Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Acció contra l'experimentació animal
26 set 2004
Barcelona és plena de gentussa que viu a costa de torturar animals. Ahir vam fer una visita a un d'aquests personatges, en Martín Martí, directiu d'una empresa farmacèutica que contracta assassins de bata blanca perque provin els seus productes en animals indefensos.
Varem llençar pintura vermella sobre el seu portal i vam penjar uns quants cartells en els quals es podia veure la seva foto i on s'explicava a que es dedica ell i la seva empresa.

Els explotadors i les explotadores d'animals no han de sentir-se comodes a Barcelona ni enlloc. Els bisturis, les reixes i les hipodèrmiques no són les úniques armes dels vivisectors: llur més gran poder es basa en la indiferència-ignorància de la gent. Hem de destrossar el mite en torn a la necessitat dels experiments en animals, donant a coneixer les alternatives i evidenciant que totes aquestes morts tant sols són realment necessàries per a les multinacionals de la industria.

Cada dia moren varis animals només en laboratoris catalans. Fins quan?

ALF

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció contra l'experimentació animal
26 set 2004
L'empresa per la qual treballa en Martí es la multinacional Sankyo Pharma i el laboratori contractat per dur a terme els experiments Huntingdon Life Sciences, actualment el mes gran a Europa, també amb presencia als EEUU
Re: Acció contra l'experimentació animal
26 set 2004
I què fabriquen? En quin producte està implicat directament aquest home? Quines pràctiques són utilitzades en el procés? Direcció dels laboratoris...?
Re: Acció contra l'experimentació animal
27 set 2004
Sempre n'he estat en contra d'aquesta salvatjade si sabeu alguna manera de lluitar, voldria saber-ho. Fabriquen productes de cosmetica i moltes altres coses. Jo procuro comprar els productes de la casa MON que no utilitza productes animals, sino de aromaterapia, etz.
Re: Acció contra l'experimentació animal
27 set 2004
He trobat la web d'aquesta empresa. Aqui posa la gent relacionada:

http://www.sankyo-pharma.com/sankyo/intranet/intra_ext.nsf/HNavPagesKat/|Perfil+de+la+Compania|Personas+de+contacto||?opendocument
Sindicato Sindicat