Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Apaleados por la Guardia Urbana!!
22 ago 2004
El pasado viernes 13 de agosto fuimos apaleados por la guardia urbana de Barcelona...
El Pasado Viernes día 13 de Agosto por la noche, Serio y yo (batería y guitarrista del grupo "Los Tronchos"), sufrimos la agresión de 2 policías en Barcelona!! Los hechos okurrieron en la zona del "Paral·lel", kuando nos enkontrabamos sentados trankilamente en un banko hablando entre nosotros y kon unos magrebies ke habían al lado!!
De repente aparecieron dos guardias urbanos de la nada, sakaron las porras y sin meditaciones ni explikaziones empezaron a apalear a los magrebies!! solamente por ser magrebies!! No pudimos kontener la rabia y les gritamos: "eh eh eh! dejarlos ya!!" y tal komo lo eskucharon vinieron y nos dejeron: "komo ke eh eh eh??" y empezaron a meternos a nosotros kon la porra!! A mi me dieron 2 porrazos en el kuello, 1 en el estómago, varios más en las piernas y luego me levantaron agarrarandome por el kuello!! A Sergio le dieron 1 porrazo en la espalda y le llamaron hijo de puta!! Kuando se kansaron los cerdos, se largaron en el karro kon las luces de emergencia puestas!! A por otra "emergencia"!!
Así va el mundo... los ke en teoría trabajan para nuestra seguridad son realmebte los ke krean más inseguridad!! Luego se kejan kuando les toka a ellos recibir, pero kon semejantes aktuaciones son ellos mismos los ke fomentan la violencia y el odio!! Por desgrtacia nosortos 2 no pudimos actuar... pero kien siembra el odio rekoje la rabia!! De momento se van a llevar una kanzión esos hijos de puta!! lo siento por el vocabulario utilizado, pero no puedo kontener la rabia ke siento, hijos de puta es lo más suave ke se me okurre para ese tipo de gentuza!!

WWW.LOSTRONCHOS.TK
Mira també:
http://www.lostronchos.tk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Apaleados por la Guardia Urbana!!
22 ago 2004
Compañeros mirad la sección de Inmigración (http://barcelona.indymedia.org/?category=immigracio) que muestra que esto no se trata de ninguna broma. Y desgraciadamente no sois los únicos que lo véis y lo sufrís.

Lo que tenemos que hacer es militar en colectivos que actúen contra esto y estar en la calle, porque como decía un cantautor d'Alacant: "No hay libertad sin acción, el resto es pura ficción".

Salud y anti-racismo.
Ni un paso atrás con el fascismo.
Re: Apaleados por la Guardia Urbana!!
22 ago 2004
Gracias kompañero!!
Lo tendremos en kuenta!!
SALUD!!
Re: Apaleados por la Guardia Urbana!!
22 ago 2004
Ahir mateix vem estar apunt de ser apallisats per uns urbanillos al sortir de les festes de Gràcia. Els fets van succeir cap a les 3:30 de la matinada, quan marxavem de les festes i passavem per les confluències entre c/Corsega i Torrent de l'Olla. Allà hi havia dues motos de policia aparcades, nosaltres (dos nois i dos noies) anavem caminant i xerrant, un cop vem passar pel costat de la moto, vaig estirar la sirena cap abaix lleugerament, la meva intenció no era trencar-la, cosa fàcil de fer, va ser un acte reflex com qui passa pel costat d'un arbret i el sacseja lleugerament sense intenció de trencar-lo.

Vem continuar caminant cap a la cantonada de Pau Claris amb Corsega on es trobaven un nombre considerable de monillos, de cop unes persones ens van avisar que per darrera venia un poli correns cap a nosaltres i que vigilessim. Només girar-nos (erem quatre) el policia em va fotre una empenta i em va encastar contra la paret, mentres em deia que que volia fer amb la moto. De seguida ens vem posar a la defensiva i empentant-lo però va ser impossible parlamentar perque l'element en qüestió estava altament alterat, i crec que visiblement passat de voltes. La munió de monillos que hi havia a la cantonada s'ho miraven molt divertits i la gent que anava baixant anava aturant-se davant l'espectacle del monillo cridant fora de si.

