Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: globalització neoliberal : guerra
Un tribunal internacional jutjarà els crims de guerra de Bush a L'Iraq.[CAT/CAS]
25 ago 2004
En el judici a celebrar-se el 26 d'agost a Nova York, quatre dies abans de la Convenció Republicana, prestaran el seu testimoniatge les víctimes de L'Iraq, delegacions de més de dotze països, testimonis experts, funcionaris de l'ONU i objectors militars de diverses nacions. L'acta d'acusacions -20 delictes imputats a Bush- busca provar el genocidi nord-americà contra el poble iraquià, i la violació de lleis internacionals que va cometre l'administració Bush al envair L'Iraq. Les grans cadenes informatives silencien l'esdeveniment.
Serà jutjat pel tribunal Popular de Crims de Guerra a Nova York
Un tribunal internacional jutjarà els crims de guerra de Bush a L'Iraq
(IAR-Noticias) 25Ag04.



El Dijous 26 d'Agost, quatre dies abans del començament de la Convenció Republicana, se celebrarà a Nova York el Tribunal Popular de Crims de Guerra en el qual es jutjarà públicament a George W. Bush i la seva administració per les acusacions derivades de la seva invasió a L'Iraq en 2003.

En 1992 es va celebrar altre judici contra el seu pare, l'expresident George Bush, per la primera Guerra del Golf contra L'Iraq en 1991, en el qual va ser condemnat per crims de guerra i contra la humanitat.

Aquest judici, on van participar jutges de tot el món, va anar gelosament ocultat pels grans mitjans i cadenes informatives controlats pels poderosos hóldings transnacionals que es beneficien econòmicament de les conquestes militars de l'Imperi nord-americà, a L'Iraq i en altres llocs del planeta.

En el judici a celebrar-se el 26 d'agost prestaran el seu testimoniatge les víctimes de L'Iraq, delegacions de més de dotze països, testimonis experts, oficials de l'ONU i objectors militars de diverses nacions.

El Tribunal investigarà els atacs, empresonament, repressió i brutal genocidi del poble iraquià, l'ús de NAPALM, bombes de penjoll (cluster bombs) i armes d'urani empobrit, la enpresonament il·legal i tortura de civils en la presó d´Abu Ghraib i en altres llocs, els beneficis imperialistes i econòmics derivats de la guerra, i l'il·legal llançament de les operacions bèl·liques contra un país sobirà al març del 2003.

En aquest esdeveniment històric es provaran violacions de la Convenció de Ginebra, els Principis de Nuremberg i la Carta de les Nacions Unides, i s'investigarà com les administracions de Bush i Blair van violar les lleis internacionals i els drets humans bàsics instigant una guerra agressiva contra la població de L'Iraq, institucionalitzant una ocupació brutal que ara es perpetua amb el fals "transvasament de poders" a un govern titella de Washington a L'Iraq.

I -com resa l'article 18 de l'acta de càrrecs- s'acusarà a l'administració Bush d'utilitzar, controlar, dirigir, manipular, desinformar i limitar, sistemàticament, la cobertura de premsa i mitjans de comunicació; i presentar, deliberatament, informes falsos i fraudulents per a obtenir el suport de les seves accions polítiques i militars; així com privar al poble nord-americà de les dades essencials per a formar-se una opinió basada en el coneixement, fonamental per als processos i les eleccions democràtiques.

El Tribunal de Crims de Guerra ha estat organitzat per l´International Action Center, començarà el 26 d'agost, quatre dies abans de la Convenció Republicana Nacional a Nova York, i l´ex-Fiscal General Ramsey Clark enumerarà la llista de càrrecs que s'imputen a George W. Bush i a la seva administració.



Acta d'Acusació

Es fa aquesta formulació de càrrecs contra George W. Bush, Richard B. Cheney, Colin Powell, Donald H. Rumsfeld, John D. Ashcroft,l´ex Comandant de les Forces de EE UU a L'Iraq, Tommy Franks, George J. Tenet (exdirector de la CIA) , L. Paul Bremer (ex administrador civil de L'Iraq) , John Negroponte (actual ambaixador nord-americà a L'Iraq), els seus successors en el càrrec i altres per nomenar; per crims contra la pau, crims de guerra, crims contra la Humanitat i altres actes criminals en violació de la Carta de les Nacions Unides, les Lleis Internacionals, la Constitució dels EEUU, de les lleis aprovades, i en virtut de les mateixes.



