Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: fòrum 2004
Flama olímpica i Forum 2004
27 jun 2004
Van donant la bara amb lo de la flama (que còrre per BCN però és per als Jocs de Grècia) i el Fòrum 2004, per la ràdio i crec que també per la TV.
Això de la flama, no es podria tallar? O està molt vigilat?
Les Olimpiades del 92 i el Fòrum 2004 tenen moltes coses a veure.
Ara aprofiten el passeig de la flama per fer el "link" i així difondre internacionalment el Fòrum.
Les dues coses són events-excusa per a grans transformacions urbanístiques i grans operacions immobiliaries associades.
El Fòrum a més va més enllà apropiant-se dels discursos dels moviments socials i fent, per exemple, ports per la sostenibilitat o finançant-se a través d'indústries de guerra per la pau.
Potser és ja una mica tard per fer alguna cosa... (?)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Flama olímpica i Forum 2004
27 jun 2004
Si vaja suposo q si q un pel tard ja era quan te n'has enterat, i mes quedant per indymedia!

Per cert us heu quedat amb el discurs del Consul Grec a Barcelona que han passat pel canal 3/24?

Apart del llenguatge i discurs emprat en la linia de l'Antiterrorisme amb perles com "esperemos q los juegos de atenas sean exitosos i seguros como fueron los de barcelona!" si aixó q siguin segurs i q hi hagi molta policia. A més n'ha dit bastantes en la línia.

Però jo m'he quedat en el detall de que el paio no sabia res de català. Més enllà de si som monolingues o bilingues, on s'es vist que un diplomàtic no tingui ni idea de on cony està i desconeixi tant la idiosincrasia de barcelona com per ser absolutament incapaç d'acabar el seu discurs amb un "bon dia" mitjanament creible.

Sé que a molts us semblarà una tonteria, vaja com a mi, però com a detall es simptomàtic, si ni els diplomàtics son diplomàtics a on anirema aparar ?
Re: Flama olímpica i Forum 2004
27 jun 2004
Per cert q el discurs de joan clos tc tenia desperdici, aconsello veure'ls si podeu. I l'altre es q han convertit aquest acte en una promoció de la filla de la Caballè. Ja puc veure el contracte: si jo canto gratis però a canvi la meva filleta que faci el primer relleu de la flama a barna i surti a totes les teles!

Toma!
Re: Flama olímpica i Forum 2004
27 jun 2004
i en plena etapa de rentar-li la cara al Clos, li dediquen a l'Entrelínies de tv3 un especial on segur que sortirà "lo de gran pare i millor persona", blablabla

El capital fa cagar!
Colera camping CNT