Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : globalització neoliberal : corrupció i poder : criminalització i repressió
Presentación del libro: Lula, !dónde vas! de Pere Petit i Pep Valenzuela
28 jun 2004
Barcelona: 5 juliol. 19.30h ESPAI OBERT (Blasco de Garay, 2).

Pepe Valenzuela, amigo y colaborador kaosenlared.net presenta junto a Pere Petit este análisis del Brasil, entre la gestión de la crisis y la prometida transformación social
[28.06.2004 23:35] - 5 lecturas - 0 comentarios
Luladondevas.jpg
Lula, !dónde vas!Lula, ¡dónde vas! muestra la victoria de la esperanza sobre el miedo en octubre de 2002 y presenta un controvertido balance existente después de año y medio de las elecciones. El primer gobierno democrático y popular de la historia de Brasil no ha conseguido todavía iniciar los cambios estructurales prometidos. La tarea, de cualquier modo, no es nada fácil, ni sencilla, considerando la situación en que estaba el país y el equilibrio de fuerzas surgido tras las elecciones. Empujado por una fuerte inercia y en un contexto de grandes contradicciones y conflictos dentro del campo popular, e incluso del PT, el gobierno también se encuentra sumido en un campo de lucha.

Aunque las élites del poder, que no del gobierno, son muy poderosas y no pierden ocasión de demostrarlo, los movimientos sociales siguen planteando la necesidad de las transformaciones prometidas. Brilla intensamente todavía la luz de la esperanza.

Pere Petit es doctor en Historia Económica por la Universidad de Sao Paulo desde 1996. Pep Valenzuela es periodista. Ambos viven y conocen muy bien Brasil y han seguido con detenimiento el interesante proceso político que vive este país y que es determinante para el futuro del Sur del planeta.

www.esfazil.com/kaos (kaosenlared.net)
Mira també:
http://www.esfazil.com/kaos/noticia.php?id_noticia=3910

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Presentación del libro: Lula, !dónde vas! de Pere Petit i Pep Valenzuela
28 jun 2004
HO VOLEM EN CATALÃ!!!!.

ALS PAÃ?SOS CATALANS EN LA NOSTRA LLENGUA I PROU!!!!
lo queremos en que?
28 jun 2004
mira estúpido mental, que no tengas otra cosa que hacer me la pela, por mi como si haces de indymedia un bodrio de página (parece ser que es lo que intentas), pero no te pongas en representante de todos los usuarios de indymedia, ya lo que faltaba, fascista de mierda. Lo querrás tu en catalán, el 90 por ciento de los usuarios de indymedia barcelona respetamos la lengua en que cada una se quiera expresar.
Re: Presentación del libro: Lula, !dónde vas! de Pere Petit i Pep Valenzuela
28 jun 2004
Kekr: lo puedes ponder también en el radicalendar, así saldrá en la agenda de actos de ese día.
La llengua vehicle de comunicació per a la tranformació social (CAT/CAS)
29 jun 2004
Amics i amigues , companys/es

Un cop més tornem a insistir en que a la nostra web (que es la vostra) fem servir bàsicament el català i el castellà per difondre el pensament de la gent que viu i treballa als Països Catalans, però també a tot el món.

La llengua de les persones de la pàgina de www.esfazil.com/kaos (kaosenlared.net) és el català, el castellà, el portuguès, l’euskera... de moment. I utilitzem com a interlingua el castellà i l'anglès.

Per nosaltres un exemple d’això que diem seria el cas del diari electrònic (paper) basc www.gara.net. El nostre objectiu com a parlants d’una llengua petita es arribar a tot el món, explicant el nostre punt de vista i el dels nostres lectors/es i usuàries: De fet un percentatge força important dels nostres lectors i usuaris són persones d’Amèrica llatina o de la resta de l’Estat espanyol.

No sabem si ho fem bé però aquesta es la nostra opció. Nosaltres ens estimem totes les llengües perquè ens estimem a totes les persones, parlin la llengua que parlin.

Una abraçada a tots i totes les que lluiten!!!Amigos/as, compañeros/as

Una vez más volvemos a insistir en que a nuestra web (que es la vuestra) utilizamos básicamente el catalán y el castellano por difundir el pensamiento de la gente que vive y trabaja en los Países Catalanes, pero también a todo el mundo.

La lengua de las personas de la página de www.esfazil.como/kaos (kaosenlared.net) es el catalán, el castellano, el portugués, el euskera... por el momento. Y utilizamos como interlingua el castellano y el inglés.

Para nosotros un ejemplo de esto que decimos sería el caso del diario electrónico (papel) vasco www.gara.net. Nuestro objetivo siendo hablantes de una lengua pequeña es llegar a todo el mundo, explicando nuestro punto de vista y el de nuestros lectores y usuarios. De hecho un porcentaje importante de los mismos son persones d’América latina o de el resto de l’Estado español.

No sabemos si lo hacemos bien pero esta se nuestra opción. Nostros/as apreciamos todas las lenguas porque apreciamos a todas las personas, hablen la lengua que hablen.

Un abrazo para todos y todas las que luchan!!!
Re: Presentació del llibre: Lula, !dónde vas! de Pere Petit i Pep Valenzuela
29 jun 2004
No es tan complicat!! Traduccions a www.internostrum.com

Barcelona: 5 *juliol. 19.30h *ESPAI *OBERT (Blasco de *Garay, 2).

Pepe Valenzuela, amic i col·laborador *kaosenlared.*net presenta al costat de Pere *Petit aquesta anàlisi del Brasil, entre la gestió de la crisi i la promesa transformació social

Lula, donde vas, mostra la victòria de l'esperança sobre la por a l'octubre de 2002 i presenta un controvertit balanç existent després d'any i mig de les eleccions. El primer govern democràtic i popular de la història de Brasil no ha aconseguit encara iniciar els canvis estructurals promesos. La tasca, de qualsevol manera, no és gens fàcil, ni senzilla, considerant la situació que estava el país i l'equilibri de forces sorgit després de les eleccions. Empès per una forta inèrcia i en un context de grans contradiccions i conflictes dintre del camp popular, i fins i tot del *PT, el govern també es troba sumit en un camp de lluita.


Encara que les elits del poder, que no del govern, són molt poderoses i no perden ocasió de demostrar-lo, els moviments socials segueixen plantejant la necessitat de les transformacions promeses. Brilla intensament encara la llum de l'esperança.Pere *Petit és doctor en Història Econòmica per la Universitat de *Sao *Paulo des de 1996. Pep Valenzuela és periodista. Ambdós viuen i coneixen molt bé Brasil i han seguit amb deteniment l'interessant procés polític que viu aquest país i que és determinant per al futur del Sud del planeta.www.esfazil.com/kaos (kaosenlared.net)
Re: Presentación del libro: Lula, !dónde vas! de Pere Petit i Pep Valenzuela
29 jun 2004
Proposo una eina de traducció... desconec si existeix però els articles en castellà podríen traduïr-se x una altre persona en català. Fomentem l'aprenentatge de les dues llengües i enriquim culturalment indymedia :) A mi no m'importa que estigui en espanyol. Quan l'article és de collita pròpia l'escric en català, quan no ho és ho poso en la llengua que està.

El llibre sembla interessant, de totes maneres jo ja he perdut l'esperança tant aqui com a Brasil. La corrupció i el capitalisme son els gran caps (o maldecaps ;P) de totes les nacions i ja no hi ha govern que es resisteixi.

Salut!
Sindicat