Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: antifeixisme
Lliçons de tolerància del professor Caja
10 nov 2004
Convivència Cínica Catalana, grupet presidit pel professor Caja ens impartirà unes lliçons de civisme amb l'ajuda dels seus amics del Grup d'Acció Valencianista, autors de nombroses agressions com la que veieu aci baix.CCC i GAV forman la "Plataforma constitucional".
20040519035726.jpg
Ja n'hi ha prou d'ingerències. Ja n'hi ha prou d'inventar conflictes.


Comunicat de premsa de la CEPC i Alternativa Estel de la UB davant l'acte convocat per Convivencia Cívica Catalana "Por la libertad y la dignidad civil en Catalunya"

--------------------------------------------------------------------------------
Ja n'hi ha prou d'ingerències. Ja n'hi ha prou d'inventar conflictes.
Comunicat de premsa de la CEPC i Alternativa Estel

Des de la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC) i Alternativa Estel, sindicats d'estudiants presents a la Universitat de Barcelona (UB) que representem la segona força estudiantil al Claustre de la UB, volem donar a conèixer la nostra postura a la resta de la comunitat universitària i a la societat catalana davant de l'acte previst per la tarda de divendres dia 12 de novembre a l'Aula Magna de la UB i convocat per Convivencia Cívica Catalana (CCC) sota el lema "Por la libertad y la dignidad civil en Catalunya":

>Censurem la hipocresia de l'acte degut al "brillant" expedient de Francisco Caja, convocant de l'acte i membre de CCC i Profesores para la Democracia (sic); Caja, professor de la UB, ha sigut expedientat per agressions i insults a una professora. Per això va ser suspès de sou i feina, alhora que posteriorment va llançar escales avall de la seva vivenda al bidell de la UB que li notificava aquesta resolució, havent d'agafar la baixa laboral. També és una de les persones que va intentar agredir al lehendakari Ibarretxe en motiu d'un acte convocat per la Universitat de Barcelona. Actualment torna a exercir a la UB, aprofitant les seves classes per carregar contra tots aquells que considera que no l'han deixat assolir el reconeixement que creu merèixer com a filòsof.
>Censurem que la iniciativa de l'acte vingui d'un grup de professors de la Universitat del País Basc, i la presència de persones de dubtosa credibilitat a l'hora de donar-nos lliçons sobre "llibertats, dignitats civils, respecte i tolerància". Convivéncia Cívica Catalana, Profesores para la Democracia, Manos Blancas, Foro Babel, Basta Ya o bé Fundación Concordia són organitzacions foranes o bé d'escassa implantació a casa nostra, finançades generosament per l'Estat Espanyol i conegudes només per els seus atacs a la nostra escassa autonomia i a un dels nostres principals trets distintius: la llengua catalana. Ens referim a personatges de la talla d'Alejo Vidal Quadras (responsable, entre moltes altres coses, dels darrers "xous lingüístics" al Parlament Europeu), Nicolás Redondo Terreros, Josefina Albert (impulsora del recurs al Reglament d'Usos Lingúsítics de la Universitat Rovira i Virgili i de la rebutjada querella per prevaricació al seu rector, Lluís Arola), Francesc de Carreras (membre del Foro Babel), Eduardo Uriarte o Gotzone Mora (responsable del linxament mediàtic sofert l'any passat pel rector de la UB Joan Tugores).
>Censurem doncs, que un grupúscul gens representatiu de la societat catalana pretengui importar un conflicte inexistent. El curs anterior, la Universitat de Barcelona ja va ser objecte d'una persecució sense precedents per part d'aquests sectors ultras, amb l'ajuda de la Brunete Mediática i de l'espanyolisme més reaccionari afincat a casa nostra. Sectors, d'altra banda, gens respectuosos amb el sentiment majoritari de la nostra comunitat universitària.
>Lamentem, per tot plegat, que la Universitat de Barcelona, a través del seu rector, hagi hagut de cedir als convocants per estalviar mals majors, amb la única intenció de cercar conflictes i fer un pols de força a totes aquelles persones que treballem per una universitat científica, de qualitat i catalana, allunyada de les ingerències del Patriotismo Constitucional, col·lectius i persones que exigim poder decidir per nosaltres mateixos quina universitat pública volem. Ho lamentem, d'altra banda, perquè a dia d'avui ens consta com aquest acte atreurà grupúsculs neonazis, els quals ja han avisat que faran acte de presència i que és tota una declaració d'intencions de quin és el públic potencial de "las libertades y la dignidad civil".

