Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: fòrum 2004 : especulació i okupació
d-form: el regidor ERC es desvincula de la repressió del feixisme postmodern
02 oct 2004
El regidor d''ERC a l''Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), Eduard Suárez, ha qualificat de "precipitat" i "desmesurat" el desallotjament de les 250 persones que organitzaven el festival alternatiu D-Form al polígon Pedrosa de l''Hospitalet de Llobregat.

Suárez ha assegurat que "hi ha altres vies" per solucionar aquest tipus de conflictes, abans que posar els fets en coneixement del jutge perquè n''ordeni el desallotjament.

El regidor ha explicat, a més, que ha tingut coneixement que durant el desallotjament, alguns agents dels Mossos d''Esquadra han entrat a dins de les caravanes dels artistes, fet que podria suposar una vulneració de drets fonamentals, ja que no hi havia cap ordre que es fes aquest tipus d''actuació.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: d-form: el regidor ERC es desvincula de la repressió del feixisme postmodern
02 oct 2004
si tanta vulvenracion ve de los derechos fundamentales que se presente como acusación particular contra los Mossos... es lo que tiene un tripartit, que siempre puedes echar la culpa a los otros dos.. y en gracia que sr de ERC? que pasó con LesNaus!
Re: d-form: el regidor ERC es desvincula de la repressió del feixisme postmodern
02 oct 2004
cuantos ejemplos mas nos tienen que darpara dejar de creer en ellos.
el pueblo unido funciona sin partidos.
salud y anarquia
Re: d-form: el regidor ERC es desvincula de la repressió del feixisme postmodern
02 oct 2004
el regidor de Gràcia y este de l'Hospitalet son personas diferentes, me parece muy bien que este último haya denunciado lo que ha pasado. Se podría haber callado tranquilamente pero no lo ha hecho, eso esta bien.
Re: d-form: el regidor ERC es desvincula de la repressió del feixisme postmodern
02 oct 2004
Vale sí. está bien. Pero cómo es eso de que hay otras vías para solucionar el conflicto??? qué conflicto??? no había ningún conflicto hasta que llegaron los mossos pues sólo era una manifestación cultural. o si no, qué es la cultura? no es cultura toda la ilusión colectiva que se había puesto en montar el d-form? ERC tiene que mojarse mucho más con estos temas si no quiere que cada vez más gente pensemos que sólo son la voz discordante del mismo bloque que desarrolla violencia e intolerante contra cualquier sector social que promueve dinámicas de pensamiento y de cultura al margen de las instituciones y del pensamiento único. Da la impresión que el modelo tripartito a lo que se dedica es a repartir caramelos para todos y así todos contentos no??? pues o modifican su estrategia, o por aquí ya no cuela. Que promuevan discursos oficiales de repulsa. Que luchen claramente contra el fascismo que está detrás de este desalojo de la cultura.

El deforme es dinámico, se adapta a los problemas, a las circunstancias cambiantes y por eso ha de quedar claro que no ha muerto, que no lo han parado. Hay ganas, hay ilusión, hay gente y hay D-Form.
Re: d-form: el regidor ERC es desvincula de la repressió del feixisme postmodern
02 oct 2004
Que no ens expliquin històries fantàstiques:

ERC és un partit socialdemocràta que no fa gens d'honor a la paraula "esquerra" que presenta el seu nom, com a tal també és oportunista i carronyer.
-El senyor Portabella, va criticar el fòrum, això sí quan ja es veia que seria un fracàs, però no va renunciar a estar al seu consell d'administració abans de què comencés. Aquest home és president del zoo i és el regidor de turisme (dos temes moolt "socials")
-ERC governa a la Vil·la de gràcia amb el seu regidor Ricard Martínez, que no qualifica els atacs feixistes a ciutadans de la vil·la pel seu nom, és còmplice de desallotjaments, i ha autoritzat càrregues policials durant les darreres festes majors.
-ERC fa poc va demanar l'acostament de presos polítics (ells en diuen acusats de terrorisme) catalans a catalunya...en una clara mostra d'oportunisme polític, ja que governa amb un partit redactor del "pacto por las libertades i contra el terrorismo" i no sé si la votat però mai ha mostrat la més mínima mostra d'oposició a la llei "antiterrorista"

AIXÒ és ERC i RES MÉS QUE AIXÒ!!!!

