Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
Gracia 19h :: agua y paz
17 ago 2004
16 d’agost de 2004.- El president del Partit Popular de Catalunya, Josep Piqué, acompanyat pel president del Grup Municipal del PPC a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Diaz, visitarà demà dimarts a les 19 hores les festes de Gràcia.
En arribar, atendrà als mitjans de comunicació.

NOTA PER ALS MITJANS
Data: dimarts 17 d’agost
Hora: 19 hores
Lloc: carrer Reig i Bonet (cantonada amb el carrer Escorial)
    Barcelona
http:__barcelona.indymedia.org_usermedia_application_8_pique.doc
http://barcelona.indymedia.org/usermedia/application/8/pique.doc
Hola!!

Josep Piqué es un ex-comunista renegado que dirigió la Seda de Barcelona, hizo una reducción de plantilla salvaje y su etapa como ministro de exteriores fue bastante funesta: no hizo nada. No evito el derramiento de sangre en Irak, Palestina, etc... En cuanto a Fernandez Diaz ya lo conocemos, así como las galletas que recibió en su día que le hicieron ganar buena prensa.


Resumiendo:
dos gaviotas que visitan el Gracia. Las gaviotas que llenaron el agua de Galicia de Fuel del golfo pérsico. Las gaviotas que nos intentan robar el agua del Ebro para turbios propositos. Las p*t*s gaviotas que nos enturbian y nos roban el agua.

Así que:

AGUA A LAS GAVIOTAS!!!
Aprovechar la visita para lanzarles agua, desde los balcones, con mangeras y cubos, con botellas de f*ntv*ll* de litro y medio. Y si no tienes nada llenate la boca de agua y se la lanzas a la cara.

Hagamos una protesta acuatica como la del Forum ¡qué fue genial!, tirad agua a los perros, a los skins y a sus secuaces.

NO DEJES KE SE DERRAME LA SANGRE ¡¡¡DERRAMA AGUA!!
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/112450/index.php

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Gracia 19h :: agua y paz
17 ago 2004
Ah!! y cuidado con las pistolas de agua ¡¡que sean de colores!!
Ejem, ultima frase algo desafortunada, amigo
17 ago 2004
En efecto, compadre, la última frase te ha salido rana... Pues la evidencia dice que la sangre YA es derramada a cada instante, impunemente, sistemáticamente. Y además, aunque es sangre roja como todas, siempre es del mismo tipo de personas:
pobres, marginadas, oprimidos, luchadores por la libertad y la justicia.

La sangre ya es derramada imparablemente por los que- vestidos de Gucci o Versace- se llaman a sí mismos demócratas por presentarse a las elecciones.

Nuestra sangre resbala por las aceras y las plazas, las prisiones y las empresas, resbala libre y bullente hacia las cloacas, hacia el mar.

No dejes que se crean invulnerables, demuestrales que por sus venas tambien corre la sangre que puede derramarse!
Re: Gracia 19h :: agua y paz
17 ago 2004
No fagis el burro, mijor fes el Charlie Brown...
Re: Gracia 19h :: agua y paz
17 ago 2004
Te parece desfortunada porke no la has entendido. Si para evitar derramamientos de sangre le partes la krisma a otra persona y te parten la kabeza en autodefensa, no has konseguido nada, no has salvado a nadie y encima te han partido la kabeza.

Lo de Piker es una puta trampa, ya están los toritos leyendo los mensajes y organizandose. ¿no fueron los skins los que le clavaron un cuchillo a un pobre chaval el domingo? Cuanta rabia acumulada hay?. Dirigid vuestra rabia konno!!. ke konno kreis ke va a pasar si se monta una batalla kampal en Gracia?. Ser más listos ke ellos, joder.