Els delictes imputats són:

1. Emprendre una guerra d'agressió contra la sobirania de L'Iraq i els drets del seu poble, amb resultat de desenes de milers de morts i ferits iraquians, població civil en la seva majoria, resultants de la violència militar, i milers de soldats de l'exèrcit d'EE UU. La guerra d'agressió es defineix com "el major crim internacional" segons sentència de Nuremberg.

2. Autoritzar, encoratjar i consentir l'ús d'una força excessiva; en terrorisme, les tàctiques cridades "de xoc i commoció" dirigides contra civils indefensos i instal·lacions civils; atacs i bombardejos indiscriminats.

3. Autoritzar i ordenar l'ús d'armes il·legals, incloent bombes d'enorme grandària; bombes de dispersió; bombes enriquides amb urani empobrit, míssils, magranes i projectils; i amenaçar amb l'ús d'armes nuclears.

4. Autoritzar, ordenar, ocultar i consentir assassinats, execucions sumaries, homicidis, desaparicions, raptes i tortures.

5. Autoritzar, finançar, utilitzar i consentir l'ús de violència il·legal; l'ús de la força i de la tortura, realitzats per exèrcits de civils paramilitars molt bé remunerats que operen en l'anonimat i no són responsables dels seus actes enfront dels supervisors nord-americans, que maten, coaccionen, controlen i reprimeixen a la població iraquiana.

6. Autoritzar, ordenar i consentir la destrucció sistemàtica dels recursos econòmics, socials, culturals, mèdics, educatius, governamentals i diplomàtics; i d'instal·lacions i béns en tot L'Iraq.

7. Autoritzar, ordenar i consentir actes destinats a dividir a la població iraquiana, amb la finalitat de causar conflictes interns i generar violència entre els sectors més rellevants de la societat -ètnics, religiosos, polítics i econòmics- i afeblir i esgotar a la població i controlar a tots els sectors per mitjà d'un govern suplent, submís amb el poder nord-americà.

8. Autoritzar, imposar i mantenir l'ocupació militar de L'Iraq, violenta i criminal, que diàriament mata a indefensos iraquians i aviva la ira antinorteamericana en tot el món.

9. Desafiar i impossibilitar la capacitat de promoure la pau i el paper de Nacions Unides per mitjà d'accions unilaterals, amb la finalitat de soscavar la seva efectivitat potencial, mentre se seguia coaccionant i utilitzant a tal organisme per a aplicar la política nord-americana a L'Iraq i en la resta del món; i coaccionar i recaptar a la resta de les nacions perquè donessin suport la política nord-americana i les seves accions, que violen les lleis internacionals del Consell de Seguretat de les Nacions Unides en contra de L'Iraq i altres nacions.

10. Participar en actes sistemàtics per a soscavar i destruir les lleis internacionals i els tractats concebuts per a prevenir i controlar la guerra, les armes de destrucció massiva i indiscriminada; limitar el nombre de participants en el servei militar; protegir l'entorn; evitar l'explotació econòmica de les nacions pobres; portar a terme actes sistemàtics per a obstruir la justícia per mitjà de l´afebliment i desactivació del Tribunal Criminal Internacional, així com manipular i desafiar a altres organismes reguladors i judicials internacionals que poguessin considerar responsable als EE UU segons lleis internacionals i la voluntat de la majoria de la població de la comunitat internacional.

11. Manifestar el seu continu compromís de dominar el món, ordenant, dirigint i consentint un canvi violent de règim a Haití, al març del 2004, per a substituir a l'independent Jean Bertrand Aristide, -president elegit democràticament- per un "neo-duvalierista" elegit i controlat pels EE UU, causant de la violència creixent, de cents de morts i d'un major empobriment del poble d'Haití.