La situació va degenerar en un macarreo i unes amenaces que no vem arribar a entendre, semblava que estavem discutint amb qualsevol vigilant de discoteca d'aquells que t'ensenyen els biceps només contentar-los o un rapadet empastillat fins els ulls. La nostra sorpresa anava creixent davant de com es desenvolupava la conversa, l'urbano inclús va dir-me que li pegues si tenia collons, que si no em volia fer el txulo en aquell moment, que si ara no estava tan disposat a "destrossar-li la moto" (sic). Qualsevol policia en la seva situació haguès arribat m'haguès demanat la documentació i m'haguès posat una multa, cosa en la que es pot estar més o menys d'acord, però que ningú negarà que tenen capacitat de fer. Però allà s'estava plantejant la seva "hombria", el seu feixsme i agressivitat, cridant-nos fora de si, quan vem veure com s'estaven posant les coses i que el que volia era que caiguessim en la seva provocació vem donar mitja volta i vem baixar per Pau Claris, dient-li que no anavem a caure en el seu joc i que marxessin que nosaltres ja ens anavem. Quan haviem fet dos passos, va sortir un altre policia, encara més desquiciat que l'anterior a fer el numeret davant de la nombrosa gent que hi havia, i sense venir a cuento va començar a correr cap a nosaltres dient a la gent que li aguantessin el casc i que s'anava a treure la camissa per "pelear de hombre a hombre", "porque eso no me lo puedes decir a mi porque soy persona". De veritat que no li haviem dit res i que tot responia a un intent de que ens rebotessim. Davant d'això ja ens vem preparar per les hosties, més que res a repelir-les perque sabiem que donar-les era la nostra perdició, just quan va arribar a la nostra alçada se li van baixar els fums i va començar a dir que no el podiem insultar d'aquella manera i que bla, bla, bla, mentres l'altra ens insultava visiblement perque responguessim. Li vem demanar entre empentes i insults el número de placa cosa que no van acceptar donar-nos, i veient el percal dels dos energumens fora de si, de les desenes de monillos que s'ho miraven, de la gent que ho veia com un espectacle més de festes, vem decidir marxar cap a baix per no acabar al cuartelillo.

Tot el que he explicat és absolutament cert, el que pretenien aquells urbans era buscar la confrontació, volien agafar a algú, volien fer-li pagar la frustració que tenen en veure's rebutjats a les festes, estaven alteradissims i crec que amb alguna cosa al cos, parlaven com matons i pretenien que ens rebotessim per divertir-se després amb nosaltres. Quan tens el poder de posar multes, de demanar documentació, de portar-te a algú per endavant, és molt sospitosa aquesta actuació, buscaven brega, van provocar i no vem caure per inteligència tot i que ganes no ens van faltar de trencar-li la cara. L'ensserronada estava preparada i podiem haver caigut. Sort que no ho vem fer.

