Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
La federació internacional de patinatge diu que veu dificil l'admisió de Catalunya
21 oct 2004
Dissabte dia 23, a les 12 hores TOTS HEM DE SER A ST. JAUME
"El vicepresidente de la Federación Internacional de Patinaje (FIRS) y organizador del Mundial B de hockey sobre patines que se disputa en Macao (China), Antonio Aguiar, cree "difícil" que Cataluña sea admitida definitivamente como federación con plenos derechos en la asamblea de la FIRS que se celebrará el 26 de noviembre en Fresno (Estados Unidos).

L D (EFE) El dirigente ha explicado que "la mayoría de países entienden que toda la polémica sobre la selección catalana es un problema interno de España y, por ello, para evitar problemas en un futuro, hubiese sido mejor que no participara en el Mundial B, aunque como presidente del comité organizador reconozco que tiene todo el derecho a hacerlo".

Aguiar ha añadido que "no es cierto que haya habido corrupción o prácticas extrañas en la federación catalana para ganarse un lugar oficial en el panorama internacional del hockey. Esto es mentira, y tampoco es verdad que el Gobierno de España haya presionado a las federaciones en contra de Cataluña, al menos a ningún país de Asia".

En ese sentido, Antonio Aguiar también ha destacado que "para la gran mayoría de países de fuera de Europa el asunto de Cataluña no se comprende. Es algo muy complicado de entender en lugares donde no hay zonas nacionalistas, en los que se ve a España como un todo".

Una raó més perque tothom surti al carrer el dissabte al matí, en cas que Catalunya guanyi el Mundial (i potser si es classifica per el Mundial A també)

El dissabte 23 a les 12 de matí (Un cop acabat el partit) tots a la Plaça Sant Jaume de Barcelona ha reivindicar que volem unes seleccions catalanes oficials !!!

CONVOCA: FREE CATALONIA - CATALUNYA LLIURE

VENIU TOTS AMB ESTELADES COM MÉS GENT MILLOR !!!

FÉS-HO CÓRRER, PASSA-HO !!!
Mira també:
http://www.catalunyaamacau.tk
http://www.racocatala.com/forum/llegir.php?id_f=4&fil=162

This work is in the public domain

Comentaris

l'esport com forma d desmovilitzar a la gent
21 oct 2004
d vritat vos interesen aqestes noticies?????
no vos doneu comte q l'esport serveix per descarregar l'intasisfaccio????
creie realment q el mon cambiara molt en aqesta noticia???
q has depres d'aico???

utilitza el cervell. pensa... i no deixes q et fiqen futbol al cap.
Re: La federació internacional de patinatge diu que veu dificil l'admisió de Catalunya
21 oct 2004
I tu no te n'adones, amic, que si els espanyols ens posen tants problemes serà per alguna cosa ?
Fixa't, ni tan sols poden suportar que tinguem selecció oficial d'hoquei patins !!! No de fotbpol, ni de bàsquet o de tennis, no no, d'hoquei patins !!!

L'esport és molt més que esport, i nosaltres aquí fent el tonto amb proclames buides.

Selecció nacional JA !
Adéu Espanya !
Re: La federació internacional de patinatge diu que veu dificil l'admisió de Catalunya
21 oct 2004
Està molt bé que hi hagi una selecció catalana d'esports, la que sigui. Si és futbol o patinatge, com si és la lliga mundial de parxís.

L'error vé quan per voler una selecció catalana d'esports m'haig de cagar en la mare de tot@s l@s español@s i maleïr-l@s per voler jugar en una altra selecció, i com no, sortir amb una bandera estelada a la capital del Regne català i cridar "Adéu Espanya" en comptes de coses com "Esport Lliure" o vaines per l'estil, molt més coherents des del punt de vista esportiu que no pel punt de vista polític.

Ademés s'ha fet molta proclama de que va ser la primera ILP (Iniciativa Legislativa Popular) i no és cert, ja que la primera va ser la de GREENPEACE per al tancament de les nuclears, i la de les seleccions esportives catalanes va ser la segona (que no li treu mèrit, però és un referent verídic i no pas il·lusori)

Pel demés, "Visca Catalunya"... però no és el mateix que dir "Força, Seleció Catalana!!!"

Yoques
Sindicat Terrassa