Per tot això, des de la CEPC i Alternativa Estel, apostem per no caure en la seva trampa i optem per deixar que el seu desembarcament sigui un fet anecdòtic. Nosaltres, conscients també de ser un objectiu prioritari per part d'aquests sectors tal com ens consta, seguirem treballant, avui, demà i demà passat al llarg i ample dels Països Catalans per un ensenyament públic, popular, català i de qualitat. Fem constar que som nosaltres, els i les estudiants de la CEPC i Alternativa Estel, sovint silenciats, qui disposem d'un suport social que avala la nostra tasca a les aules i també a les institucions universitàries, tasca que desenvolupem legítimament i a cara descoberta, perquè no tenim res a amagar ni cedim a la política criminalitzadora a la que se'ns vol sotmetre des d'un temps enrere.

Per això, llancem obertament al rector Joan Tugores la proposta de treballar a partir de dilluns vinent amb el conjunt de la comunitat universitària per tal d'evitar que fets com aquests tornin a repetir-se dins la Universitat, i que siguem els i les membres d'aquesta qui decidim sobre la seva gestió i orientació, amb passos decidits i ferms per garantir la ja retallada autonomia universitària. Cal doncs, deixar de mirar cap a l'altre costat i recuperar la iniciativa a la Universitat de Barcelona i aturar d'una vegada per totes que sigui gent com Francisco Caja qui marqui l'agenda al professorat, al PAS i als i les estudiants. Comuniquem, doncs, com ja coneix, que treballant en aquesta línia comptarà amb tot el nostre suport, sense que ens espanti el soroll que tota aquesta gent pugui ocasionar-nos, que de ben segur ni provindrà de la UB, ni provindrà de casa nostra.

No ens doblegaran!

Barcelona, a 10 de novembre de 2004

Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC)
www.coordinadora.net
cepc-ub ARROBA coordinadora.net

Alternativa Estel
www.alternativaestel.org
alternativaestelub ARROBA hotmail.com




[10/11/2004]

This work is in the public domain

Comentaris


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
el m.a.l apoya al Doctor Caja , el viernes a las 7 30 en pza universidad, stop nazismo catalan
10 nov 2004
Modificat: 08:11:20
Aquí en la UB estamos viviendo el mismo fenomeno que en la alemania nazi:
un profesor por el mero hecho de pedir una correccion justa del reglamento, es linchando, apalizado, abucheado, amenazado de muerte, excluido por perros fanaticos rabiosos sa, y marginado por prefesores sin moral, sucios, cobardes, hipocritas, la gente que como decia una escritoria judia austriaca es siempre mayoritaria:
los que nunca se mojan, los que siempre van a la suya, y claro esta se alian siempre con el poder demostrando asi su inmundicia e idiotismo moral.
Los alumnos que brindamos nuestro apoyo a caja somos mirados mal, nuestros nombres aparecen en listas negras de profesores y alumnos, incluso en este foro ha aparecido el nombre de alguno de nosotros, en los que se vierten amenazas de muerte por parte de estos fascistas que dicen ser de extrema izquierda, como los nazis decian ser socialistas y cazaban al judio como ellos cazan al xarnego, porque contamina su pureza identitaria.
Por todo ello porque no queremos ser esclavos, porque no queremos ser una cosa pisada, usada, ridiculizado y deglutada por los fascistas catalanes, porque con valor, dignidad y amor a los hombres, nos erguiremos mostrando nuestra repulsa a los fascistas y a los agresores, a los niñatos burgueses y a la chusma que caya y silencia, como el pais que no hablo de ello hasta dias despues, a la chusma cobarde que suelta los perros o mira a otro sitio.
La sociedad catalana esta enferma
LA SOCIEDAD CATALANA ESTA MUY ENFERMA
compañeros alemanes, de madrid, de argentina se soprenden al ver el ambiente racista que reina en barcelona, la exclusion, la marginacion de unos por otros, esto es impensable en otras sociedades modernas, pero aqui se sigue viviendo de viejos mitos, y aqui alguna vez algo gordo va a pasar.
Esta sociedad enferma TIENE QUE DESPERTAR
COMPAÑERO, NO DEJES QUE TE PISOTEEN, O QUE PISOTEEN A TU AMIGO, EL VIERNES A LAS 7 30 TODOS LOS ANTIFASCISTAS DE VERDAD, EN PLAZA UNIVERSIDAD

SI QUEREIS AGREDIR AL DOCTOR CAJA TENDREIS QUE AGREDIRNOS A TODOS NOSOTROS UNO POR UNO. SI LE AGREDIS TAMBIEN TENDREIS QUE AGREDIRNOS A NOSOTROS.

