Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
comunicat Assemblea de suport a Kaletrinas
26 nov 2004
comunicat_kaletrines.doc
comunicat kaletrines.doc (24 KiB)
PROU PENALITZACIÃ DE LâOKUPACIÃ

El passat 2 de novembre la policia nacional, amb un dispositiu desmesurat, sense previ avís i a cops de mall va desallotjar la Vivenda Okupada Kaletrinas i va procedir a la identificació de les persones que es trobaven tant a lâinterior com a lâexterior de la casa en aquell moment. Un més després els tres joves identificats a lâinterior de la vivenda han estat citats a declarar per part del poder judicial. De manera reaccionària, aquest poder assetja, persegueix i castiga qualsevol veu que qüestioni lâordre establert i denunciï directament els privilegis que aquest manté.

Nosaltres no entenem lâokupació com un delicte, sinó com un mitjà per denunciar problemàtiques tan reconegudes com lâespeculació urbanística que contradiu el nostre dret a una vivenda digna. Els grans monstres immobiliaris sâapropien dels barris i hi planten grans projectes residencials inassequibles per a qualsevol persona que no entri en la trampa esclavista de les hipoteques de 30 anys. A més, amb la complicitat de les institucions, lâespeculació sobreposa el dret a la propietat privada respecte al dret a una vivenda digna quan permet lâexistència dâespais morts, lâúnica finalitat dels quals és obtenir el màxim benefici amb la revalorització del sòl. Amb tot això el mercat immobiliari sâha convertit en un camp de batalla dâinversió privada conegut com a âbombolla immobiliàriaâ?.

Davant dâaquesta situació no estem disposades a acceptar una hipoteca de 30 anys ni un lloguer abusiu en un context marcat per la precarietat laboral. Nosaltres hem escollit el camí contrari. Fem la crítica directa. Per això alliberem espais on desenvolupar-nos com a persones lluny de la cultura de consum i del tant benagloriat estat del benestar; trencant així amb el patricarcat i amb les relacions socials a què ens sotmet a totes.
Amb la criminalització de lâokupació i la repressió política i judicial no ens fareu callar. Al contrari, reafirmeu la validesa del camí que hem escollit: denunciar, actuar i seguir okupant.

LâOKUPACIÃ NO ÃS CAP DELICTE
NO ENS FARAN CREURE

Assemblea de suport a Kaletrinas

This work is in the public domain

Comentaris

Dilluns 29/11 concentració als Jutjats de Terrassa: solidaritat amb Kaletrinas
26 nov 2004
Dilluns 29/11 concentració als Jutjats de Terrassa: solidaritat amb Kaletrinas
>> El passat 26 d'octubre la vivenda okupada kaletrinas va ser desallotjada i el mateix dia unes 130 persones es manifestaven pels carrers de Terrassa en suport a la okupació.
>> El dilluns 29 de novembre es prendrà declaració als joves per a la instrucció del cas. Per això es convoca una concentració de suport A LES 11'30 DAVANT JUTJATS DE TERRASSA(Rambla).

NO ENS FARAN CREURE!
Sindicat Terrassa