Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal
la policia atura l'accio d'aquest vespre a Londres
15 oct 2004
l'accio directa progamada per aquest vespre a londres entre d'altres grups per YOMANGO ha estat aturada per la policia. Moltes persones han estat registrades i sembla ser que hi ha alguns detinguts.
Els col.lectius YOMANGO, UMSONST(Alemanya) RED ESCANDINAVIA despres de fer diverses presentacions i tallers en el marc del FSE de Londres, pero en els espais autonoms han preparat l'accio per aquest vespre.
En la recollida de material, menjar i begudes, basicament, en distints centres comercials de gran escala hi ha hagut dos detinguts de nacionalitat alemanya i mexicana. De moment no en tenim mes dades.
L'ACCIO ha tingut com a punt de partida l'espai autonom de BEYOND de ESF des d'on han sortit multitud de persones per tal de prendre el metro.
La intencio era arribar fins a la linia circular del metro de londres i durant unes hores sopar, fer festa i informar del per que de l'accio i de la situacio social que avui viu europa.
Per arribar a la linia circular s'ha agafat el tren i despres s'ha canviat al metro. Quan s'ha arribat a la parada Victoria que permetia canviar a la circular, han evacuat tota l'estacio per evitar l'accio.
Aixi la multitud ha acabat fora l'estacio i amb ambient festiu s'ha manifestat pels carrers al voltant de l'estacio. Tot aixo constantment filmat i vigilat per la policia.
Finalment la policia ha acorralat els manifestants, hi ha hagut algunes pugnes i han dispersat el grup.
Un grup de manifestants ha quedat entremig de dos grans grups policials i han estat tots registrats. Sembla ser que hi ha alguns detinguts.
De moment no tenim mes informacio.
Quan tornem a tenir connexio anirem informant

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

l'accio ere per demanar la gratuitat al transport public
16 oct 2004
el metro i l'autobus son carisims a londres. lo q fa q molta gent no es meneje o q es gaste mig sou en transport.

molt interesant interactuar amb la gent q anae al metro. el metro es molt depresiu a londres i donae gust vore a la gent xerrar amb nosaltres i riure. naturalment estaen d'acord amb lo abusiu del preu.
Sindicat Terrassa