Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : fòrum 2004
Iniciativa per Catalunya, Donde digo Diego... luego hago lo que quiero (Forum2004)
04 mar 2004
Ahir Joan Herrera en un acte electoral amb universitaris va estar "rajant" del Forum (de la especulacio, pura i dura), del qui la seva companya de files Inma Mayol forma part activa en un dels consells de direccio... l'altre dia a Manresa l'Herrera - que en Buenfuente diu que sembla un Cap de l'esplai amb tota la rao del mon, per un cop a la vida- va apostar per l'autodeterminacio del poble catala... o 1) L'Herrera aquest no s'entera que no esta amb els escoltes sino en un partit ( d'esquerres de debó... jajajaja) que impulsa el Forum2004 i que mai ha plantejat realment cap consulta independentista ni res similar o 2) Ho sap perfectament pero per Vots esta disposat a dir el que fagi falta...

Jo voto per la segona opcio... i sino es així, millor que el noi aquest es dediqui a fer el kumbaya...

Comentaris

Re: Iniciativa per Catalunya, Donde digo Diego... luego hago lo que quiero (Forum2004)
04 mar 2004
A nivell municipal, siguin els d'ICV o EUiA, allà on governen en coalició amb els 'psociolistos' i/o altres o sols, estan seguint el joc a l'especulació, a la repressió policial contra el jovent i el veïnat crítics, a la col·locació de comissaries dels mossos, a les agressions al territori, etc. se'ls hi hauria de caure la cara de vergonya per utilitzar els missatges d'esquerres només per omplir-se la boca i omplir-se les butxaques. Al Vallès s'estan quedant a gust, a Cerdanyola, Sabadell, Barberà, etc. Candidatures de base JA! als municipis, unitat popular contra el feixisme i les seves mil cares!!
Re: Iniciativa per Catalunya, Donde digo Diego... luego hago lo que quiero (Forum2004)
04 mar 2004
Estem vivint l'apoteosi de l'hipocresia en boca d'aquests "descarats", la campanya electoral és un periode on no s'ha de fer cap mena de cas als polítics mentiders, però quan alguns s'escendeixen en la seva hipocresia i intenten enganyar a gent de bona fe se'ls hi hauria de recordar les seves obres. No puc suportar que em menteixin a la cara i menys quan el que parla Herrera no té ni puta idea del que diu sobre algun tema en concret i tu que l'escoltes si i pots anar detectant una a una l'hipocresia, no és una experiència agradable però el fet d'estar acostumats a la mentida en boca dels polítics no ens ha de fer baixar la guardia.