12. Amenaçar la sobirania i la independència de les nacions i actuar per a promoure canvis en els règims que es neguen a acatar les exigències de submissió econòmica i control polític a favor dels interessos corporatius i governamentals dels EE UU; destacant, especialment, a Cuba, Iran, Corea, Filipines, Síria, Sudan i Veneçuela; així com donar suport l'ocupació il·legal dels territoris palestins per part d'Israel, la crueltat i l'expansió dels assentaments a despit de les Nacions Unides, del dret internacional i de l'opinió mundial; el que incrementa la ira i la violència contra els EE UU i els seus ciutadans.

13. Destruir la sobirania, dret a l'autodeterminació, integritat cultural i control dels propis recursos de L'Iraq i de les seves gents mitjançant la imposició d'un govern provisional dirigit des de fa temps per la CIA, que va dirigir la violència contra els civils iraquians per als EE UU en la dècada de 1990; i manipular els procediments per a imposar una nova constitució i l'establiment d'un nou govern, elegit mitjançant processos electorals controlats i submissos a la voluntat i al mandat del govern nord-americà.

14. Usurpar els poders bèl·lics delegats en la Constitució del Congrés per a perseguir les guerres d'agressió i altres accions militars il·lícites; i intentar omplir els tribunals federals de jutges amb ideologies que estan en conflicte amb la Constitució dels EE UU, amb la finalitat d'obtenir resolucions judicials que donin suport aquestes ideologies.

15. Afeblir sistemàticament els drets humans fonamentals en tot el món, i la Carta dels Drets humans de la Constitució dels EE UU en el seu propi territori; permetre a les forces armades nord-americanes la detenció il·legal de persones en 100 països, inclosos ciutadans nord-americans, i l'arrest de milers d'estrangers a EE UU, retenint-los, desplaçant-los, torturant a molts d'ells i negant-los qualsevol accés als tribunals per a determinar la legalitat de tals mesures, arrests i tracte.

16. Fer de Guantánamo un símbol del poder nord-americà per a empresonar i maltractar a éssers humans en una nació sobirana estrangera, Cuba, en contra de la seva voluntat; fer propaganda del menyspreu nord-americà pels drets humans i mostrar el seu poder per a detenir, confinar i maltractar a persones de manera arbitrària, sense revelar els seus noms, imputar-los cap càrrec, ni revelar quin futur els espera; situar el poder dels EE UU per sobre de totes les lleis, nacionals i internacionals i més enllà de l'abast de qualsevol tribunal, inclosos els propis.

17. Concedir avantatges econòmics i comercials a multinacionals privilegiades per a obtenir enormes beneficis en els sectors econòmics, tant en la guerra com en la pau, empobrint a L'Iraq i als contribuents nord-americans.

18. Utilitzar, controlar, dirigir, manipular, desinformar i limitar, sistemàticament, la cobertura de premsa i mitjans de comunicació; i presentar, deliberatament, informes falsos i fraudulents per a obtenir el suport de les seves accions polítiques i militars; així com privar al poble nord-americà de les dades essencials per a formar-se una opinió basada en el coneixement, fonamental per als processos i les eleccions democràtiques.

19. Tot amb el propòsit de dominar, controlar i explotar a L'Iraq i a altres nacions no submisses, per mitjà de la força militar i de la coacció econòmica.



A més de la completa responsabilitat pels crims ja citats i la total reparació a les seves víctimes, els delictes constitueixen "enormes crims i delictes" segons l'article II, secció 4, de la Constitució dels Estats Units, i en conseqüència, es requereix la destitució dels seus càrrecs de tots els funcionaris civils dels EE UU que hagin participat i hagin estat acusats i considerats convictes.


Data: 5 d'Agost, 2004.
Ramsey Clark
Exministre de Justícia i ex Fiscal General dels EEUU.


CONTACTES:
Tribunal de Crims de Guerra de L'Iraq
Dijous, 26 d'Agost

www.PeopleJudgeBush.org


per a més informació

http://www.iacenter.org

Per a més informació

iacenter@iacenter/.org
O cridar al 212-633-6646.


