Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
Jove tu també pots... desemmascarar el Fòrum: PROGRAMA COMPLET
01 jul 2004
Del divendres 2 al dilluns 5 de juliol es celebra a Terrassa el Jove Tu També Pots, al Parc de Vallparadís, organitzat pel Consell de la Juventut.
jove.jpg
DIVENDRES, 2 de juliol

A les 7 de la tarda

· Inauguració de l'espai JOVE TU TAMBÉ POTS amb la participació d'entitats i grups juvenils de la ciutat, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut .

A 2/4 de 9 del vespre

· Projecció de la pel·lícula BOWLING FOR COLUMBINE, a l'espai del JOVE TU TAMBÉ POTS, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A partir de les 10 de la nit

· JOVE TU TAMBÉ POTS... concert del grup SINFO-ROCK PARTY, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

· Comencen les actuacions a l'Espai de músiques electròniques i DJ del JOVE TU TAMBÉ POTS, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A les 11 de la nit

· JOVE TU TAMBÉ POTS... concert del grup FUNKY TOLLS, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A 2/4 de 2 de la nit

· Actuació del grup madrileny HABEAS CORPUS a l'escenari principal del JOVE TU TAMBÉ POTS…, al Parc de Vallparadís-Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut

A les 3 de la matinada

· JOVE TU TAMBÉ POTS... actuació del grup DUEINS, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.--------------------------------------------------------------------------------
DISSABTE, 3 de juliol
A les 7 de la tarda

· JOVE TU TAMBÉ POTS... Comencen les activitats del dia a l'espai de participació de les entitats juvenils, que inclouen projeccions d'un vídeo sobre la Mina i el documental "Comandante", xerrades sobre el Fòrum i un tastet de cus-cus, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A partir de les 10 de la nit

· JOVE TU TAMBÉ POTS... actuació del grup DIGEROO, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

· Els ritmes més actuals tornen a sonar a l'Espai de músiques electròniques i DJ del JOVE TU TAMBÉ POTS, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.


A 2/4 de 12 de la matinada

JOVE TU TAMBÉ POTS... actuació a l'escenari principal del grup musical NILLI VANILLI, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.


A 2/4 de 2 de la matinada

· El grup SKAPARAPID portarà el seu concert de ska a l'escenari principal del Jove Tu També Pots. Al Parc de Vallparadís - Torrent de les bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A les 3 de la matinada

· JOVE TU TAMBÉ POTS... darrer concert a l'escenari del grup DIRTI HARRYS, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A les 6 de la matinada

·EMPALMADA DE FESTA MAJOR, amb l'actuació de la TXARANGA LA PATULIA, que recorrerà el Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes.--------------------------------------------------------------------------------
DIUMENGE, 4 de juliol
A les 7 de la tarda

· JOVE TU TAMBÉ POTS... Comencen les activitats del dia, que inclouran diverses xerrades, un torneig de Haiki, un taller dels Diables de Terrassa, projeccions de vídeos i tastets dels Països Catalans , al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A partir de les 10 de la nit

· JOVE TU TAMBÉ POTS... actuació a l'escenari principal del grup CODI DE BARRES, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

· Es posa en marxa l'Espai de músiques electròniques i DJ del JOVE TU TAMBÉ POTS, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A 2/4 de 12 de la nit

· JOVE TU TAMBÉ POTS... actuació del grup UZBEK, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.


A 2/4 de 2 de la matinada

· El grup BERRI TXARRAK, directament arribat del País Basc, portarà la seva música a l'escenari principal del Jove Tu També Pots. Al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de Joventut.


A les 3 de la matinada

· JOVE TU TAMBÉ POTS... actuació final del grup SEDNA, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.--------------------------------------------------------------------------------
DILLUNS, 5 de juliol
A les 7 de la tarda

· JOVE TU TAMBÉ POTS... Comencen les activitats de tarda, amb projeccions de vídeo, tirada de bitlles catalanes i la ballada popular de l'Estapera al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes. Organització: Consell de la Joventut.

A les 9 del vespre

· JOVE, TU TAMBÉ POTS... Espectacle de cloenda de l'espai de participació de col·lectius i entitats juvenils, al Parc de Vallparadís - Torrent de les Bruixes.

Més informació: http://www.makuto.com/jovetutambepots.htm
Mira també:
http://www.esfazil.com/kaos/noticia.php?id_noticia=3995

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jove tu també pots... desemmascarar el Fòrum: PROGRAMA COMPLET
01 jul 2004
Només una qüestió, quina para de tren o ferrocarril et deixa més aprop: la renfe o la de FGC, i quina estació? Gràcies.
Re: Jove tu també pots... desemmascarar el Fòrum: PROGRAMA COMPLET
02 jul 2004
La RENFE.
De tota manera desde FGC la distancia es mes llarga pero pot veure el centre històric de la ciutat i no gaire lluny les jornafdesd e contrainformació de kosenlared.net.

Salut us hi eperema les jornades i a la festa..
Re: Jove tu també pots... desemmascarar el Fòrum: PROGRAMA COMPLET
02 jul 2004
com s'arriba desde la parada de renfe o de fgc??
I per on cau el parc de vallparadis?????'
Sindicat Terrassa