Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: amèrica llatina
Alerta, alerta, alerta que camina la espada de bolivar por America latina...
11 ago 2004
“Le recordamos esto al señor representante de Venezuela
porque las revoluciones no se exportan; las revoluciones actúan
y la Revolución venezolana actuará en su momento,
y los que no tengan avión listo —como ocurrió en Cuba—
para huir hacia Miami o hacia otros lugares, tendrán que afrontar
allí lo que el pueblo venezolano decida�

ERNESTO CHE GUEVARA
“Discurso en la XIX Asamblea General de las Naciones Unidas�
[11 de diciembre de 1964]
che-flag.jpg
http://www.aporrea.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Alerta, alerta, alerta que camina la espada de bolivar por America latina...
11 ago 2004
us hauria de fer vergonya
si, si
11 ago 2004
Explica'ls-hi als cubans (de llarg el poble mes instruit i amb millor sanitat del carib, centre america i gairebe de tota america llatina) o als millions de veneçolans que amb un govern titella dels usa (of course) tornarien a ser encara mes desposeits
Re: Alerta, alerta, alerta que camina la espada de bolivar por America latina...
11 ago 2004
no comment
Re: Alerta, alerta, alerta que camina la espada de bolivar por America latina...
11 ago 2004
Si , li explicaré als nens i nenes prostituits per la desidia del PCC, li exp0licaré las milers de cubans que volen marxar i no poden. Li explicaré alas veneçolans presoners d'un dictador i de les mafies del petroli.

Els hi explicaré que ells viuen de puta mare i que a Espanya els envejem profundament els seus modus de viure i que canviaré tot el que tinc per anar a viure com ells.

QUINA COLLA DE PALLUSSOS QUE ESTEU FETS, el problema és que us ho creieu de debò
Re: Alerta, alerta, alerta que camina la espada de bolivar por America latina...
11 ago 2004
http://www.rebelion.org/noticia.php?id=3195
Tu ets idiota o no has sortit de casa
11 ago 2004
Podries explicar-ho als milers de morts de Guatemala, Chiapas, Nicaragua, Panama, Haiti, Colombia ... llastima que ja estan morts gracies als governs titella dels eeuu, a la contra, guerrilles, les mafies del petroli (o et penses que estan amb en Chavez?)
Explica'ls-hi, a veure que et diuen. He tingut la sort de visitar tots els paisos de centre america (tu que tant parles hi has estat?) i et faries creus de com viuen (potser a excepcio de costa rica, tot i que deu n'hi do)
Per cert, si a tu un suec t'explica com estan d'avançats en temes socials potser si que te n'aniras d'Espanya, ruc!
Re: Alerta, alerta, alerta que camina la espada de bolivar por America latina...
11 ago 2004
La solució a Nicaragua ( en la cual he viscut) no va ser el sandinisme , els altres moviments d'alliberament nacional: FMLN etc avui son historia ¿Perquè? Senzillament vivien a costa de la gent. El problema de centre-amèrica no es comunisme o caos.... és gestió dels recursos ( cosa que no fan les dictadures ni comunises , ni sandinistes ni de cap manera ) Per cert a Veneçuela NO ES POT ANAR PEL CARRER... els matixo "chavistes" et roben ( experiencia propia) si no et fan alguna cosa pitjor.