Regístrarse per a Assistir :

www.peoplejudgebush.org/register.shtml


Donacions per a Ajudar a Mantenir el Tribunal:

www.peoplejudgebush.org/donate.shtml


Lloc de funcionament:

Dijous 26 d'Agost
3:00pm a 9:30pm
Martin Luther King Auditorium
65th St. & Amsterdam
Nova York, NY


--------------------------------------------------------------------------------------------------
[CAS]

Será enjuiciado por el Tribunal Popular de Crímenes de Guerra en Nueva York

Un tribunal internacional juzgará los crímenes de guerra de Bush en Irak

En el juicio a celebrarse el 26 de agosto en Nueva York, cuatro días antes de la Convención Republicana, prestarán su testimonio las víctimas de Irak, delegaciones de más de doce países, testigos expertos, funcionarios de la ONU y objetores militares de varias naciones. El acta de acusaciones -20 delitos imputados a Bush- busca probar el genocidio norteamericano contra el pueblo iraquí, y la violación de leyes internacionales que cometió la administración Bush al invadir Irak. Las grandes cadenas informativas silencian el evento.


(IAR-Noticias) 25Ag04

El Jueves 26 de Agosto, cuatro días antes del comienzo de la Convención Republicana, se celebrará en Nueva York el Tribunal Popular de Crímenes de Guerra en el que se juzgará públicamente a George W. Bush y su administración por las acusaciones derivadas de su invasión a Irak en 2003.

En 1992 se celebró otro juicio contra su padre, el ex presidente George Bush, por la primera Guerra del Golfo contra Irak en 1991, en el cual fue condenado por crímenes de guerra y contra la humanidad.

Este juicio, donde participaron jueces de todo el mundo, fue celosamente ocultado por los grandes medios y cadenas informativas controlados por los poderosos hóldings transnacionales que se benefician económicamente de las conquistas militares del Imperio norteamericano, en Irak y en otros lugares del planeta.

En el juicio a celebrarse el 26 de agosto prestarán su testimonio las víctimas de Irak, delegaciones de más de doce países, testigos expertos, oficiales de la ONU y objetores militares de varias naciones.

El Tribunal investigará los ataques, encarcelamiento, represión y brutal genocidio del pueblo iraquí, el uso de NAPALM, bombas de racimo (cluster bombs) y armas de uranio empobrecido, la encarcelación ilegal y tortura de civiles en la prisión de Abu Ghraib y en otros lugares, los beneficios imperialistas y económicos derivados de la guerra, y el ilegal lanzamiento de las operaciones bélicas contra un país soberano en marzo del 2003.

En este evento histórico se probarán violaciones de la Convención de Ginebra, los Principios de Nuremberg y la Carta de las Naciones Unidas, y se investigará cómo las administraciones de Bush y Blair violaron las leyes internacionales y los derechos humanos básicos instigando una guerra agresiva contra la población de Irak, institucionalizando una ocupación brutal que ahora se perpetúa con el falso "trasvase de poderes" a un gobierno títere de Washington en Irak.

Y -como reza el artículo 18 del acta de cargos- se acusará a la administración Bush de utilizar, controlar, dirigir, manipular, desinformar y limitar, sistemáticamente, la cobertura de prensa y medios de comunicación; y presentar, deliberadamente, informes falsos y fraudulentos para obtener el apoyo de sus acciones políticas y militares; así como privar al pueblo norteamericano de los datos esenciales para formarse una opinión basada en el conocimiento, fundamental para los procesos y las elecciones democráticas.

El Tribunal de Crímenes de Guerra ha sido organizado por el International Action Center, comenzará el 26 de agosto, cuatro días antes de la Convención Republicana Nacional en Nueva York, y el ex-Fiscal General Ramsey Clark enumerará la lista de cargos que se imputan a George W. Bush y a su administración.


Acta de Acusación

Se hace esta formulación de cargos contra George W. Bush, Richard B. Cheney, Colin Powell, Donald H. Rumsfeld, John D. Ashcroft, el ex Comandante de las Fuerzas de EE UUU en Irak, Tommy Franks, George J. Tenet (ex director de la CIA) , L. Paul Bremer (ex administrador civil de Irak) , John Negroponte (actual embajador norteamericano en Irak), sus sucesores en el cargo y otros por nombrar; por crímenes contra la paz, crímenes de guerra, crímenes contra la Humanidad y otros actos criminales en violación de la Carta de las Naciones Unidas, las Leyes Internacionales, la Constitución de los EEUU, de las leyes aprobadas, y en virtud de las mismas.

