Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Entrevista :: guerra
Tot@s al Consulat de EEUU
24 nov 2004
TOTS I TOTES SOM FAL.LUJA. NO A LA GUERRA
TOTS I TOTES SOM FAL.LUJA. NO A LA GUERRA

Divendres, 26 de novembre 2004, a les 19.00 h, concentració davant del consulat d'EUA, passeig Reina Elisenda, 23 (estació FFCC Reina Elisenda).

La Plataforma Aturem la Guerra, fa una crida perquè tothom assisteixi davant el consulat per lluirar un comunicat de condemna de les últimes atrocitats de la guerra d'Iraq. En el mateix document s'expressa al consulat com a representant polític i diplomàtic del govern d'EUA, institució non grata a Catalunya.
Davant l'edifici del consulat es farà plantada d'espelmes, creus, pancartes...i es convidarà a la ciutadania que a partir de divendres faci el mateix i converteixi aquest lloc en un punt permanent per retre homanatge a les víctimes de la guerra.

NO HI FALTEU.

Barcelona, 23 de novembre de 2004
Plataforma Aturem la Guerra

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Tot@s al Consulat de EEUU
24 nov 2004
Molt bé! I que vingui molta gent, que l'última vegada eram 4 gats!
Re: Tot@s al Consulat de EEUU
24 nov 2004
Que ens dirien si compressim productes a una xarxa mafiosa criminal i a les persones que els apoyen? Ens dirien criminals oi?

Dons els estats units d'amèrica son un estat criminal apoyat per una majoria de població criminal (i una minoria massa passiva)

Mentres seguim permetent que l'estat espanyol i les empreses espanyoles i la gent comprin productes a empreses nordamericanes nosaltres també en som cómplices del que està ocorreguent ara mateix a Faluja.

http://www.jornada.unam.mx/2004/nov04/041124/034n1mun.php

Hem de boicotejar els estats units d'amèrica en tots els àmbits i fer sentir -com a mínim- la nostra repugnancia al imperi anant a manifestarnos davant el consulat nordamerià de barcelona.

De fet hauriem d'estarnos dia i nit allà al davant repicant cassoles i/o fent accions directes agresives contra el mateix consulat (llençament de merda, pates de conill o pollastre ensangrentades (metàfores del crim que estan cometent a 3000 km d'aquí) etc) i si ve la puta policia xupaculs dels mateixos governadors que (xupaculs a son torn del imperi) castiguen al alcalde d'Oleiros per fer unes declaracions contra Sharon.. dons que vinguin. I ressistim-hi.

Els crims que s'estant cometent a Faluja no tenen perdó. Ser políticament correctes, ser persones cíviques, fer oides sords, fer cas al que ens diu la policia, l'ambaixador.. o qui cullons mani tampoc te perdó.

Si els catalans tinguessim una mica de dignitat
fotriem a caldo el consolat nordamericà al preu que fos
Sindicat Terrassa