Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: fòrum 2004
Jove tu també pots... desemmascarar el Fòrum: PROGRAMA COMPLET
01 jul 2004
Del divendres 2 al dilluns 5 de juliol es celebra a Terrassa el Jove Tu També Pots, al Parc de Vallparadís, organitzat pel Consell de la Juventut.
jove.jpg
DIVENDRES, 2 de juliol

A les 7 de la tarda

· Inauguració de l'espai JOVE TU TAMBÉ POTS amb la participació d'entitats i grups juvenils de la ciutat, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut .

A 2/4 de 9 del vespre

· Projecció de la pel·lícula BOWLING FOR COLUMBINE, a l'espai del JOVE TU TAMBÉ POTS, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A partir de les 10 de la nit

· JOVE TU TAMBÉ POTS... concert del grup SINFO-ROCK PARTY, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

· Comencen les actuacions a l'Espai de músiques electròniques i DJ del JOVE TU TAMBÉ POTS, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A les 11 de la nit

· JOVE TU TAMBÉ POTS... concert del grup FUNKY TOLLS, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A 2/4 de 2 de la nit

· Actuació del grup madrileny HABEAS CORPUS a l'escenari principal del JOVE TU TAMBÉ POTS…, al Parc de Vallparadís-Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut

A les 3 de la matinada

· JOVE TU TAMBÉ POTS... actuació del grup DUEINS, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.



--------------------------------------------------------------------------------
DISSABTE, 3 de juliol
A les 7 de la tarda

· JOVE TU TAMBÉ POTS... Comencen les activitats del dia a l'espai de participació de les entitats juvenils, que inclouen projeccions d'un vídeo sobre la Mina i el documental "Comandante", xerrades sobre el Fòrum i un tastet de cus-cus, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A partir de les 10 de la nit

· JOVE TU TAMBÉ POTS... actuació del grup DIGEROO, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

· Els ritmes més actuals tornen a sonar a l'Espai de músiques electròniques i DJ del JOVE TU TAMBÉ POTS, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.


A 2/4 de 12 de la matinada

JOVE TU TAMBÉ POTS... actuació a l'escenari principal del grup musical NILLI VANILLI, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.


A 2/4 de 2 de la matinada

· El grup SKAPARAPID portarà el seu concert de ska a l'escenari principal del Jove Tu També Pots. Al Parc de Vallparadís - Torrent de les bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A les 3 de la matinada

· JOVE TU TAMBÉ POTS... darrer concert a l'escenari del grup DIRTI HARRYS, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A les 6 de la matinada

·EMPALMADA DE FESTA MAJOR, amb l'actuació de la TXARANGA LA PATULIA, que recorrerà el Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes.



--------------------------------------------------------------------------------
DIUMENGE, 4 de juliol
A les 7 de la tarda

· JOVE TU TAMBÉ POTS... Comencen les activitats del dia, que inclouran diverses xerrades, un torneig de Haiki, un taller dels Diables de Terrassa, projeccions de vídeos i tastets dels Països Catalans , al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A partir de les 10 de la nit

· JOVE TU TAMBÉ POTS... actuació a l'escenari principal del grup CODI DE BARRES, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

· Es posa en marxa l'Espai de músiques electròniques i DJ del JOVE TU TAMBÉ POTS, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A 2/4 de 12 de la nit

· JOVE TU TAMBÉ POTS... actuació del grup UZBEK, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.


A 2/4 de 2 de la matinada

· El grup BERRI TXARRAK, directament arribat del País Basc, portarà la seva música a l'escenari principal del Jove Tu També Pots. Al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de Joventut.


A les 3 de la matinada

· JOVE TU TAMBÉ POTS... actuació final del grup SEDNA, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.



--------------------------------------------------------------------------------
DILLUNS, 5 de juliol
A les 7 de la tarda

· JOVE TU TAMBÉ POTS... Comencen les activitats de tarda, amb projeccions de vídeo, tirada de bitlles catalanes i la ballada popular de l'Estapera al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A les 9 del vespre

· JOVE, TU TAMBÉ POTS... Espectacle de cloenda de l'espai de participació de col·lectius i entitats juvenils, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes.

Més informació: http://www.makuto.com/jovetutambepots.htm
Mira també:
http://www.esfazil.com/kaos/noticia.php?id_noticia=3995

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jove tu també pots... desemmascarar el Fòrum: PROGRAMA COMPLET
01 jul 2004
Només una qüestió, quina para de tren o ferrocarril et deixa més aprop: la renfe o la de FGC, i quina estació? Gràcies.
Re: Jove tu també pots... desemmascarar el Fòrum: PROGRAMA COMPLET
01 jul 2004
La RENFE.
De tota manera desde FGC la distancia es mes llarga pero pot veure el centre històric de la ciutat i no gaire lluny les jornafdesd e contrainformació de kosenlared.net.

Salut us hi eperema les jornades i a la festa..
Re: Jove tu també pots... desemmascarar el Fòrum: PROGRAMA COMPLET
02 jul 2004
com s'arriba desde la parada de renfe o de fgc??
I per on cau el parc de vallparadis?????'

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more