Los delitos imputados son:

1. Emprender una guerra de agresión contra la soberanía de Irak y los derechos de su pueblo, con resultado de decenas de miles de muertos y heridos iraquíes, población civil en su mayoría,
resultantes de la violencia militar, y miles de soldados del ejército de EE UU. La guerra de agresión se define como "el mayor crimen internacional" según sentencia de Nuremberg.

2. Autorizar, alentar y consentir el uso de una fuerza excesiva; en terrorismo, las tácticas llamadas "de choque y conmoción" dirigidas contra civiles indefensos e instalaciones civiles; ataques y bombardeos indiscriminados.

3. Autorizar y ordenar el uso de armas ilegales, incluyendo bombas de enorme tamaño; bombas de dispersión; bombas enriquecidas con uranio empobrecido, misiles, granadas y proyectiles; y amenazar con el uso de armas nucleares.

4. Autorizar, ordenar, ocultar y consentir asesinatos, ejecuciones sumarias, homicidios, desapariciones, raptos y torturas.

5. Autorizar, financiar, utilizar y consentir el uso de violencia ilegal; el uso de la fuerza y de la tortura, realizados por ejércitos de civiles paramilitares muy bien remunerados que operan en el anonimato y no son responsables de sus actos frente a los supervisores norteamericanos, que matan, coaccionan, controlan y reprimen a la
población iraquí.

6. Autorizar, ordenar y consentir la destrucción sistemática de los recursos económicos, sociales, culturales, médicos, educativos, gubernamentales y diplomáticos; y de instalaciones y bienes en todo Irak.

7. Autorizar, ordenar y consentir actos destinados a dividir a la población iraquí, con el fin de causar conflictos internos y generar violencia entre los sectores más relevantes de la sociedad -étnicos, religiosos, políticos y económicos- y debilitar y agotar a la población y controlar a todos los sectores por medio de un gobierno suplente, sumiso con el poder norteamericano.

8. Autorizar, imponer y mantener la ocupación militar de Irak, violenta y criminal, que diariamente mata a indefensos iraquíes y aviva la ira antinorteamericana en todo el mundo.

9. Desafiar e imposibilitar la capacidad de promover la paz y el papel de Naciones Unidas por
medio de acciones unilaterales, con el fin de socavar su efectividad potencial, mientras se seguía coaccionando y utilizando a tal organismo para aplicar la política norteamericana en Irak y en el resto del mundo; y coaccionar y recabar al resto de las naciones para que apoyaran la política norteamericana y sus acciones, que violan las leyes internacionales del Consejo de Seguridad de las Naciones Unidas en contra de Irak y otras naciones.

10. Participar en actos sistemáticos para socavar y destruir las leyes internacionales y los
tratados concebidos para prevenir y controlar la guerra, las armas de destrucción masiva e
indiscriminada; limitar el número de participantes en el servicio militar; proteger el entorno; evitar la explotación económica de las naciones pobres; llevar a cabo actos sistemáticos para obstruir la justicia por medio del debilitamiento y desactivación del Tribunal Criminal Internacional, así como manipular y desafiar a otros organismos reguladores y judiciales internacionales que pudieran considerar responsable a los EE UU según leyes internacionales y la voluntad de la mayoría de la población de la comunidad internacional.

11. Manifestar su continuo compromiso de dominar el mundo, ordenando, dirigiendo y consintiendo un cambio violento de régimen en Haití, en marzo del 2004, para sustituir al independiente Jean
Bertrand Aristide, -presidente elegido democráticamente- por un "neo-duvalierista" elegido y controlado por los EE UU, causante de la violencia creciente, de cientos de muertos y de un mayor empobrecimiento del pueblo de Haití.

12. Amenazar la soberanía y la independencia de las naciones y actuar para promover cambios en
los regímenes que se niegan a acatar las exigencias de sumisión económica y control político a favor de los intereses corporativos y gubernamentales de los EE UU; destacando, en especial, a Cuba, Irán, Corea, Filipinas, Siria, Sudán y Venezuela; así como apoyar la ocupación ilegal de los territorios palestinos por parte de Israel, la crueldad y la expansión de los asentamientos a despecho de las Naciones Unidas, del derecho internacional y de la opinión mundial; lo que incrementa la ira y la violencia contra los EE UU y sus ciudadanos.

