Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: antifeixisme : educació i societat : pobles i cultures vs poder i estats
CORRELLENGUA / Correuniversitats ... Concert dijous 28
27 oct 2004
CORRELLENGUA / CORREUNIVERSITATS 2004

DIJOUS 28 D'OCTUBRE

14:00 HORES - DINAR POPULAR AMB MUSIQUETA D'AMBIENT

17:00 HORES - TROBADA CASTELLERA ( UPC, UB, UAB )

18:30 HORES - CONCERT

DIVISIO 29
HIGHTIMES
IGITAI-A
PIRATS SOUND SISTEMA
OPCIÓ K-95

(al parc de la bederrida / parking de la facultat de geografia-història )

Metro Palau Reial L-3
ALTERNATIVA ESTEL
CEPC

This work is in the public domain

Comentaris

ReCrònica de la VI Assemblea Nacional de la CEPC
27 oct 2004
El Casal Jaume I d'Elx ha acollit enguany la VI Assemblea Nacional de la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC), celebrada els dies 22, 23 i 24 d'octubre a la ciutat d'Elx (Baix Vinalopó), tot colaborant estretament amb l'assemblea de la Universitat Miguel Hernández (UMH) en la organització d'aquest esdeveniment. Amb aquesta ubicació, donem suport a la lluita a les comarques més meridionals del nostre país, que duen a terme als companys i companyes d'Alacant (UA), Elx i Oriola (UMH) així com als instituts de les comarques més properes.

Respecte a l'Assemblea Nacional, la militància vinguda d'universitats i instituts d'arreu dels Països Catalans hem debatut i aprovat els nostres eixos de treball per enguany, destacant la lluita antipatriarcal, la lluita davant l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior, la preparació del IV Congrés de Filologia Catalana i les línies de treball als instituts, pendent en part de la imminent reforma de la LOCE; així com el procés de confluència que iniciem amb Alternativa Estel, organització d'estudiants present a diversos centres del principat.

Al llarg del cap de setmana, i a banda de la benvinguda oferta per el Casal Jaume I d'Elx, divendres vam comptar amb l'actuació del grup Formigues Alades i dissabte amb el concert celebrat al Parc de la Rotonda Municipal d'Elx amb Déneu, la Gossa Sorda i Obrint Pas amb l'assistència de més de 600 persones, on va recordar-se la situació del calcer d'Elx i els darrers brots xenòfobs i la progressiva liberalització del sistema educatiu. També durant el concert es va fer ressò de les convocatòries de suport a les dues persones preses de l'Hospitalet de Llobregat, tot recordant altres processos judicials oberts, com ara el d'en Zigor i la Laura a l'Audiència Nacional.

D'altra banda, vam comptar amb les salutacions enviades per AGIR (Galiza), Alternativa Estel i les organitzacions CEPRU (Universitat d'Alacant) i Sindicat d'Estudiants Independent (instituts d'Elx). Ikasle Abertzaleak (Euskal Herria) i Espacio Alternativo (Estat espanyol), van excusar la seva assistència de darrera hora.

Elx (Baix Vinalopó), Països Catalans, a 24 octubre


Salutació d'AGIR (Gallec i Castellà)

De AGIR, organizaçom estudantil da esquerda independentista galega, queremos saudar este outro processo assemblear que a vossa organizaçom desenvolve estes dias em Elx.

Queremos-vos transmitir a melhor das vontades para que a Coordinadora saia aperfeiçoada como ferramenta na engrenagem da luita estudantil dos Països Cataláns, facto que sem dúvida tem de incidir na nossa luita aquí na Galiza.

Por todo isto, companheiras e companheiros, enviamos-vos fraternais e solidários cumprimentos. Sigamos, pois, avante com a procura de encontros entre as nossas organizaçons, porque a vossa luita também é nossa.

A luita é o único caminho!
Viva a luita estudantil
Adiante a CEPC

De AGIR, organización estudiantil de la izquierda independentista gallega, queremos saludar el proceso asambleario que vuestra organización desenvuelve estes días en Elx.

Os queremos transmitir la mejor de nuestras voluntades para que la Coordinadora salga reforzada en su papel de herramienta fundamental para la lucha estudiantil de los Països Catalans, lo que sin duda ha de incidir en nuestra lucha aquí em Galiza.

Por todo esto, compañeras y compañeros, os enviamos fraternales y solidarios saludos. Sigamos, pues, adelante con la búsqueda de encuentros entre nuestras organizaciones, porque vuestra lucha también es la nuesta.

A luita é o único caminho!
Viva a luita estudantil
Adiante a CEPC
Galiza, Outubro de 2004


Salutació d'Alternativa Estel

Salut companys i companyes de la CEPC!

