Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes : pobles i cultures vs poder i estats
EL PSM aposta per estat balear dins federació dels Països Catalans,
07 set 2004
El Partit Socialista de Mallorca defensa una federació de partits nacionalistes dels Països Catalans.

El candidat a la secretaria general del partit, Gabriel Vicens, i la gestora del partit, propugna una estratègia política encaminada a la creació d'un estat que pugui decidir l'adhesió a entitats polítiques més àmplies i que a més té com a objectiu fonamental, a llarg termini, la sobirania dels pobles de les Illes Balears i del conjunt dels Països Catalans.
La comissió gestora del Partit Socialista de Mallorca (PSM) defensa que es constitueixi un estat balear i una federació de partits nacionalistes dels Països Catalans. Així es recull en la ponència política per al XVII congrés del PSM, els dies 6 i 7 de novembre d'enguany.

L'estat balear que defensa el candidat oficialista a la secretaria general del partit, Gabriel Vicens, i la gestora del partit, propugna una estratègia política encaminada a la creació d'un estat que pugui decidir l'adhesió a entitats polítiques més àmplies i que a més té com a objectiu fonamental, a llarg termini, la sobirania dels pobles de les Illes Balears i del conjunt dels Països Catalans.

En el document també s'aposta per la creació d'un bloc nacionalista i progressista que planti cara al bipartidisme balear del PP i el PSOE.

Vicens va insistir que l'afirmació de sobirania balear que es defensa en la ponència complemente i reforça la comunitat lingüística i cultural i la solidaritat amb els altres països catalans. En aquest sentit es fa una crida als partits catalans i valencians d'esquerres per a constituir la federació nacionalista.

En aquest sentit, es vol potenciar un espai de trobada i confluència amb ERC.
Mira també:
http://www.psm-entesa.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: EL PSM aposta per estat balear dins federació dels Països Catalans,
08 set 2004
Natros defensem un Estat de Castelló federat amb el cantó de Ademuç. No donem suport als Països Catalans, però si que sostenim que compartim amb les Illes, Valencia, Alacant i les quatre provincies catalanes la mateixa llengua. Ens agrada, però, la posició del PSM, malgrat el seu apropament a ERC, que és un partit imperialista català i, com s´ha vist fa poc, racista i per tant feixista. Ademes de nostres posicions respecte al nostre pais, som un partit marxista leninista, internacionalista i solidari amb tots els pobles del mòn.
Partit per l Autodeterminació i Independencia de Castelló i Ademuç (PAICA)
Pallassos!!
08 set 2004
Es veu clarament que esteu força aborrits i teniu poca feina eh. Espavileu que se'ns mengen dia a dia i no val a badar!
Re: EL PSM aposta per estat balear dins federació dels Països Catalans,
08 set 2004
Jo també sóc de Castelló i no vull persones com aquesta a al meu país que reneguen de la seua terra.
Castelló de la plana pertany als Països Catalans de la mateixa manera que Girona, Mallorca o Alacant.

Incult, llegeix un poc més... i per favor, apaga el Canal 9 (canal ou) que estàs més intoxicat del que et penses.
http://www.unitat.org/

LA PLANA ÉS CATALANA!!!
Re: EL PSM aposta per estat balear dins federació dels Països Catalans,
08 set 2004
Soy de alicante, mas concretamente de la vega baja (o baix segura, de verdad crees q aqui hay sentimientos a favor de los Països Catalans, ni de coña. Aqui el indice de valenciano parlantes es nulo al igual q el sentimiento nacionalista. Y eso es asi, quien lo niegue desconoce esta zona.
Re: EL PSM aposta per estat balear dins federació dels Països Catalans,
08 set 2004
Ai ai ai X, com facis més propaganda nazi, al fòrum, prepara't no per una agressió física, repeteixo que ja ens vam veure les cares al PI de les 3 branques, i quan vulguis ho repetim. Sino perquè sempre et faré la murga, desgraciat. Fora Nazis Del MÓN.

Independència total, dels nazis tb. No pengis més la direcció d'Unitat.

UNITAT NACIONAL CATALANA, és una partidutxo que va sortir quan Estat Català, va fer fora als JOVES D'ESTAT CATALÀ, que son en Sureda i companyia, la gran majoria Boixos Nois. No heu sabut ni defensar l'esperit català a Boixos i ara encara el voleu defensar pel país. Gamarusos!!!
Re: EL PSM aposta per estat balear dins federació dels Països Catalans,
08 set 2004
És tot un plaer comprobar com el parell de blaverofatxes que s'arroseguen per Indymedia es posen neguitosos amb l'avenç social i polític de l'esquerra independentista arreu dels Països Catalans. Que, tal com diuen els companys balears, sempre han tingut una estructura oberta i confederal. Els socialistes de les Illes Balears i Pitiüses no fan més que aixó, contribuir des d'allà a eixamplar i enfortir aquesta estructura front el nacionalisme espanyol unitarista del PPSOE.
Re: EL PSM aposta per estat balear dins federació dels Països Catalans,
08 set 2004
Fa 25 anys, era un jovenet, no sabia massa be aixo dels Països Catalanys i recordo haver descobert per la gent de la Marina Baixa: els parlava en castella perque em pensava que no m'entendrien -era el que explicava la cultura oficial- i la gent a la fleca o al carrer, em responia, emprenyada, que els parles en catala. Tambe vaig estar a un casal nacionalista o independentista, amb les seves senyeres, no recordo, a les festes d'Altea.
Despres me vaig assabentar que l'Ovidi era d'Alcoi.

(per cert encara no heu fotut fora aquell burru d'alcalde a Oriola que passa de Miguel Hernandez i homenatja Franco?)
Un espanyol emprenyat, un català content
08 set 2004
Blavers, fatxes, etc... ja feu bé de venir per aqui de tant en tant i escriure, sense vosaltres m'avorreixo. Amb vosaltres, trenco la monotonia de llegir sempre coses serioses i em trenco el cul de riure. Benvinguts a Indymedia, algun dia igual faig un "Indymedia Cal Blaver" recopilant les vostres parides i enfortir l'humor a internet. Juas! juas! juas!

Salut!!

Ah! i pel tio de la UNC: mira, perquè no us ajunteu amb Falange Española i creeu Falange Catalana? Seguireu sent quatre gats, però almenys sereu més jeje!!! a10!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more