Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : fòrum 2004 : especulació i okupació : guerra
Indra al 22@ (comunicat de la Coordinadora contra el 22@)
07 oct 2004
Davant l’anunci fet públic el darrer 20 de setembre 2004 sobre la instal.lació de la nova seu corporativa de l’empresa espanyola Indra al districte tecnològic 22@ del barri barceloní de Poblenou, la Coordinadora contra el 22@ vol:

-Denunciar la relació que Indra té amb l’economia militar.
Indra és una empresa que treballa en el mercat de la defensa, en la fabricació de simuladors, sistemes automàtics de manteniment i en la construcció d’equips electrònics de defensa.
Aquesta empresa està considerada una de les 100 primeres empreses armamentístiques mundials. Indra participa en els projectes de fabricació del nou caçabombarder europeu Eurofigther, en el desenvolupament de simuladors pel tanc Leopard, guerra electrònica i ha firmat contracte amb la US Navy.
Indra també és empresa membre dels loobies armamentístics: Círculo de Tecnologias per a la Defensa y la Seguridad (www.fue.es/defensa1_800.htm) i la Asociación Española de Fabricantes de Armamento y Material de Defensa y Seguridad (www.afarmade.com).

Per això exigim:


*Que l'Ajuntament de Barcelona, en cooperació amb el moviment veïnal, entitats cíviques i socials i persones reconegudes pel seu treball en favor de la resolució de conflictes i de la pau, examini la relació entre la indústria d'armaments i les empreses que sol.licitin llicència d'activitats al Districte 22@BCN

*Que es deneguin les llicències d'instal.lació i activitat al Districte 22@BCN a les empreses vinculades als grups industrials que tenen el desenvolupament armamentístic entre el seu àmbit d'activitat.
Coordinadora contra el 22@
www.poblenou.org/c22
coordcontra22 ARROBA correucatala.com
Poblenou, 07 d’octubre de 2004
Mira també:
http://www.poblenou.org/c22
http://www.campanyes.org/c22@

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Indra al 22@ (comunicat de la Coordinadora contra el 22@)
07 oct 2004
Saveu que els de IZAR en vaga, es dediquen principalment a construir barcos de guerra per els EEUU i d'altres exèrcits... amcis, el negoci de la guerra es el que sustenta les nostres economies capitalistes... per acabar amb això aquestes campanyetes cristianes son un parany: cal canviar el sistema cap el socialisme o la guerra serà sempre amb nosaltres....
Sindicat