Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
Moniàtic Circus (Alcoi): entre tant de fum sempre ens quedarà oxigen
25 jun 2004
Esta gent d'Alcoi s'ho curra. Entre tant de fum sempre hi ha oxigen. Ànim i avant amb el projecte a eixa gent del Panical, RiuViu, Casal...
Després d’un dur treball ens complau informar-los de la celebració de la tercera edició del Festival Moniàtic, que tindrà lloc entre el 8 i el 24 de juliol en Alcoi i Benifallim (Alacant).

Darrere de l'èxit del passat any, on la resposta del públic va superar les nostres expectatives i ens vam consolidar com un festival alternatiu, multidisciplinar, gratuït i autogestionat, presentem l’edició 2004, batejada com a Moniàtic Circus, on hem fet un esforç per ampliar la nostra oferta i la qualitat de les actuacions, apostant per una combinació de artistes contrastats i nous valors.




MANIFEST MONIÀTIC

Benvinguts i benvingudes a la tercera edició del festival MONIÀTIC. Els col•lectius organitzadors us conviden al MONIATIC CIRCUS. Passen, passen i gaudiran de l’espectacle més grandiós que mai s’ha vist per aquestes comarques. Passen i voran les actuacions més increïbles, els artistes més fantàstics i les bèsties més meravelloses. Passen i coneixeran un altre món, un altre món possible, real i a l’abast de tothom: l’encisador món del MONIATIC CIRCUS. Ací podran contemplar espècies autòctones en via d’extinció: artistes de la pintura i la música, del teatre i del conte, del so i la imatge, jugadors de pilota i molts, molts més que aniran apareixent perquè, tot i marginats de l’àmbit cultural ordinari que promou els qui ens governen, tenen infinitats de coses que dir-nos i màgia que ensenyar-nos. Ells són els vertaders protagonistes de l’espectacle.

Us presentem un MONIATIC imparable, amb molt de cos, consolidat, amb més espectacles i presència "mediàtica" que mai, un Moniàtic que arriba fins a Benifallim, en un intent de estendre víricament l’esperit moniàtic i fer-lo proper arreu de les comarques.

El MONIATIC, doncs, desitja que gaudisquen de l’espectacle i que passen un estiu fresquiu



PROGRAMACIÓ MONIÀTIC CIRCUS

Des del 9 al 24 de juliol de 2004

Entrada lliure

Exposició permanent (9 al 24 de juliol)
Ateneu Cultural El Panical (C/Forn del Vidre, nº 4). Des de les 20 h.
Exposició de pintura: Orfeo Soler

Divendres 9

Pub Hobby (C/Salvador Allende nº 4). Des de les 00 h.
Pre-Party Moniàtic: DJ Sphere vs DJ Aragón (Decks, Cd’s & Effects).

Dissabte 10
Moniàtic al carrer: Placeta del Fossar. 19 h.
Teatre de animació: Peñita Jaima/Mostarte: Placeta del Fossar-Placeta Les Eres. 20 h.
Cercavila: Al Tum Tum: La Glorieta. 21 h.
Taller de percussió africana: Placeta Les Eres. 22 h.
Sopar popular amb l’acompanyament del Grup de dolçainers La Degollà Alcoi) C/La Sardina - Placeta Les Eres - A.Cultural El Panical. 23.30 h.
Correfoc: Grup de Dimonis d’Alacant: Ateneu Cultural El Panical (C/Forn del Vidre, nº 4). Des de les 00 h. Escenari 1 (exterior): Sabir + Verd Cel + Zorrilla. Escenari 2 (interior): Xill-Out: The Playing Orchestra (live) + Sonic Butchers Dj’s + Dj Kraul

Dimarts 13

Casal Jaume I - Centre Ovidi Monllor (C/Vistabella nº 8). 20 h.
Xerrada a càrrec de Fernando Moles. Portaveu de la Plataforma Cívica Zona 15: Afecció del pla eòlic a les nostres comarques
Ateneu Cultural El Panical (C/Forn del Vidre, nº 4). 23 h. Teatre: Xavi Castillo presenta El Chow

Dijous 15

Pub L’Escenari (Plaça de la Concòrdia, nº 2). 23 h. Concert: Ovidi Twins

Divendres 16

Riu Viu (Junt a Pont d’Algessares). Des de les 23 h. Robert Calvin (Turbo Rec./Madrid) + Roberto C (3mv/Valencia) + Yin Elek (Overflow/Alcoi) + Francho (Einstein/Alcoi) + Kiko (Elektronik/Alcoi) Visuals: Screen Warriors (Madrid)

Dissabte 17

Riu Viu (Junt a Pont d’Algessares). Des de les 20 h. Jalea Real + Serpentina + The Shamerock + Enfasis + Provoke + Aname + Sun T DJ + DJ Pixie

Jueves 22

Ateneu Cultural El Panical (C/Forn del Vidre, nº 4). 23 h. Nit de contes: Jordi Sanz & Co.

Dissabte 24

Benifallim. Plaça del Poble. 18 h. Partida de raspall
Plaça del Poble. 19:30: Teatre: Sin denominación de origen "Valencia acoge": "El superemigrante y los pastelitos de boniato"
Poliesportiu de Benifallim. Desde las 21 h. Sangatxo + Fabes Bollies + Jesus Lara y la D-Generación + Los Dingos + Els impresentables + Bakteria Social Organitza: Riu Viu, Ateneu Cultural El Panical, Asociació Cultural Insònit, Casal Jaume I - Centre Ovidi Montllor, Festeres de Benifallim. Col•labora: Cerol, Pub Hobby, Pub L’Escenari, El Barco Pirata. Recomana: El Gratis, Comarcal.net, Radio Activa
Aprofitem per convidar-los a la roda de premsa que tindrà lloc en el Casal Jaume I - Centre Ovidi Monllor (C/Vistabella nº 8, Alcoi) el proper dia 23 de juny, a las 12:00 h.

Per a més informació poden contactar amb nosaltres en moniaticfestival (at) hotmail.com o en

w3.arrakis.es/dissenyweb

Moltes gràcies i un salut

La organització del Festival Moniàtic

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more