Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme : pobles i cultures vs poder i estats
Castanyada Rock Piera 2004
27 oct 2004
El Castanyada Rock pretén ser un festival musical de tardor que barregi la bona música i la reivindicació de les tradicions d’arrel catalana.

Dj. Sheriff [Dr. Calypso], Inadaptats, Pirat’s Sound Sistema i Skarface

31 d’octubre - 23:00 h. - Pavelló Municipal del Prat - 9 euros anticipada, 12 euros taquilla

www.castanyadarock.com
:: DJ. SHERIFF [DR. CALYPSO]
El Sergi Montelló més conegut com “Sheriff� és un component del grup Dr. Calypso. Al llarg de la seva carrera musical sempre ha sabut contrastar els sons jamacains, amb la soca, el soul, James Brown i grups mítics del revival ska anglès com els Specials o Madness, aconseguint sonar d’aquesta manera tan particular que l’ha convertit en un dels dj de major projecció dintre del panorama internacional. A Piera ens oferirà una mostra del seu estil possant punt i final al concert.

:: INADAPTATS
Aquest grup de Vilafranca del Penedès s’acomiada enguany dels escenaris amb el seu darrer treball, Homenatge a Ovidi. Inadaptats, amb una trajectòria musical de 15 anys, s’han erigit com una de les bandes punteres del punk-rock català i com un símbol de resistència antifeixista als Països Catalans. Amb Homenatge a Ovidi, els vilafranquins volen retre tribut al cantautor, poeta i actor Ovidi Montllor, i de forma indirecta, a la coherència, a l’art, a la paraula, a l’anhel de justícia, a la terra ... A Piera ens presentaran aquest darrer treball juntament amb els temes mítics de discs com IND o X. Amb lletres de lluita, independentistes i socialistes i amb clares influències de Rage Against The Machine, Inadaptats oferirà a Piera un dels últims concerts de la seva trajectòria.

:: PIRAT’S SOUND SISTEMA
De la tradició jamaicana de finals dels anys 60 arriben a Piera els Pirat’s Sound Sistema, la formació del barri de Sants de Barcelona. El sound system és el format d'espectacle que el hip hop utilitzà anys després: dos plats, una taula de mesclar, bones bases de dancehall (ritmes evolucionats del reggae) o reggae roots i hip hop, un selector (el que entenem com a DJ en la cultura del hip hop) i cantants, anomenats Deejays (els MCs al hip hop). Els Pirat’s estan recorrent els escenaris catalans des de finals del 1999, portant la seva combinació única de reggae i hip hop conscient, cridaner, crític i ballable en català. Amb una lírica rimada, immediata, molt propera al públic i de flagrant actualitat, els Pirat’s aporten a l'escena un molt bon saber fer fruit d'aquests anys de no parar de tocar, a més de l'originalitat de la proposta i de la capacitat de la música reggae i hip hop per a vehicular la veu del carrer.

:: SKARFACE
Els amants del ska més genuí podran gaudir amb la música de Skarface, una formació francesa que des dels seus orígens - el maig del 1991 - fins al moment, s’ha convertit en una de les millors del món. No és d’estranyar la seva participació en festivals de ska més prestigiosos de França, Bèlgica, Alemanya, Hongria i també d’Espanya. Actualment, tenen cinc discs i un d’ells, especialment dedicat a les gires per terres espanyoles: Vamos a la playa!. El primer de tots fou Cheap Pounk Skaaaaaa!, després vingué Hold Up in Skacity! i el tercer fou un espectacular directe: Live, Panic & Chaos. Els darrers, Sex, Scooters & Rock ’n’ Roll i Skankuat Nec Mergitur!!!, reafirmen encara més la personalitat i el caràcter inequívoc de Skarface. A Piera venen disposats a oferir espectacle, bona música i canya per estona.

[Collons, sona molt bé!!]

www.castanyadarock.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Castanyada Rock Piera 2004
27 oct 2004
És trist que un concert com aquest hagui de recorre al ServiCaixa i encartellar-lo (A Gràcia)sobre cartells dels presos politics catalans, una falta de respecte.
Re: Castanyada Rock Piera 2004
27 oct 2004
Si, ja veus, es trist que tu estiguis pagant a una altre empresa capitalista per aquest ordinador i per tenir internet. I per portar la roba que portes, i quan vas al super a comprar menjar, o quan compres condons, etc. Millor que no surtis de casa, aixó és una falta de respecte.
Re: Castanyada Rock Piera 2004
28 oct 2004
La coherencia total al margen del sistema no existe, es un tema ya muy quemao, mejor emplear el tiempo constryuendo que iendo de super coherente en indymedia... igual nos vemos en el concert
Re: Castanyada Rock Piera 2004
28 oct 2004
També heu encartellat sobre cartells de la festa revolucio al campus diagonal...
estic d'acord amb el gracienc: és una falta de respecte
Re: Castanyada Rock Piera 2004
01 nov 2004
Hola,
hem llegit els vostres comentaris. Sempre que hem penjat cartells hem intentat penjar-los en lloc on es veiguessin i sempre sobre cartells que ja estiguessin passats de data. Si algu dels que va venir a Gracia va penjar cartells sobre d'altres encara vigents us hem de dir que ens sap greu. A nosaltres som els primers que ens molesta que en pengin cartells sobre els nostres i per tant sempre intentem no fer-ho nosaltres.
Per altra banda lo del Servicaixa... som poqueta gent a l'organització arribar a la maxima gent possible... sabem que potser no es la millor forma pero vam creure que seria un manera comode d'arribar a tot arreu.
Per altra banda, si teniu algun local o casal on penseu que es puguin vendre les entrades de la proxima edició, envieu mail a info ARROBA joventdepiera.com

Gracies per tot i esperem que si vau venir us ho pasessiu de p. mare!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more