Lamentem profundament no haver pogut assistir a aquesta, la vostra assemblea Nacional. Des d’aquestes línies les militants Alternativa ESTEL expressem el nostre desig de que assoliu tot allò que us marqueu durant aquest proper curs 2004-05 que de ben segur ens aproparan una mica més cap a l’objectiu final. Amb els constants atacs que rep l’ensenyament públic, la CEPC, ha sabut estar a l’alçada dels aconteixements que s’han succeït: la LOU, la LUC, l’externalització dels Serveis universitaris o el Tractat de Bolonya són només alguns dels motius pels que la CEPC i l’Alternativa ESTEL, em compartit lluites, tan al carrer com a les aules i em portat un missatge unitari de l’Esquerra independentista dins la sectorial de l’ensenyament. Durant aquest curs que ara em iniciat, els reptes amb els que ens trobem marcaran un abans i un després dins el sindicalisme estudiantil i inclòs, el marcaran dins l’MCAN. El procés de vertebració ha de ser una lliçó cap a la poc unitària Esquerra independentista, i amb la maduresa política de tots nosaltres, em de saber portar aquest projecte endavant: un projecte que ens porti a una nova organització que construeixi els Països Catalans des de les aules, un projecte que enforteixi el teixit sindical actual, un projecte amb el que tots ens hi sentim a gust i, en definitiva, un projecte que ens faci a tots particeps de la nostra lluita diària per la Independència i el Socialisme als Països Catalans.

Es per això, que els i les militants d’Alternativa ESTEL us enviem una sincera abraçada revolucionaria a tots aquells membres de la CEPC, que com nosaltres, creieu en la construcció d’una escola pùblica, popular, catalana i de qualitat.

La Lluita continua!

Alternativa ESTEL
19 d’Octubre de l’any 2004
Barcelona, Països Catalans
molt be
27 oct 2004
logo.gif
.
Re: CORRELLENGUA / Correuniversitats ... Concert dijous 28
27 oct 2004
ESTEL, ets prou ruc

quina llàstima
Re: CORRELLENGUA / Correuniversitats ... Concert dijous 28
27 oct 2004
exestel, explican's perke ho ets
Re: CORRELLENGUA / Correuniversitats ... Concert dijous 28
27 oct 2004
el que t'explico és que aquest acte no és pas d'Alternativa Estel i prou, i ni el nom, ni el cartell, ajuden a entendre-ho. Pot ser l'ESTEL creu que fa alguna cosa de profit fent el graciós per internet de forma anònima

m'expliques tu això a mi?
Re: CORRELLENGUA / Correuniversitats ... Concert dijous 28
27 oct 2004
L'acte del correllengua és dels dos sindicats de l'esquerra independentitsa :

Alternativa estel
i
Cepc

No hi havia cap mena de mala fer ...
ara queda clar

Demà tothom al concert !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: CORRELLENGUA / Correuniversitats ... Concert dijous 28
27 oct 2004
però si ja ho posava a dalt que era dels dos sindicats...
Re: CORRELLENGUA / Correuniversitats ... Concert dijous 28
28 oct 2004
Una mentida per molt que es repeteixi milers de vegades segueix sent una mentida.

12:00 "el català a les aules"
Situació del català arreu dels Països Catalans i influències del Distrito Único i la Convergència Europea en el seu ús a les aules.
Aula 102 de Química

14:00: Dinar per la llengua
Vine a la botifarrada per la llengua, pa amb tomata i vi de la terra!
I durant l'àpat, música catalana per animar la festa
I tot per només 2 euros!!
A la gespeta de palau Reial

Organitza: AEP (fisica i quimica)
Xarxa de dinamització lingüística.
Re: CORRELLENGUA / Correuniversitats ... Concert dijous 28
28 oct 2004
perdona, ems embla que pixes fora de test i ja hi ha espais per a parlar d'això

enlloc s'ha enganyat a ningú, aquets cartell duu temps dissenyat (finals de setembre, ppis octubre) i per tant, això arribava tard. Altra cosa és que ens hi posem l'any que ve de bon principi, sembla que no n'haguem après de l'any passat i d'altres individus fan del correllengua una carrera particular per veure si trepen a la universitat

i no apretaré en qui es demanava per la xerrada de física i química i quines exigències es plantejaven

salut i bon humor
Re: CORRELLENGUA / Correuniversitats ... Concert dijous 28
29 oct 2004
" L'acte del correllengua és dels dos sindicats de l'esquerra independentitsa :

Alternativa estel
i
Cepc"

per mi això és manipulació
Sindicat