POR LA LIBERTAD, POR UN MUNDO TRANSNACIONAL, SIN PATRIAS, SIN IDENTIDADES EXCLUYENTES.

MOVIMIENTO ANTINAZIONALISTA LIBERTARIO

M.A.L

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: el m.a.l apoya al Doctor Caja , el viernes a las 7 30 en pza universidad, stop nazismo catalan
10 nov 2004
ja, ja, ja, txusmero, perque t'intentes disfressar d'anarquista per defensar els feixistes? Si vols enganyar a algú et proposo que vagis als militants del PP o algun centre de garrulos nazis, allà les poques llums s'encenen quan senten a tontos com tu girant truites, llàstima que se't caigui sempre de la paella.

Movimiento antinazionalista libertario???
T'ha costat molt inventar-te el nom??

Els veritables llibertaris sempre seran antifeixistes i sempre assenyalaran als feixistes com Caja. El divendres ens veurem les cares i no sigui que a algú li trenquin.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: el m.a.l apoya al Doctor Caja , el viernes a las 7 30 en pza universidad, stop nazismo catalan
10 nov 2004
Vamos a exterminar a todos los catalanes nazis de mierda. Todo el que hable en catalán es un nazifascista y racista y debe ser fusilado.Todos los catalanistas son nazis hitlerianos mussolinistas y deben ser internados en centros de reeducación a ver si aprenden democracia constitucional, y si no lo hacen seran ejecutados democràticamente.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: el m.a.l apoya al Doctor Caja , el viernes a las 7 30 en pza universidad, stop nazismo catalan
10 nov 2004
encara és hora que el MAL aquest dongui la cara a algun lloc. Aviam si és veritat i esteu a Plaça Universitat gossos feixistes, acabarem amb vosaltres.

VISCA LA TERRA LLIURE!!!

FOTEU EL CAMP!!!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
el m.a.l acudira a defender al doctor caja, nos veremos las caras fascistas
10 nov 2004
Estos malditos nazis, confunden el lenguaje hasta llegar a la perversidad
ahora el verdugo es caja, brutalmente apalizado por niñatos que sacan excelentes notas uy sus padres son burgueses nazionalistas, ahora los verdgos son los obreros que viven marginados en el area metropolitana y que los nazis llman xarnegos despectivamente, ahora las victimas son carod rovira, erc y heribert barrera o clos, burguesitos y payeses de bien, cristianos y de bien, que machacan e impoen el pensamiento unico , estudiantes que apalizan a porfesores abucheados esos son las victmas
NO HAY PEOR FASCISMO QUE EL QUE MATA DOS VECES A LA VICTIMA, PRIMEOR METIENDOLA EN EL HONOR, LUEGO COJIENDO SS HUESOS Y ESCRBIENDO UNA HISTORIA LLAMANDOLES CULPABLES O VERDUGOS: REVISIONISMO
REVISIONISMO ES LA PEOR ARMA DEL NAZISMO
LA QUE EL NAZISMO CATALAN USA CONTINAUMENTE CONFUNDIENDO EL LENGUAJE

MOVIMIENTO ANTINAZIONALISTA LIBERTARIO

M.A.L

STOP FASCISMO

CUANDO CADA UNO NOS TENEMOS AL OTRO, NOSOTROS LO TENEMOS TODO
ADELANTE CAJA !

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: el m.a.l apoya al Doctor Caja , el viernes a las 7 30 en pza universidad, stop nazismo catalan
10 nov 2004
Nois i noies, feu-me el favor de no respondre a aquestes provocacions tan paletes.

Em sembla que parleu de la conferència de la CCC.

Que els hi donin, home! Que si volen esplaiar-se, que s'esplain!

Total, és un cop l'any!

Encara recordo els comentaris d'una d'aquelles del Foro de Ermua, que després de fer una conferència al Paraninf en el qual hi van anar quatre gats, comentava tota llastimosa quelcom així com "lamento el nulo apoyo de los catalanes delante de la agresión nacionalista vasca que vivimos los constitucionalistas en Euskadi".

I per molts anys!

