Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal : pobles i cultures vs poder i estats
Crida als moviments socials de Catalunya
09 set 2004
Benvolguts/des companys/es,
El proper diumenge 3 d’octubre, diverses campanyes, organitzacions de moviments socials i col•lectius diversos de Catalunya celebrarem una Assemblea de Moviments Socials catalans, per tal de preparar les propostes dels moviments socials catalans a l’Assemblea de Moviments Socials europeus que tindrà lloc a Londres el proper 17 d’octubre, un cop finalitzat el 3r Fòrum Social Europeu, que se celebrarà a la mateixa ciutat els dies anteriors.

L’Assemblea del dia 3 pretén preparar la participació dels moviments socials de Catalunya en el Fòrum Social Europeu; establir un calendari d’accions comunes, assenyalant les principals campanyes que s’estan preparant per als pròxims mesos a Catalunya; portar aquest calendari d’accions a l’Assemblea de Moviments Socials de Londres i ser un àmbit de trobada i debat dels diferents moviments socials del nostre país, on tothom pugui explicar què és el que està fent en els seus espais.

A Londres, un cop finalitzi el Fòrum Social Europeu, se celebrarà l’Assemblea de Moviments Socials europeus, d’on sortirà una declaració final amb un calendari d’accions i mobilitzacions, com ja es va fer l’any passat a París, on es va fixar la mobilització del 20 M contra la guerra com a jornada internacional.
En la propera Assemblea Europea es llançarà una nova proposta de mobilització internacional en defensa dels drets socials i en contra de la Constitució europea. A la vegada que s’impulsaran noves iniciatives contra la guerra i l’ocupació de l’Iraq, l’Afganistan i Palestina.

Creiem que és important la màxima presència de moviments, xarxes i organitzacions de Catalunya en aquesta Assemblea de Londres, per tal de poder participar en l’elaboració del calendari de mobilitzacions i impulsar després, a casa nostra, les propostes d’acció acordades en l'àmbit europeu.

Per aquests motius, des de les campanyes i organitzacions de moviments socials sotasignats, us convidem a participar en una Assemblea de Moviments Socials:

Diumenge 3 d’octubre
11:00 h
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)

Barcelona, 9 de setembre de 2004.

Xarxa de Mobilització Global, Campanya dels Països Catalans contra la Constitució Europea, Plataforma Aturem la Guerra, Xarxa contra els Tancaments i la Precarietat i Assemblea de resistències al Fòrum 2004.
Mira també:
http://www.xarxaglobal.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crida als moviments socials de Catalunya
14 gen 2005
En el Reino Unido se está coordinando la red de foros sociales locales (Local Social Fora). Invitados a participar en la lista de correo, los que deseen pueden hacerlo pidiendo nombre de usuario y contraseña en www.riseup.net

    uksocialforum ARROBA lists.riseup.net:
UK Social Forums

¿Existe una red parecida en Cataluña o en España en general?

Saludos cordiales

Sheffielder
Sindicat