

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Al Ramon Claret, que en fa 85!
29 des 2004
felicitats
Re: Al Ramon Claret, que en fa 85!
29 des 2004
Felicitats!

Salut Revolució!
¿Quién es ese payaso de la foto?
30 des 2004
Parece mentira que con 85 tacos de almanaque se pueda seguir siendo un tontolaba. Ése ya no aprende. En fin, menos mal que ya le queda poco para irse al hoyo. A ver si alguno de sus epígonos le acompaña al otro barrio. Se lo agradeceríamos profundamente.
Re: Al Ramon Claret, que en fa 85!
30 des 2004
Borreu aquest komentari d'aki sobre, és indecent!
Re: Al Ramon Claret, que en fa 85!
30 des 2004
julius, estoy casi seguro d que alguno de tus familiares fue inmigrante alguna vez, de q te criastes en un barrio popular y ahora enfocas todo tu odio con tus iguales , eres un julai
intoxicador que defiende a quienes nos explotan diariamente.A ver si piensas un pokito y recuerda: el fascismo es una enfermedad q se cura leyendo, y si no con un buen palo en las costillas. ANTIFEIXISTES SEMPRE AMOR DE BARRIO.
Re: Al Ramon Claret, que en fa 85!
30 des 2004
No cal borrar el comentari, aquí també hi ha feicistes però ja només poden escriure en comentaris imbècils com aquest. El Ramon ha lluitat tota la vida contra ells, a vegades fins i tot amb totes les formes de lluita, i no crec que li sàpiga greu que no vulguin celebrar el seu aniversari, ben al contrari: un pastís bomba per a qui nomes predicia l'odi, un pastís bomba que els cagui depor i que despres es pugui menjar, i un cop se'l mengin, cagalera. Énfote-nos de la seva misèria. Per altra banda, felicitats Ramon.
Re: Al Ramon Claret, que en fa 85!
30 des 2004
está claro que julius streitcher es un payaso mamón tonto del culo...pero que pinta esta "noticia" aquí?
Re: Al Ramon Claret, que en fa 85!
31 des 2004
Doncs és la constatació que a totes no les van matar, que a tots no els van colgar en una cuneta, que a totes no les van desmemoritzar, que a tots no els van reciclar, que a tots no els van reeducar, que a tots no els van fer morir lluny de casa seva. FELICITATS RAMON!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more