Passeu de tot i si hi heu d'anar, aneu a fer conya, i no rebenteu l'acte, que els fareu sortir al Telediario tot mostrant lo dolentíssims, malvats i pedòfils que som els catalans, oh oh oh.

||*||

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: el m.a.l acudira a defender al doctor caja, nos veremos las caras fascistas
10 nov 2004
Las caras fascistas ya nos las tenemos vistas que total somos cuatro perros. Pero por si acasoiremos guapos y sobretodo afeitadooooooos

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: el m.a.l acudira a defender al doctor caja, nos veremos las caras fascistas
10 nov 2004
Us esperem amb els braços oberts

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: el m.a.l acudira a defender al doctor caja, nos veremos las caras fascistas
10 nov 2004
afeitate las venAS

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
doctor caja contraataca, adelante caja en la lucha contra el fascismo
10 nov 2004
LA FACULTAD DE FILOSOFIA DE LA UB SE HA BATASUNIZADO. LOS NAZIS CATALANES HAN SALIDO DEL ARMARIO Y HAN ENSEÑADO SUS DIENTES, APOYADOS CON EL SILENCIO DE LA MAYORIA DEL PROFESORADO Y CON EL APOYO DIRECTO DE ALGUN QUE OTRO RECTOR NAUSEABUNDO, HAN ENSEÑADO SUS GARRAS , DIENTES UY PÈZUÑAS SE HAN QUITADO SU MASCARA CANDIDA Y SE ESTAN EMPEZANDO A MOSTRAS COMO LO QUE SON COMO SUS AMIGOS VASCOS, SI, LOS DEL RH Y LA PUREZA RACIAL, ARZALLUS, SABINO ARANA Y COMPAÑIA:
NAZIS
NAZIONAL-SOCIALISTAS CATALANES
Y ESTA GENTE ESTA EERCIENDO SU PECULIAR DICTADURA EN LA FACULTAD DE FILOSODIA
CON LINCHAMIENTO POLITICO
CON SILENCIO MEDIATICO TRAS LAS AGRESIONES
CON RESPALDO INSTITUCIONAL
CON MARGINACION DE LOS ALUMNOS CASTELLANOHABLANTES
CON AMENAZAS DE MUERTE EN LAS PAREDES DE LA UNIVERSDIAD
CON LISTAS NEGRAS
MIRADAS DE ODIO
Y ATAQUES A GENTE DE UCE O DEL M.A.L
CON ADEMANES DE SEGUIMIENTOS
Y CON BOICOT A LAS CLASES DEL DOCTOR CAJA
POR TODO ELLO GRITAMOS
BASTA YA !
BASTA YA DE TERRORISMO INSTITUCIONAL Y DE TERRORISMO NAZIONALISTA, POR LA CONVIVENCIA POR LA DESTRUCCION DE TODA IDENTIDAD PATRIA Y EXCLUSION
CAJA FUE AGREDIDO
Y NO VAMOS A TOLERAR QUE NOS TOMEN POR IDIOTAS
LA HISTORIA NOS ENSEÑA QUE LOS HOLOCAUSTOS SUCEDEN
POR QUEDARNOS DE BRAZOS CRUZADOS
UNA VEZ MAS MOVIMIENTO ANTINAZINALISTA LIBERTARIO
ESTARA ALLI
AL SERVCIO DE LAS LIBERTADES
SIN MIEDO AL MARTIRIO
M.A.L

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: doctor caja contraataca, adelante caja en la lucha contra el fascismo
10 nov 2004
esto no es d libertario sino d provocador.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
doctor caja contraataca, adelante caja en la lucha contra el fascismo
10 nov 2004
aqui estamos nosotros los xarnegos de hospitalet
vamos venid y apalizadnos
con el consentimiento de vuestos perros de cuadra
nazis catalanes !
movimiento antinazionlista libertario
7 30 pza universidad viernes POR LA LIBERTAD
ADELANTE CAJA

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Lliçons de tolerància del professor Caja
10 nov 2004
AHORA LLAMAN VERDUGOS A LAS VICTIMAS VICTIMAS A LOS VERDUGOS,
CAJA HA SIDO APALIZADO
Y TENEIS EL VALOR DE LLAMARLO VERDUGO
SOIS COMO LOS NAZIS REVISIONISTAS
ADELANTE MOVIMIENTO ANTINAZIONALISTA LIBERTARIO
A VALENCIA EN VALENCIA
ADELANTE CAJA

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Tenía que ser un sonat de la UCE
10 nov 2004
"Y ATAQUES A GENTE DE UCE O DEL M.A.L"

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Lliçons de tolerància del professor Caja
10 nov 2004
VIVA EL MAL VIVA EL CAPITAL

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Lliçons de tolerància del professor Caja
10 nov 2004
em feu pena

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Lliçons de tolerància del professor Caja
10 nov 2004
el m.a.l. és el sonat del Caja.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Lliçons de tolerància del professor Caja
10 nov 2004
Más sobre el caso Caja en:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/130100/index.php#130

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Lliçons de tolerància del professor Caja
10 nov 2004
i que no li han ensenyat les minúscules, a aquest sabatot?

