Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Anàlisi :: guerra
Denuncia contra els "dies de penitència"
07 oct 2004
La Xarxa d'Enllaç amb Palestina vol denunciar la brutal operació militar batejada amb el nom de 'Dies de penitència' amb què l'exèrcit israelià castiga la franja de Gaza des de fa dies. Amb l'excusa d'una operació antiterrorista l'estat d'Israel ha incrementat de forma salvatge les contínues incursions en els territoris palestins que ocupa il.legalment, provocant amb aquest comportament un gran nombre de víctimes entre els palestins que viuen a la Franja de Gaza.

S'ha atacat una escola gestionada per Nacions Unides, s'ha assassinat un dels mestres i nens que tant sols volien estudiar. Es dispara indiscriminadament amb artilleria pesant a grups de civils desarmats que no tenen la més mínima possibilitat de defensar-se i es manté una situació de terror absolut en una de les zones més densament poblades del planeta. L'estat d'Israel, a través de les seves forces armades, continua avançant en la seva política de destrucció sistemàtica de
Palestina. La comunitat internacional continua inactiva i còmplice del genocidi del poble palestí, sota pressió nord-americana, tal com han demostrat amb l'intent de resolució per a condemnar l'ofensiva israeliana, vetada pel EUA. però de tota manera aquestes resolucions tampoc no tornen la vida als assassinats ni la sobirania de Palestina als palestins.

Volem denunciar també la criminalització sistemàtica que es fa del dret palestí a defensar-se i resistir per qualsevol mitjà davant aquesta situació d'ocupació militar i especialment davant l'ofensiva que s'està produint aquests dies. En aquest context, la Carta de les Nacions Unides recull en l'article 51 el dret a la legítima defensa individual i col•lectiva.

Demanem, per tant, a les institucions públiques, als nostres representants polítics i als mitjans de comunicació, que deixin de donar credibilitat a la teoria dels 'dos diables', reconeguin que Israel ha de cessar immediatament el seu comportament criminal i il•legal i que es faci tot el possible perquè així sigui.

Xarxa d’Enllaç amb Palestina

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Denuncia contra els "dies de penitència"
07 oct 2004
No he entendido la mitad por estar en catalán (ya podríais poner la traducción en castellano así todos lo entendemos) pero es triste ver que en los titulares de esta web ni se meciona, al menos que yo haya visto, en lugar destacado, esta masacre que este hijo de puta de Sharon está haciendo con los palestinos... ES QUE NADIE TIENE HUEVOS DE PARAR A ESTE PSICOPATA???

Joder, mejor me callo y no digo lo que pienso o heriré la sensibilidad de los hipócritas...

KillTheBastard
Utilitza un traductor, malparlat!
07 oct 2004
Traductor: http://www.internostrum.com
Re: Denuncia contra els "dies de penitència"
08 oct 2004
Per cert "kill the bastard " ès diu "mateu al bastard"(la teua cultura millorará un montó )

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more