¿¿Akaso no os akordais de aquel 12O donde los manifestantes fueron arrinkonados por la policia i los skins??

no sigue ases sisplau!!!
Re: Gracia 19h :: agua y paz
17 ago 2004
Pobre chaval????????? Jajaja
Es un subnormal como vosotros que va destrozando el pais con total impunidad.
¡¡¡¡¡Arriba España!!!!
Re: Gracia 19h :: agua y paz
17 ago 2004
això mateix arriba i ben arriba fins que no es vegi...
Re: Gracia 19h :: agua y paz
17 ago 2004
Dir-li al que signa com ases que al 12-0 del 2000 van ser 5 mil manifestants antifeixistes els que van arraconar una colla de vells feixistes i niñatos caps buits a la Plaça dels Països Catalans a Sants. Dit aixó, la presencia d'aquest polític corrupte -implicat en casos de desaparició de milions d'euros, els casos Ercros i Loreto Consulting- és només una més de les provocacions que estem patint els que volem tenir les festes en pau. Primer va ser aquella colla d'alienats feixistes que van agredir la gent que passava pel carrer i van deixar molt malferit a un noi, ara és aquest polític corrupte i d'ultradreta espanyola. Passem d'ells, només cerquen excuses per omplir els nostres carrers de policia i acabar amb el teixit associatiu del barri.
Re: Gracia 19h :: agua y paz
17 ago 2004
un amic meu de poc no rep una pallissa en aquest 12O del 2000 al metro, es va salvar treintse la camiseta...vigileu!
Re: Gracia 19h :: agua y paz
17 ago 2004
Que putada que no os entienda si no os iba a dejar por los suelos :D
Re: Gracia 19h :: agua y paz
17 ago 2004
Una carencia más entre las que provoca la españolitis aguda. Una lástima.
Re: Gracia 19h :: agua y paz
17 ago 2004
Companys, no entrem en el seu joc...no responguem amb violència...tot forma part del seu joc per trencar, com bé deia MB el teixit social, un nou "nat" a Gràcia, és a dir una nova criatura, fora del circuit de control associatiu estatal...
No deixem que la Ràbia maleïda no ens deixi veure aquest bosc, i només veiem 1 sol arbre, l'arbre de la ràbia, el mé lletg...hem d'aconseguir veure tota l'altre part del bosc...
Continuem fent de Gràcia un espai alliberat, amb les seves festes populars, els seus centres socials autogestionat, un focus de nou pensament i nova manera de fer...
A que respon lo que està passant ara mateix a aquest barri caigut en Gràcia de Barcelona?
En foradar la tela que s'ha creat, trencant la nova idea...separar nussos, trencar lligams...
Es criminalitaza el moviment okupa...Hamsa-Disturbis;Metro-Okupes(aquells que dieien anomenar okupes amb extintors);agressió feixista;visita del Molt Honorable Fatxa Piqué...
A que respon tot això?Crec que és fàcil...CARGUEN,APUNTEN,DISPAREN!!!
No ens deixem emportar pels fets, pensem amb el cap i el cor...
Ah, i per favor, si en algun moment de les nostres vides veiem alguna gent d'aquest anomenada Bonehead(skin-nazi), no tinguem por...la unió fa la força...no deixem a ningú que sigui agredit gratuïtament, si vol pegar a algú...que pagui!(això és una societat capitalista).
Ah, ESPAÑOLITO, me sembla molt bé que siguis de Madrid, que tinguis 15 anys, però si viols que et digui un secret, aquest any el "ratoncito Pérez", en cauret la teva penúltima dent de llet, et portarà de regalet un fantàstic diccionari de Català-castellano, així podràs aprendre una miqueta de lo que es parla aqui, que encara que no vulguis i et faci una ulcera gastrduodenal (s'escriu així?)et farà un bon servei, gracies!
Salut Revolució i Gràcia campió!!!
Re: Gracia 19h :: agua y paz
17 ago 2004
Molt ben dit, company, només insisteixo en que "Continuem fent de Gràcia un espai alliberat, amb les seves festes populars, els seus centres socials autogestionat, un focus de nou pensament i nova manera de fer..."

Aquest alientats feixistilles, aquest polític corrupte i nacionalista espanyol, aquest "español".... mostrem-los el nostre rebuig pero sense perdre el temps. Organitzem-nos als casals i les okupes, consolidem els barris com a llocs plens d'idees lliures i creatives fora del control de l'estat. Ens veiem als carrers!!
Re: Gracia 19h :: agua y paz
17 ago 2004
El millor que es pot fer contra els fatxes, tan d'e2000 com pp és passar d'ells i que no en parlin d'ells als mitjans de comunicació!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more