13. Destruir la soberanía, derecho a la autodeterminación, integridad cultural y control de los
propios recursos de Irak y de sus gentes mediante la imposición de un gobierno provisional dirigido desde hace tiempo por la CIA, que dirigió la violencia contra los civiles iraquíes para los EE UU en la década de 1990; y manipular los procedimientos para imponer una nueva constitución y el establecimiento de un nuevo gobierno, elegido mediante procesos electorales controlados y sumisos a la voluntad y al mandato del gobierno norteamericano,

14. Usurpar los poderes bélicos delegados en la Constitución del Congreso para perseguir las guerras de agresión y otras acciones militares ilícitas; e intentar llenar los tribunales federales de jueces con ideologías que están en conflicto con la Constitución de los EE UU, con el fin de obtener resoluciones judiciales que apoyen dichas ideologías.

15. Debilitar sistemáticamente los derechos humanos fundamentales en todo el mundo, y la Carta de los Derechos humanos de la Constitución de los EE UU en su propio territorio; permitir a las
fuerzas armadas norteamericanas la detención ilegal de personas en 100 países, incluidos ciudadanos norteamericanos, y el arresto de miles de extranjeros en EE UU, reteniéndolos, desplazándolos, torturando a muchos de ellos y negándoles cualquier acceso a los tribunales para determinar la legalidad de tales medidas, arrestos y trato.

16. Hacer de Guantánamo un símbolo del poder norteamericano para encarcelar y maltratar a seres
humanos en una nación soberana extranjera, Cuba, en contra de su voluntad; hacer propaganda del
desprecio norteamericano por los derechos humanos y mostrar su poder para detener, confinar y
maltratar a personas de manera arbitraria, sin revelar sus nombres, imputarles ningún cargo, ni revelar qué futuro les espera; situar el poder de los EE UU por encima de todas las leyes, nacionales e internacionales y más allá del alcance de cualquier tribunal, incluidos los propios.

17. Conceder ventajas económicas y comerciales a multinacionales privilegiadas para obtener enormes beneficios en los sectores económicos, tanto en la guerra como en la paz, empobreciendo a Irak y a los contribuyentes norteamericanos.

18. Utilizar, controlar, dirigir, manipular, desinformar y limitar, sistemáticamente, la cobertura de prensa y medios de comunicación; y presentar, deliberadamente, informes falsos y fraudulentos para obtener el apoyo de sus acciones políticas y militares; así como privar al pueblo norteamericano de los datos esenciales para formarse una opinión basada en el conocimiento, fundamental para los procesos y las elecciones democráticas.

19. Todo con el propósito de dominar, controlar y explotar a Irak y a otras naciones no sumisas, por medio de la fuerza militar y de la coacción económica.

Además de la completa responsabilidad por los crímenes ya citados y la total reparación a sus víctimas, los delitos constituyen "enormes crímenes y delitos" según el artículo II, sección 4, de la Constitución de los Estados Unidos, y en consecuencia, se requiere la destitución de sus cargos de todos los funcionarios civiles de los EE UU que hayan participado y hayan sido acusados y considerados convictos.

Fecha: 5 de Agosto, 2004

Ramsey Clark
Ex Ministro de Justicia y ex Fiscal General de los EEUU.


CONTACTOS:

Tribunal de Crímenes de Guerra de Irak
Jueves, 26 de Agosto

www.PeopleJudgeBush.org

Visita Visit PeopleJudgeBush.org
para más información

http://www.iacenter.org
Para más información

iacenter ARROBA iacenter.org
O llamar al 212-633-6646

Regístrarse para Asistir :
www.peoplejudgebush.org/register.shtml

Donaciones para Ayudar a Mantener el Tribunal:
www.peoplejudgebush.org/donate.shtml

Lugar de funcionamiento:

Jueves 26 de Agosto
3:00pm a 9:30pm
Martin Luther King Auditorium
65th St. & Amsterdam
New York, NY
Mira també:
http://iarnoticias.com/noticias/0014_crimenes_en_irak_24ag04.html

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more