Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió : xarxa i llibertat
L'Audiencia Nacional admet una querella contra una web sobre Terra Lliure
10 set 2004
A vilaweb es fan ressò que la pàgina web www.paisoscatalans.org/terralliure, de caràcter històric, ha estat denunciada a l'Audiència nacional i la querella s’ha admès a tràmit, tal com anuncien a la pàgina web de l'associació de víctimes del terrorisme (AVT).
Per l'AVT la pàgina incorre l'article 18 del codi penal, el d’apologia al terrorisme. Segons els autors de la querella en aquesta web s'exposen idees o doctrines que enalteixen el crim o els seus autors', fent referència les informacions de Terra lliure que es troben a la pàgina.


L'AVT afegeix que amb la denúncia engeguen una línia d'actuació prioritaria que consisteix en la persecució de 'persones o grups que afavoreixin, donin suport o facilitin qualsevol tipus de moviment contra la vida i la llibertat de les persones'

Aquest grup que s'anuncia com apolític diu donar suport a totes les víctimes del terrorisme, però amb la potestat de definir ells mateixos qui és i qui no és terrorista. Una coartada, la del terrorisme, més per retallar drets fonamentals com la llibertat d’expressió. Recordem que l'Associació és tristament cèlebre per la persecució mediàtica, política i judicial a músics com Fermin Muguruza, Reincidentes o qualsevol altre veu dissonant al seu discurs antinacionalista. La prohibició de concerts o les crítiques dirigides als actors i directors de cinema que denunciaven públicament la guerra a l’Iraq han estat dos fronts oberts més, els quals ara es proposen ampliar centrant-se contra determinades pàgines web amb ofensives legals similars.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Audiencia Nacional admet una querella contra una web sobre Terra Lliure
10 set 2004
creo que toca contestar de forma contundente; no podemos permitir que el cierre indiscriminado de páginas amigas quede impune

se puede saturar la red con mensajes de denuncia

se puede aprovechar la circunstancia de que el abogado de la avt es el defensor de un asesino como galindo

¿nos ponemos de acuerdo?
Re: L'Audiencia Nacional admet una querella contra una web sobre Terra Lliure
10 set 2004
D'acord totalment.

Més avall hi ha una notícia que parla de l'advocat del criminal carnisser i torturador general Rodrígues Galindo, un perla.
Sindicato Sindicat