Com a mostra us envio un botó, sobre perque IC no és "descaradament ecologista". Mireu, jutjeu, contrasteu i després si voleu doneu-li la vostra opinió a la barreja de kumbaia i seminarista mal afeitat. No és casual aquesta estètica. Com res en campanya.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/73382/index.php
Re: Iniciativa per Catalunya, Donde digo Diego... luego hago lo que quiero (Forum2004)
04 mar 2004
Jo soc d'aquells que tot i no compartir idees ni votar al reformisme (IC-EUiA i ERC) intento no ser exessivament critic amb ell per que crec que millor que el personal ,ja que vota, els voti a ells, i a més n'hi ha de pitjors i que mereixen mes canya... pero a vegades ja no puc mes. Iniciativa MENTIDERS!
Re: Iniciativa per Catalunya, descaradament cínics
04 mar 2004
Participan per partida doble a l'organització del Forum (com Ajuntament de Barcelona, i com a govern català) i diu aquest imbècil que està en contra i bla, bla...
Més cínica encara va ser la Inma Mayol, quan un any després d'organitzar la cacera d'inmigrants pels carrers de Barcelona va dir que se'n penedia... Jo també puc planejar la repressió i preveure que ja diré més endavant que no va estar bé.
Re: Iniciativa per Catalunya, Donde digo Diego... luego hago lo que quiero (Forum2004)
04 mar 2004
el tema és que aquí el que tenim parlamentàriament és una dreta real, coherent entre discurs i fets -encara que em provoquin fàstic- i una dita esquerra que no és coherent entre discurs i fets i això és molt greu per la gent que ens sentim d'esquerres. Estaria bé que s'analitzessin molts plens municipals on governen algunes de les formacions autodenominades d'esquerres (PSOE, ERC i ICV-EUiA) i crec que es veuria per on va la cosa i com es confirma que són uns hipòcrites i mentrestant l'electorat potencial d'esquerres es mou entre el possibilisme, el desconcertat, el fartisme o engegant altres projectes a escala local més coherents amb la justícia social. I sí, és cert que a qui cal combatre i crítica més és a la dreta (PP-CIU-...) però és que així ens va i, de veritat, amb un governs PSOE,ERC, ICV-EUiA també està rebent el territori, les ciutats i les persones. Per això crec que el treball està a escala local i en candidatures de base que sàpiguen aplegar la gent d'esquerres i llibertària en clau, al meu parer, catalanista, que no nacionalista.
Re: Iniciativa per Catalunya, Donde digo Diego... luego hago lo que quiero (Forum2004)
04 mar 2004
Imma Mayol = "DESCARADAMENT HIPOCRITA"
Re: Iniciativa per Catalunya, Donde digo Diego... luego hago lo que quiero (Forum2004)
05 mar 2004
Tothom és un hipòcrita menys jo i qui digui el contrari és un revisionista-reformista de la meva Bíblia personal.
Re: Iniciativa per Catalunya, Donde digo Diego... luego hago lo que quiero (Forum2004)
05 mar 2004
A ver gurú: no tienes razón en lo que dices. Con tu planteamiento toda crítica sería imposible. Pareces Jesucristo diciendo aquello de "quien esté libre de pecado que tire la primera piedra". La gente de IC está participando en gobiernos, promoviendo ciertas políticas y, al mismo tiempo, y por razones únicamente electorales, hace como que no está de acuerdo con ellas. Eso se llama cinismo y oportunismo político. Y por supuesto que tenemos derecho a criticarlo y a denunciarlo, faltaría más. Vete con tu biblia y tu parálisis política a otro sitio. No nos vamos a quedar callados ni necesitamos tu permiso para criticar.
Re: Iniciativa per Catalunya, Donde digo Diego... luego hago lo que quiero (Forum2004)
05 mar 2004
al de l'anterior missatge... parles de cinisme i no el reconeixes quan el tens davnt dels nasos (v. misstge del Gurú dels moviments Associals)

i parles de dret a la crítica i censures a la resta... patètic
Re: Iniciativa per Catalunya, Donde digo Diego... luego hago lo que quiero (Forum2004)
05 mar 2004
Em considero una persona d'esquerres, sense masses matisos subordinats a pàtries o mercats, i voto a l'opció menys dolenta o més aproximada a la meva forma de pensar. M'agrada escoltar crítiques i debatre, però en campanya electoral és impossible. Crec que la propaganda no afavoreix el diàleg i en aquests moments la propaganda ho envaeix tot (també aquest fòrum).
De totes maneres, reponent al 1er missatge (intueixo q d'un votant de l'ala esquerra d'ERC) crec q ICV s'ha posicionat repetides vegades i des de fa bastant temps en contra de com s'està portant a terme el Fòrum, q no dels seus suposats principis ideals (venuts a l'especulació i la totxana). També dir-te, Mikelet, q ICV fa molts anys, de fet ja com a PSUC, q reconeix el dret dels pobles, entre els quals el català, a l'autodeterminació, però sempre q el poble vulgui, naturalment.