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Lliçons de tolerància del professor Caja
11 nov 2004
és deu creure superior per fer servir la lletres mes grans. jajajaja quina fauna

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Lliçons de tolerància del professor Caja
11 nov 2004
Cha cha cha cha chá!!!

Cha cha cha cha cha chá!

Cha cha chá!

Cha cha chá!

Com sona la caixa (Caja) cuan la fas sonar (repicar)...algo així...

Cha cha cha cha chá!

cha cha chá!

Cha cha chá!

Toca la caixa (Caja)...repica sobre la caixa(Caja)...marcat un redoble...a ritme de cha cha chá!

Pobreta caixa (Caja), sent cops i no sap per on venen...cha cha chá!

Hola caixa (Caja)!...-li dic jo-

hola señor Jonatan!...-Hem respon ella-

te vosté ànima?-pregunto-

no, no tinc! -respon ella, o ell (depen l'idioma)-

Doncs si no te ànima, perquè hem respon?-ppregunto-

La vaig perdre, venent-se-la al Diable, doncs t'ha respost ell. -Hem va contestar el Diable (la caixa o el Caja, segons l'idioma)

Salut Revolució i en Caja tancada no entren mosques...silenci señor Caja, o Caixa "la teva", que no la meva...

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Lliçons de tolerància del professor Caja
11 nov 2004
Soy un licenciado en filosofía y me apena ver en qué se ha convertido esta facultad. Ya no se dedican a buscar la verdad absoluta de la existencia humana -que, por cierto, es la muerte- y a entender qué significa el hecho de que estemos aquí para morir y sabiendo que vamos a morir. Ahora todo es una batallita para saber si las cosas se hacen en catalán o en castellano. Muy poco filosófico, la verdad.

Sigui com sigui, em solidaritzo amb el professor Caja, perquè té dret a opinar el que vulgui mente no faci mal a ningú. En canvi, els qui van a per ell -ja sabem quina mena de subnormals són- es podrien anar a pendre pel cul aviam si així es tranquil·litzen.

El que necessiten és una bona relaxació anal i entendre que encara que tinguin la independència i tot es faci en català, com ells volen, i es puguin drogar gratis en un estat anarco-comunista, es seguiran morint igual i el problema de la filosofia seguirà existint.

Això ho haurien de saber, en una facultat de filo, no?????

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Lliçons de tolerància del professor Caja
11 nov 2004
Ai, quina sort tenim de compartir aquest espai amb gent tan sobradeta com l'ADECAF!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Lliçons de tolerància del professor Caja
11 nov 2004
al garrulo que parla dels xarnegos de l'hospitalet...

troç de fatxa treu-te la paraula llibertari de la boca per tal de seguir recolzant el feixisme espanyol més ranci, so deficient, tarat

jo també sóc d'hospi i xarnego, i què... és que creus que sóc un nazi espanyol com tú? és que creus que ho som tots a l'hospi? doncs no: tú i quatre porcs més com tú.

tú no ets un xarnego, tú ets un garrulo o un poli, i ja sé que són sinònims...

gent com tú em posa malalt, porc

Visca la terra i l'anarquia

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Lliçons de tolerància del professor Caja
11 nov 2004
Tots aquests que vos ompliu la boca amb paraules com anarquisme, llibertat, llibertari, revolució, antirevolució, contrarevolució, nazisme, feixisme, etc, etc.

No sabeu ni del que esteu parlant. Colla d'ignorants i brètols. Farieu bé d'estudiar una mica d'història i no pasar-vos tantes hores a la cafeteria.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Lliçons de tolerància del professor Caja
11 nov 2004
Adecaf ets un puto plasta!!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Lliçons de tolerància del professor Caja
11 nov 2004
OOOOOOOOOOOOOOOOOOhhhh! ADECAF es un licenciaaadooo en filosofiiiiia. Viva el filósofo caudillo de los carceleros! Con el hasta morir... de asco!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
ELS XARNEGOS DE L'HOSPITALET
11 nov 2004
ens cagem en deu i en el prof. caja cada dia de la nostra vida...
MAL= colla de feixistes disfressats, ja no teníu ni collons de treure la puta bandera de l'aliga pq us fa vergonya fills de gosa.
Cap tolerancia amb els feixistes!
sobre ADECAF
18 oct 2005
Veure l'informe-anàlisi sobre ADECAF:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/207020/index.php
Sindicato Sindicat