Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
La FAVB eenuncia
04 ago 2004
Nota de premsa de la FAVB davant del desallotjament de la Hamsa
Us trameto la nota de premsa feta per la FAVB amb motiu del desallotjament de la Hamsa

Nota de premsa de la favb

Davant del desallotjament de la Hamsa, que s’ha produït a la matinada d’avui, volem manifestar la nostra condemna que s’esculli un dia d’agost per a dur a terme el desallotjament en un clar intent d’evitar la reacció social davant el mateix. Cal recordar que aquest fet ja te uns tristos precedents a la nostra ciutat, la Hamsa ha estat un espai emblemàtic del moviment okupa i del compromís d'aquest moviment amb les problemàtiques socials de Barcelona entenem que aquest desallotjament suposa per tant una pèrdua pel conjunt del teixit associatiu de la nostra ciutat.



Signat:



Federació Associació de Veïns i veïnes de Barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La FAVB eenuncia
04 ago 2004
quin comunicat més bo ... ¿Els pobres nenets de papá no se'ls pot estressar un dia d'agost perque tenen calor? Tampoc se'ls pot desallotjar d'una propietat privada en la qual estaven ilegalment de nit perquè tenen por les criaturetes... PROU GANDULS SOCIALS... UN OKUPA DETINGUT HA DE SER UN TREBLLADOR D'ESTIU A COLLIR HERBES DELS MARGES A LES CARRETERES.

Per cert els de l'Associació de Veïns millor que es dediquin a feines més productives que dedicar-se a dir bestieses.
sembla que ja se han desplegat el Mossos per Indymedia
04 ago 2004
..
Re: La FAVB eenuncia
04 ago 2004
Els feixistes com jajajajaj, sols es mereixen menjar-se la merda que penjan aqui.
mossos? provocadors?
04 ago 2004
no cal q siguin molts... nomes q n'hi hagi un, i fa molt de soroll
Re: La FAVB eenuncia
04 ago 2004
el teu comentari em produeix només que fàstic i estic fart amb el tema de 'nens de papa', si lluitar per una societat i un món sense desigualtat i injustícies et fa dir aquestes coses tinc molt clar que ets el meu enemic i sí pots seguir escrivint aquí a Indymedia però estaré tranquil de veure com moltes persones continuen autoorganitzant-se, resistint, creant i lluitant... a tots els porcs els arriba el seu santmartí, tu diu un fill de pares immigrats des d'Andalusia que no té ni un puto duro, desgraciat!!

salut!
Re: La FAVB eenuncia
04 ago 2004
Gràcies als inmigrants com tu, fill d'andalusos o de quansevol part del món(mundial) què el poble català no perderà la seva dignitat com a conjunt humà. Tingues present que hi ha molts catalans(de tota la vida) què també patim l'esplotació criminal i estem amb tu.
Poble català, posa't a caminar!. Aquest era el lema de la marxa de la llibertat, encara n'hi han que no s'han aturat. Salut i amb el somriure , la revo0lta.
Re: La FAVB eenuncia
04 ago 2004
El dia que te echen de tu casa porque no puedas pagar la hipoteca, y sepas que la casa que has ido pagando cada mes al banco al final se la quedarán ellos, entonces, sólo entonces, te diré:
ja,ja,ja,jajajajajajajajajajajaja

No hay nada más desalentador que un esclavo/a satisfecho/a.
Re: La FAVB eenuncia
07 ago 2004
Aquí hi ha molt de boques, la FAVB, és una entitat que lluita constantment per la ciutat i aquest comunicat ho reivindica, ells lluiten x una millora de la ciutat, xq veritablement sigui una ciutat per als ciutadans i no una ciutat per al polítics i les multinacionals, m'agradaria saber què feu vosaltres x convertir Barcelona en una ciutat pels seus habitants, si el que feu normalment és fumar porros i quan us empipeu trencar quatre aparadors i tres caixers de La Caixa, que a sobre és a on teniu els calers, abans de criticar mireu-vos el melic i lluiteu amb cara i ulls!
A vegades hi ha comentaris que em fan vergonya, i segurament algun de vosaltres heu anat al Fòrum, cosa que la FAVB s'ha desentés des de un principi, ells estan a totes les lluites veïnals i vosaltres en quines lluites esteu?

Bé qui s'hagui pres com aludit mala sort, però hi ha comentaris que t'indignen i molt!
Sindicato Sindicat