Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Desembre»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Absolució Zigor i Laura! / Concentracions 21 i 22, 20h Canaletes
19 oct 2004
Els propers dies 21 i 22 d'octubre l'Audiència Nacional espanyola jutjarà els terrassencs Laura Riera i Zigor Larredonda. El tribunal d'excepció espanyol demana 30 anys de presó per cada un dels dos presos polítics catalans
judiciLauraZigor internet.jpg
Concentracions a Barcelona
21 i 22 d'octubre, 20 hores a Canaletes.
llibertat presos i preses polítiques catalanes!
prou repressió!

rescat, col·lectiu de suport a presos i preses polítiques
www.rescat.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Absolució Zigor i Laura! / Concentracions 21 i 22, 20h Canaletes
19 oct 2004
No s'organitzarà autobús a Madrid per a demostrar el nostre suport a en Zigor i a la Laura?

Apa, salut.

-Quan més curt ens lliguin, més perill tindràn-
Re: Absolució Zigor i Laura! / Concentracions 21 i 22, 20h Canaletes
19 oct 2004
El marxisme-leninisme ha assassinat més gent al segle XX -100 milions de persones- que tots els nazis junts. I encara segui amb la mateixa ideologia. Gràcies a aquesta incapacitat vostra de entendre que el marxisme-leninisme és la doctrina més criminal de la història de la humanitat, sols comparable al mateix Hitler, heu desacreditat la independència de Catalunya. Ningú amb una mica de seny vol una Catalunya independent amb un nou Lenin, Stalin o Mao al poder. I els mètodes terroristes us delaten. Tothom veu què feu i que farieu si arribessiu al poder!!! Què aneu, a favor o en contra de Catalunya? Vosaltres li aneu de conya a Madrid. El que no sé és si us paguen directament per esfondrar la causa catalana o si ho feu per estupidesa. Algú pot aclarir-m'ho?
Re: Absolució Zigor i Laura! / Concentracions 21 i 22, 20h Canaletes
20 oct 2004
Durant el segle XX han mort al món moltissima més gent que 100 milions a causa de la gana, les guerres i les epidemies causades pels desequilibris originats pel capitalisme. I segon, jo no m'identifico amb moltes de les barbaritats que han fet governs suposadament comunistes. Igual que en aquest estat hi ha partits que fan servir la paraula socialista quan en realitat son uns lladres i assassins jo tampoc em sento representat per traïdors al comunisme com Stalin.

No diguis tonteries de que en paguen. Tu creus que a la Laura i en zigor els hi han pagat per després estar a la presó? El que passa que tu l'únic que busques és una Catalunya més o menys més autonoma de l'estat espanyol però dins d'un món profundament injust i que ens està portant al caos mundial.

Ja se que el lema és molt repetit però que crec que reflexa molt bé la realitat:

l'Únic terrorista, l'estat capitalista!
Re: Absolució Zigor i Laura! / Concentracions 21 i 22, 20h Canaletes
20 oct 2004
hi ha qui és capaç de dir les innexactituds més interessades, sovint per a un interès que ni tan sols és seu, sense el més mínim dubte...

t'aprofita tant, senyor catalanet de dretes, la teva misèria?

una abraçada marxista-leninista, amb tota prudència
Re: Absolució Zigor i Laura! / Concentracions 21 i 22, 20h Canaletes
22 oct 2004
Jo m'he trencat la cara mab els funcionaris faxtes de les presons per defensar els drets dels presos, mentre el sindicat independentista CATAC els encobria i el sindicat de Terra lliure COS acceptava fer amb ells una coalició. Podeu consultar-ho a "Poble Insurgent", entrevista a Joan Pujol, el marxista-leninista de la COS. Quan llegeixo el llibre de la Núria Cadenas Memòries de presó i recordo el que heu fet els independentistes, em ve al cap el pacte Hitler-Stalin. No teníu ètica ni moral, sols maquiavel·lisme sense escrúpols!!! Però sempre la paraula justícia a la boca, sempre cridant contra l'opressió. Quina vergonya!! Com es pot viure amb tanta mentida al cap???