Ah , i si veiessis la meva Ip veuries que no visc a Espanya si no a Alemanya , ruquet
Re: Alerta, alerta, alerta que camina la espada de bolivar por America latina...
11 ago 2004
http://www.rebelion.org/noticia.php?id=3195
A l'emigrant
11 ago 2004
I segons tu qui gestiona millor els recursos? Els eeuu creant sucursals per america llatina? Els sandinistes no van solucionar el problema, d'acord, pero se'n van anar permetent eleccions (que han sollucionat?), i en Chavez fara un referendum.
Molt be, el problema es la gestio dels recursos: has preguntat a la gent que hi viu si prefereixen ser el "trastero" d'eeuu (forniment de drogues, prostitucio, casinos...recordes com era Cuba abans de Fidel? fes memoria, potser tambe recordaras com estava Nicaragua amb la dictadura abans dels sandinistes) o ser governats per gent com Castro o Chavez?
Pregunta, pregunta, a veure que et diuen
Per cert, el meu tiet vivia a Venezuela mooooolt abans de Chavez. Et penses que es sentia molt segur aleshores? Tambe era culpa de Chavez?
Tu has escollit d'anar a viure a Alemanya (me la porta molt fluixa la teva ip, com si te l'inventes), pregunta als emigrants de la democracia mexicana (no als que moren intentant-ho, ruquet!) si els hi es facil...
Re: Alerta, alerta, alerta que camina la espada de bolivar por America latina...
11 ago 2004
Limitar la llibertat per qüestions d'economia ni posa remei als problemes econòmics i impedeix el desenvolupament normal de la societat.

Els sandinistes se'n van anar el 1989 ( tot i que les eleccions les van perdre el 1990 ) per la seva incapacitat de superar la dictadura per ells mateixos instaurada i , per damunt de tot, per la corrupció i la por generada en la propia població. Cansats de guerra se'n van anar. És veritat el que ha quedat no és millor que els propis sandinistes ni els anteriors , però això no es resol amb dictadures marxistes o pseudo-marxistes.

Jo no t'he dit que hi hagués seguretat a Venezuela abans del criminal Chavez , però avui et roben els Chavistes ( és a dir que el chavisme és el lumpen proletariat a Veneçuela ) I una societat que es basa en el lumpen avançá cap el feixisme.

I , sí em refio més dels Estats Units amb totes les seves mancances que els criminals de "Sendero Luminoso" i demés Movimientos de Liberaciona nacional que corren per aquella beneida terra
Doncs ves-te'n refiant
11 ago 2004
I de passada, perque no aplaudeixes les ingerencies de la cia a les dictadures del cono sur? O les petites mancances del pla colombia (ahir l'exercit -del govern democratic- va assassinar tres dirigents sindicalistes)? Que et semblen les mancances de la Contra (per cert, en vaig coneixer un a Honduras, fill d'emigrants catalans, un cocainoman que nomes pensava en tornar a agafar el fusell)? Tambe prefereixes les mancances dels eeuu quan tutelen els priistes que maten pagesos chiapencs?
I si prefereixes aquestes mancances no cal que diguis res mes: a tu el que t'agrada es apuntar-te al carro dels vencedors mes que fer alguna cosa per els vençuts.
Vencedors i vençuts? No et parlo de futbol: et convido a fer un recompte macabre dels morts, per una banda els ocasionats per la barroera politica nordamericana -dictadures,contraguerrilles, plans especials- i de l'altra els ocasionats pels Movimientos de Liberacion. A veure qui ha causat mes estralls en la poblacio civil.
Per cert, els limits a la llibertat de que parles no son per millorar l'economia (o almenys en primer lloc) si no per evitar ingerencies dels usa que tenen la ma molt llarga i aconseguir sobirania nacional (i si despres milloren economicament, millor que millor?).
Ah, ja que estas a Alemanya, suposo que preferiras (o hauries preferit) les mancances del regim hitleria abans que els criminals de les diverses resistencies, no? En Hitler si que gestia be els recursos, tantes fabriques, l'economia que puja... au,va!
Re: Alerta, alerta, alerta que camina la espada de bolivar por America latina...
11 ago 2004
... la politica exterior d'EEUU envers al veïns del sud; en temes com el petroli (Venezuela), el trafic de cocaïna (Colombia), fumigació de plantacions de coca (recorda que per les étnies de la zona és fundamental, les fulles de les cuals se les mengen per a poder treballar a altituds molt elevades), guerrilla zapatista (Mexico) i molts més...; aviam si us entereu de que tot això; tots aquests problemes són conseqüència de la politica exterior d'EEUU, capitalista imperialista... i injusta per voler ser tan rics que tot lo qe compren al sud o fan fabricar allà, ho paguen a preus rídiculs...(podría passar-li a Cuba si desapareixés la revolució);...allà ells (EEUU, CEE, etc); crec algún dia fotra 1 pet que llavors ja en parlarem; tot el puja...baixa!!!!!!!!!
Re: Alerta, alerta, alerta que camina la espada de bolivar por America latina...
11 ago 2004
No noi no, el 1989 a Alemanya vam veure caure el mur que els "lluitadors de la llibertat" i "contra el feixime" van posar per a que els "aleamnys de l'altra banda no entressin al seu paradís ( Lo fotut és que el mur servia per a que no poguessin fugir del paradís comunista la pobra gent que allí estava ) Ironíes a part, la mala educació socialista ni tansols va servir per erradicar el feixisme, avui el feixisme surt dels landers de l'antiga RDA i és on hi ha més racisme. Ves per on.