Salut!
Re: Iniciativa per Catalunya, Donde digo Diego... luego hago lo que quiero (Forum2004)
05 mar 2004
La dreta està contentíssima de tenir aliats com vosaltres, revolucionaris de bar de facultat, nens pijos okupa, a temps parcial, que prefereixen no mullar-se de debò, assumint les contradiccions que tota acció política comporta. És millor la crítica sense alternativa, sobretot per a la dreta, a la qual pertanyeu sociològicament, i molts de vosaltres entusiastament d'aquí a uns anys.
Re: Iniciativa per Catalunya, Donde digo Diego... luego hago lo que quiero (Forum2004)
05 mar 2004
A Carles

Però de que vas. Perdona però la dreta l'he aguantat durant quasi una trentena d'anys a l'ajuntament del Prat de Llobregat, governat pels iniciativeros des de temps inmemorials. Jo he tingut l'experiència no gens agradable de veure i patir en primera persona, l'engany i la manipulació d'aquests que no són ni d'esquerres ni ecologistes. La meva resposta ha estat en la crítica constant cada dia de l'any, des de les entitats en que he participat, els centres socials que s'han alliberat i que encara continuen plantant cara (quatre desallotjaments en deu anys està bé, no? Per ser tan d'esquerres), el meu lloc de treball...sempre!!!

Davant he tingut els polítics de sempre, però en aquest cas anomenats d'esquerres, els mateixos que no tenen cap mena de dubte per pactar amb tota la resta de partits polítics polítiques tan ecologistes com el Pla Delta, on tots, mira quina casualitat, tots els partits polítics estan d'acord, com en la majoria de polítiques municipals.

Fa molt de temps que vaig deixar la facultat xato, el tema de nens pijos okupes denota qui ets i la manca de cervell que et caracteritza davant d'un simplisme tan generalitzador com fals. Assumir les contradiccions de tota acció política dius, el problema és que sempre sempre les heu assumit i mai us heu surtit del guió de partit gestor com qualsevol altre. No s'està fent una crítica sense alternativa, simplement s'està dient que aquesta no és l'alternativa de ningú que sincerament sigui descaradament d'esquerres i ecologistes, jo m'hi considero i per això m'he trencat la cara cada dia contra l'ajuntament d'IC del Prat.

Que tu siguis militant d'IC i no suportis que et treguin les vergonyes és el teu problema, abans he pujat un link sobre el Pla Delta que si vols te'l llegeixes i em dius quines d'aquelles polítiques aplicades al Delta són ecologia, si vols després continuem amb Bracons, després amb el Fòrum, amb la política municipal a BCN, amb la que ens espera al tripartit. Que pretens que ens oblidem de tot perque venen elecions? Que mantinguem en secret l'hipocresia perque a tu t'interessa quanyar vots? Que perque existeixen Aznars i Bush vosaltres ja sou automàticament d'esquerres, per ser-ho s'ha de demostrar i de moment tinc molts motius per dir que no ho sou i cap ni un per dir que si, digue'm, que han fet realment d'esquerres i ecologista aquest d'IC? diguem alguna cosa, perque jo no la veig. No de paraula que d'això en sabeu molt, de fets concrets i polítiques concretes.

A sobre pretendràs que aguantem la hipocresia a la nostra cara quan ve al nostre poble a mentir-nos a la cara, si fins i tot La Vanguardia, gens sospitosa de ser okupa o revolucionari de bar, publica articles que s'en en foten d'aquesta forma de dir, parlar, omplir-se la boca d'esquerres i ecologismes, per després no fer res.

Reitero, llegeix-te les crítiques i si les pot rebatre parlem, si ets un fanàtic militant que només ve a passejar la seva ràbia perque toquen els seus gurus, ves a plorar a la via. Els que hem patit IC sabem de que parlem, i cada cop sóm més que no et capiga dubte.
Re: Iniciativa per Catalunya, Donde digo Diego... luego hago lo que quiero (Forum2004)
05 mar 2004
icv, PARTIT descarat, desmascarat, d'ex-comunistes... fa temps que no enganya ningú, per molta que sigui la bona fe dels seus militants.

Endavant les CUP

"La Candidatura dâUnitat Popular no considera el pacte de govern tripartit a lâAjuntament ni dâesquerres, ni ecologista ni nacionalment compromès, els tres qualificatius amb què ha estat definit per PSC, ERC i ICV. Al contrari, diu que âno és més que un acord de sous i de llocs de treballâ? que ha passat per sobre de les necessitats de la vila i que no ajuda a fer que la gent sâinteressi per la política"

Herrera fas un fàstic que és de no dir. Una merda per la teva boca.
Sindicat