Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Algú ens podria completar la biografia d'aquest personatge: José Maria Fuster-Fabra Torellas, advocat del Gal, de policies i ultradretans, i curiosament de l'AVT catalana.
09 set 2004
Algú ens podria completar la biografia d'aquest personatge: José Maria Fuster-Fabra Torellas, advocat del Gal, de policies i ultradretans, i curiosament de l'AVT catalana.
La sol.licitud està adreçada a alguna persona gran (m'imagino que vora els 50), ja que aquest personatge he sentit que va estat embolicat en agressions i atemptats ultradretans als anys 60 i 70. Alguna persona que recordi aquests fets?

Algú que conegués la seva militància ultra als seus anys de terrorista al Frente Joven (?) per la Universitat de Dret??

Seria una informació interessant, ja que aquest defensor de criminals del Gal (Galindo) i de policies antiavalots (els que van desallotjar la casa de la Muntanya) pretén erigir-se en moralitzador, sobretot a través del seu paper com a secretari de l'ACVOT (associació de víctimes del "terrorisme" catalana, que es va escindir de l'AVT per qüestió de diners i xanxullos).

Sabeu d'algú que hagi patit els seus cops de porra o de cadena quan repartia ORDRE a la facultat de dret?


GRÀCIes

La informació: una eina per a la revolució.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Algú ens podria completar la biografia d'aquest personatge: José Maria Fuster-Fabra Torellas, advocat del Gal, de policies i ultradretans, i curiosament de l'AVT catalana.
10 set 2004
jo havia sentit a dir que tenia un "marró" de juventud, alguna cosa relacionada amb el terrorisme ultra, i que per aquest motiu s'havia invertit el cognom de fabra-fuster afuster-fabra. M'ho va explicar un alumne de dret de la central (on aquest pajaro feia de profe de no sé què).

Advocat del Galindo i defensor de víctimes????
Sindicato Sindicat