En quant als USA, no són uns sants però prefereixo el seu missatge a la por esclava dels qui negeu el valor de la democracia participativa.
Si, si
11 ago 2004
Primer de tot, als teus amics americans explica'ls-hi que democracia participativa no es trucar els vots de Florida (per no parlar del poder dels lobbies del petroli, les armes,...)
Per si no has entes l'exemple alemany (mai he defensat el mur de Berlin, ni he dit que els governs comunistes siguin la sollucio) t'ho dire mes clar: seguint el teu raonament que el que prefereixes es un bon gestor de recursos faci el que faci (mancances, no son uns sants...) podries recolzar ben be a Hitler. Ho has entes ara?
Et quedes tant panxo dient que no son uns sants i ja esta, repeteixo, fes un recompte dels morts en la poblacio civil d'america llatina deguda a la ma dels eua i els morts ocasionats pels moviments d'alliberament, qui guanya la partida?
Si per tu es millor el desenvolupament economic que la poblacio civil (qui es un pais, els seus ciutadans o els seus bancs?) tens tota la rao, pero no se que fas a un mitja com indymedia...
Per cert, la mala educacio socialista (t'aviso, no em considero ni comunista ni socialista) dels sandinistes va portar els nivells d'analfabetisme molt mes avall del que eren abans que arribessin.
Jo no he negat els valors de la democracia participativa, ans al contrari, si s'apliques realment seria la conya (positiu, enetenm-nos), pero:
-No crec que la democracia participativa la trobis plenament ni a EEUU ni a Espanya
-Ves per on, els moviments populars que reclamen millores socials (siguin guerrilles, partits politics) es troben a l'esquerra de l'espectre politic
Re: Alerta, alerta, alerta que camina la espada de bolivar por America latina...
11 ago 2004
Renoi!!! el que s'ha de llegir; vist lo vist, he arribat finalment a una conclusió.

Israel es un estat comunista.
Re: Alerta, alerta, alerta que camina la espada de bolivar por America latina...
11 ago 2004
us heu preguntat sobre les diferències entre dialogar i polemitzar?
agafeu-vos a les vostres veritats i us enfonsareu amb elles, tant se val quina sigui
Re: Alerta, alerta, alerta que camina la espada de bolivar por America latina...
12 ago 2004
Per què tant poc respecte pels pallassos? Si hi haguessin més pallassos i menys polítics, de ben segur que aniriem millor. Proposo, que adoptem com a insult preferit a Indymedia la paraula "polític".

QUINA COLLA DE POLÃ?TICS QUE ESTEU FETS!

NO FACIS EL POLÃ?TIC!
Re: Alerta, alerta, alerta que camina la espada de bolivar por America latina...
23 nov 2005
Son todos unos tragaleche que lo único que anelan en la vida es sentarse en la poronga bien adobada de las multinacionales...
son graciosos cuando hablan de liberté cuando reprimen a sus pueblos por medio de sus gobiernos facistas y neoliberales!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more