Pel que fa a les persones que moren al tercer món, vull recordar que són víctimes del capitalisme, però també de tots els qui ens beneficiem de la societat de consum i podem tenir ordinador a casa. Acusar un ens abstracte és collonut, però a les esquerres els encanta viure bé. Si un polític d'esquerres volgués desmuntar la societat de consum, es quedaria sense un sol vot. De qui és la culpa? Renunciarà el poble al cotxe, la segona residència, les vacances pagades, i la festeta de cap de setmana perquè els nens d'Africa puguin menjar i anar al cole? Qui ha ficat al cap de la classe obrera els valors materialistes (recordeu el materialisme històric???) que ara li va tant de bé i rebé al neoliberalisme???? Endavant amb el materialisme!!! Visca la socialdemocràcia que ens ha ficat a tots plegats a la societat de consum!!!
I encara direu que la culpa és sols del capitalisme i que els milions de persones que moren al Tercer Món les maten sols els consells d'administració de les multinacionals. Aneu, aneu a explicar-li a un obrer actual això, veure'm que us dirà. Quans vots té avui dia un partit revolucionari??? Ho heu pensat o és que no penseu,a banda de repetir
consignes apreses als tríptics del PSAN???

L'excusa de les esquerres per justificar els seus crims és dir que Lenin, Mao, Stalin, Pol Pot, o els torturadors de les cheques no eren comunistes, ni anarquistes, que eren feixistes. Això és com si jo dic que Hitler no era nazi, que en realitat era comunista, de manera que pugui seguir sent un nazi amb bona consciencia. Si tots aquests dirigents comunistes eren "en realitat" feixistes, quin dirigent comunista ens queda en peu? Ni un. Tots han fet el mateix, a saber, assassinar obrers i camperols en massa i a la segona generació tenir criada a casa i gaudir de magatzems especials.

La dada dels cent milions no és inexacta, sinó que la pots trobar a EL Libro negro del Comunismo, escrit per gent d'esquerres que afirma: "no dejemos a la extrema derecha el privilegio de decir la verdad". Al final, l'extrema dreta tindrà aquest privilegi, perquè de tant intel·lectuals que sou us negueu a veure la realitat més evident: la naturalesa criminal del marxisme reconeguda pels seus propis dirigents. Frase de Zinoviev: "Para deshacernos de nuestros enemigos, debemos tener nuestro propio terror socialista. Debemos atraer a nuestro lado digamos noventa de los cien millones de habitantes de la Rusia soviética. En cuanto a los otros, no tenemos nada que decirles. Deben ser aniquilados" (Severnaya Kommuna, num. 109, 19 de setembre de 1918, citat a Las checas de Madrid, pàg. 281). No van matar 10 milions, no, en van matar 30, i a la Xina 65 milions en nom de la revolució cultural entre d'altres abjeccions assassines.

Un catalanet de dretes? Em sembla que no em coneixes, d'on ho treus això? I si tu ets tan d'esquerres, explica'm perquè Lenin (no dic Stalin, el suposat "feixista") va massacrar els obrers que es manifestaven a Petrograd, i perquè Lenin va reinstaurar la pena de mort abolida per Kerensky, i què va passar amb els kulaks, etcètera. Si això és ser d'esquerres, aleshores no em deixaras un altre remei que ser de dretes, però no et donaré aquest gust, perquè jo sí que hi crec amb la justícia i els drets humans i m'he jugat les fabes per defensar-la, cosa que, potser, dit sigui amb tots els respectes, tu no has fet.

Una abraçada a tothom, i ha llegir una mica de filosofia. Us recomano crítica de la raó pràctica, de Kant, i si voleu alguna cosa més actual, l'ètica dialògica d'Apel i Habermas.
Re: Absolució Zigor i Laura! / Concentracions 21 i 22, 20h Canaletes
25 oct 2004
Que t'amagues, Hello Lenin, o és que sols et sents a gust amb ignorants als qui pots manipular i enganyar?
Re: Absolució Zigor i Laura! / Concentracions 21 i 22, 20h Canaletes
25 oct 2004
Ni un sol argument. Esteu acabats, marxista-leninistes!!!!
Teniu més merda a sobre que un pernil serranuu!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more