Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Manifest KAS
09 des 2004
MANIFEST FUNDACIONAL KAS

KAS pot ser tothom, tu, jo, la tieta Maria o la plataforma Aturem la Guerra. És a dir, qualsevol persona o entitat que vulgui actuar coherentment amb un esperit crítc de transformació de la societat. Les nostres sigles, KAS, serveixen d’aixopluc a tots els que pretenem canviar la societat per tots els mitjans, no importa si et consideres anarKAS, KASmunista, okuKAS, homosexuKAS, independentisKAS, antifeixisKAS o un radiKAS qualsevol, l’important és que tinguis un plantejament KAS on la principal eina per combatre el sistema sempre serem nosaltres, més ben dit, tu.
La idea de KAS és crear un moviment descentralitzat i autònom que et permeti actuar contra les injusticies i institucions que no permeten que els nostres somnis es facin realitat. Jugar amb les seves regles és perdre dues vegades, la primera quan et posses al seu nivell i la segona quan et destrossa, doncs pretendre guanyar amb les normes d’un altre sempre serà impossible Per tant, KAS, és tant sols un instrument que ens permeti esquivar millor les seves lleis.
Nosaltres no volem cap favor del sistema, ans tot el contrari. La lluita no és per acabar en una negociació on tant sols pots oferir el cessament de les teves accions, sinó que la lluita ha d’existir fins aconseguir el que et proposes. Manifestat, crea disturbis, roba a les multinacionals, aconsegueix sense cedir, fes servir el coco, reivindica; en definitiva, fes oposició frontal al sistema capitalista. Sigues KAS.
Sabem que la nostra lluita dependrà del plantejament particular, però sigui quina sigui sempre serà díficil; per tant, KAS ha nascut per ser refugi de tots les accions autònomes que impliquin un concepte de lluita del dia a dia. No ho dubtis, quan actuïs firma KAS.
   
    KAS, LA LLUITA ETS TU.


Gora KAS militarra

Ni Dios, ni amo, ni marido, ni partido, KAS


Proletaris del Món, beveu KAS

KAS, Just do it

KAS, connecting people
#

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifest KAS
09 des 2004
bona idea, des dels pobles i barris, destruïm l'imperi capitalista

accio directa, autònoma i molt de KAS
kas
09 des 2004
kaslogobo.jpg
#
Re: Manifest KAS
09 des 2004
KASi me convences...
pero como no decís quién hay detrás me da que esto es una mentira... ¿puedes facilitar una web, por ejemplo, o una entidad adherida?

gracias!
Re: Manifest KAS
09 des 2004
ni KAS...
Re: Manifest KAS
09 des 2004
A Kas-carla.
Re: Manifest KAS
09 des 2004
kas...ko
Re: Manifest KAS
10 des 2004
Kas..tanya
Re: Manifest KAS
10 des 2004
posa'ts a muntar txorrades q no duen enlloc i seguint les estratègies del gran capital (la marca vén, sino mireu: Yomango, D-Form, ara KAS...) pq no Moviment Schweppes o Plataforma Mirinda???

"tant gilipolles i tant poques bales"

F.F.
Re: Manifest KAS
10 des 2004
ni kas-ho
Re: Manifest KAS
10 des 2004
fes-te de KAS
Re: Manifest KAS
10 des 2004
y tu de quien eres?
Sindicat