FORA FEIXISTES (encara que portin pell de corder)
Re: d-form: el regidor ERC es desvincula de la repressió del feixisme postmodern
02 oct 2004
Apreciat dos, que el regidor de ERC de Gracia i el de L¨Hospitalet siguin persones diferents no te res a veure, degut a lo que sánomena politica de partit.
ERC una vegada al poder esta patint una dicotomia mes que perillosa, no hem doblidar, apart de les naus i moltes cases mes, el paper que ha jugat erc a les festes de Gracia i amb la agressio feixiste, es mes que preocupant.
Es permeten parlar de grans politiques i de politiques de reconstruccio de la memoria historica mentres fan la vista gorda amb les agresions actuals.
ERC, ha demostrat que ha pujat al poder amb un discurs que no el pertany, pero que li ha donat molts vots joves.
La vulneracio de drets fonamentals com la vulneracio de la intimitat, en el cas de la entrada per part de mossos a les caravanes, es 8n fet que no es nou, el tribunal superior de catalunya ja va comdemnar al Ajuntament per aquets mateix fet fa aproximadament dos mesos amb miles de viviendas, i es que el preu de tenir com a soci de gobern al psoe, amb excarcelacio del general Galindo inclosa, es mes que preocupant perque no dona gaires esperances a cap transformacio de manera democratica, degut a que si les esquerres practiquen aquets discurs, QUina alternativa queda...
Per una altre banda desde sectors afins a la equerra republicana es van demanar temps a lhora de valorar la seva accio de gobern...El temps corre i la seva actitud tant a la Vila de Gracia, com a Lhospitalet de llobregat, com a Sant Andreu no dona cap tipus desperança.
NOSALTRES NO OBLIDEM i no veiem cap tipus de importancia a que una vegada fet el desallotjament ara els hi sapiga greu.
A una entrevista a la tele municipal el regidor ricart martinez va arribar a declarar que preferia que Les Naus estiguesin al edifici abans de que aquets es convertis en solar, deu mesos despres el solar si que es una realitat, i les bones intencions se les ha portat el vent
Re: d-form: el regidor ERC es desvincula de la repressió del feixisme postmodern
02 oct 2004
i que diu el PSOE, IC, CIU i el PP?
que deuen pensar d´aquests raveros?
Re: d-form: el regidor ERC es desvincula de la repressió del feixisme postmodern
02 oct 2004
hasta dónde aguantaremos la represión? hasta q todo*s sigam planos d tans golpes?

no se los datos d la persona pero prometo saldrán a la luz. después del desalojo y d q los camiones y furgos eran escuchados por un semi-ejercito FUERA d barcelona d las culturas, un camión, ya fuera d la ciudad, ha sido parado. papeleo, papeleo (no havía hecho nada). y al final han dejado a la mujer a solas con todo el camio cargado con las cosas del espectáculo y él hacia la comisaria. le han metido además una denuncia grande (grande para nosotros, menuda para una patrocinadora del forum, claro). por q nos tienen tanto miedo? porque han mentido demasiado y la cultura catalana no las importa una mierda. menos todavía las otros. abogados son ya pendientes d la historia. no olvidamos a esta victima del sitema en estos días.
Re: d-form: el regidor ERC es desvincula de la repressió del feixisme postmodern
03 oct 2004
Hola gent!
M'agradaria que facilitéssiu sempre que us sigui possible algunes de les relatives al maltractament cultural per part dels mossos d´esquadra o que em donguéssiu alguna adreça interessant sobre el que és el feixisme postmodern.

Vinga, gràcies!
Re: d-form: el regidor ERC es desvincula de la repressió del feixisme postmodern
03 oct 2004
empezaria por pedir la dimision del alcalde de barcelona... SR CLOS... no por este atropello en concreto que tambien sino por una larga lista de politicas expresas antisociales a la par que el forum, parece no tener fin su desprecio por las personas y sus quehaceres... les casernes de sant andreu con 500 personas desalojadas... can tunis....prostitucion... atropellos urbanisticos...UN SIN FIN
es tan evidente la carente sensibilidad y la escasa altura de su vuelo ideologico...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more