Fora la policia de les festes, no us volem ni veure, fora feixistes amb porres i pistola.
Re: Apaleados por la Guardia Urbana!!
22 ago 2004
Molt bé "Jo també ho vaig patir ahir".Això és un home...crec que vas optar per la opció correcte,Salut!
Fa gràcia, perque de totes maneres, els hi vas fotre una vacilada,jeje!!!De laostia!!!
Imaginat que es lia...i en la denuncia fica..."Apalizamos a dos deincuentes porque tocaron , LA SIRENITA, de mi moto"...(segur que no ficaven això pero bueno...
Salut Revolució i Sirenes al mar!!!
Una altra proposta:
22 ago 2004
Que us semblaria, companys, explicar aquesta història a certs mitjans de comunicació? Estic parlant d'enviar els mateixos escrits, el primer retocant-lo per a que quedés llegible per a tots els públics -sense ganes d'ofendre- , i el següent tal com està, a El Punt, El temps, El 9 Nou, el Diari Avui, Vilaweb, potser El Periódico etc... Ja no dic anar a La Vanguardia o El País, però crec que en els citats primer, el que expliqueu seria publicat a la secció de Cartes al Director sense gaires problemes. Cal denunciar aquests fets amb tots els mitjans possibles. Hi ha moltes maneres de lluitar; tant lícit és ser activista en un moviment social, com treballar desenmascarant en major o menor grau les mentides del sistema, amb un talant obert de mires cap a tots costats, per ser capaç d'arribar a tot arreu. Només és una idea, i en tot cas una opinió.
Salut i Revolució Social.
Re: Apaleados por la Guardia Urbana!!
22 ago 2004
Una bona idea, en concret.
Re: Apaleados por la Guardia Urbana!!
23 ago 2004
Doncs si ke ho faré... ja retokaré el 1er text ke es el meu i l'enviaré per mail a tots els diaris ke pugui (fins-i-tot al abc jajaja) Vinga, SALUT!!
Re: Apaleados por la Guardia Urbana!!
23 ago 2004
Doncs si ke ho faré... ja retokaré el 1er text ke es el meu i l'enviaré per mail a tots els diaris ke pugui (fins-i-tot al abc jajaja) Vinga, SALUT!!
Re: Apaleados por la Guardia Urbana!!
23 ago 2004
El meu està allà per qui el vulgui agafar, no crec que serveixi de molt enviar-ho a la premsa oficial, jo no em prendre la molèstia, però si algú ho vol fer endavant. Com sempre: copyleft.
Re: Apaleados por la Guardia Urbana!!
23 ago 2004
No ho facis, no te'ls publicaran. Governa el tripartit i són "els nostres"
Re: Apaleados por la Guardia Urbana!!
30 ago 2004
companys! soc un ex-seur, vam coincidir a la feina. aprofiteu la rabia!salut.
Re: Apaleados por la Guardia Urbana!!
02 set 2004
El viernes por la noche en Sants habia un xaval pintando un contenedor cuando justo al lado pasaba una pareja de urbanos, le pillaron de marron, yo pense ke le multarian o algo, pero ke va, empezaron a hacer coña y se fueron.vale la poli en general son unos hijos de puta pero tambien a veces no es tan mala.Tirar xibecas en medio de carretera de Sants pasando coches es de ser imbecil y descalificar a toda la gente ke hay alli,porque si gente del barrio mas mayor ve eso ke creeis ke pensara,joder un poquito de cabeza.salut i lluita revolucionaria!!
Re: Apaleados por la Guardia Urbana!!
10 set 2004
La veritat jo treballo de transportista a barcelona ciutat, surto de festa como tots ,per sants , gràcia, etc..estic d´acord amb moltisimes coses que comenteu però....sincerament dubto molt la intervenció aquesta de la sirena de la moto. sincerament companys dius que anaven passats i que es van treura la camisa i esas coses ...ufff
em sembla que qui va anar de puesto vas ser tu amb les teves amigues, segurament ets jove i una mica xulet i evidentment aquesta gent està per lo que està ,i no aguanten moltes situacions perquè pa xulo xulo mi pirulo así que vas tenir lo que vas buscar (comentes lo de una multa i ja està) jajaj on creus que vius ?...
com diu Mikei hi ha de tot . però lo que tu has de aprendre es a conviure..i a ser persona , era el vehicle policial, però si es la meva moto, et dono una patada al cul , per tonto!!

Respecte als diaris, estan okupats dient que els mossos ho fan tot molt guay així que de urbanos no publicaran res.

També tinc que dir que al meu millor amic la ¨guardia urbana li va salvar la vida portant-lo a un hospital desprès d´un accident de moto ja que la ambulància no arribava , desprès ens van enterar de que va ser sota la seva responsabilitat perque no estan obligats a fer-lo , publiqueu aixó també si voleu...clar que no es tan revolucionari però es la realitat de la vida. Cosas bones i dolentas, Agentes bons i dolents, Ciutadans bons i dolents.
Sigueu objectius no som politics no??
Re: Apaleados por la Guardia Urbana!!
04 nov 2004
Crec que quan els necessites mai els trobes, ara per donar per el cul sempre i son. Ells mateixos es creen mal!
Re: Apaleados por la Guardia Urbana!!
22 mar 2005
amb la persona k comenta abans k hi ha maderos bons i dolents estic d´acord pero tots estan a la mateixa linia de desgraciats pk sino k es buskin una feina de veritat....o em direu k aixo de fer d´antidisturbi es la feina mes gratificant, doncs no! aixo es penya k no te estudis i k vol cobrar nomes per repartir a la gent k es mou i k lliuta pk les coses començin a canviar.......
PD: l´altre opcio es k es facin maderos per la droga k es mou

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more