Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
ETA planteja un diàleg entre els diferents agents polítics bascos "sense límits" i sense punts de vista "tancats"
21 feb 2004
ETA planteja un diàleg entre els diferents agents polítics bascos "sense límits" i sense punts de vista "tancats"
L''organització terrorista ETA insta a un diàleg entre els diferents agents polítics bascos "sense límits". "Asseiem-nos i parlem sense punts de vista tancats, però també sense límits", assegura en una entrevista que es publicarà demà en el diari Gara.

Segons un avançament de l''entrevista al qual ha tingut accés Europa Press, ETA assenyala que les seves iniciatives no han de ser llegides en clau de "debilitat operativa" perquè, si s''entenen així, "l''horitzó de la pau s''allunya".

Així mateix, els interlocutors de l''organització terrorista manifesten que a Euskadi i Catalunya es detecta "la necessitat d''un procés de transició". A més, afegeix que seria "un error" que Euskal Herria desaprofités "de nou la seva oportunitat".

Aquesta entrevista, que es publicarà demà íntegrament al diari Gara, es produeix després que dimecres passat ETA anunciés la seva decisió de declarar una treva, únicament, a Catalunya, que és efectiva des de l''1 de gener de 2004
Mira també:
http://www.vilaweb.com/ep/20040221204500.html

Comentaris

i si la pau, fos possible??
21 feb 2004
si la pau fos possibble, que li fariem al Carod? afusellar-lo?
Re: ETA planteja un diàleg entre els diferents agents polítics bascos
22 feb 2004
He mirat avui a la pàgina de Gara i no veig el nou comunicat d'ETA. Algú sap si ha sortit i què hi diu realment?
Re: ETA planteja un diàleg entre els diferents agents polítics bascos
22 feb 2004
Els d'ETA ara es volen fer els bons perque saben que tot els hi va a la contra. Com Sadam Hussein poc abans de la invasió.
ETA no negoció la tregua con Carod (ERC)
22 feb 2004
ETA no negoció la tregua con Carod (ERC)
+++ info >>>>

Por más que se repita una mentira, esta no deja de serlo a los ojos de los hombres libres y dignos, otra cosa sucede en los de los aprendices de Goebbels.

Manuel [22.02.2004 11:25] - 3 lecturas - 0 comentarios



ETA afirma contundentemente, en la entrevista publicada hoy por Gara, que ha sido decisión suya "no hacer campaña de acciones armadas en Cataluña", y que en ningún momento acordó nada de esto con nadie, lo cual deja a Carod-Rovira (ERC) fuera de toda sospecha.



ETA se muestra de nuevo dispuesta al dialogo y la negociación política por lo que desea sentarse con todos los agentes políticos vascos y iniciar un debate sin límites.



ETA en el contexto de las elecciones del 14-M da respaldo a la propuesta de Vergara, que recordemos fue rechazada por los demás partidos nacionalistas vascos.



ETA recuerda de nuevo que sus posiciones no se deben a la debilidad sino la voluntad de encontrar una salida al conflicto y que persiste en mostrar su posición favorable a la lucha armada.



La entrevista será publicada, imaginamos, en las próximas hora en www.gara.net tan pronto dispongamos de la misma procederemos a publicarla.

Re: ETA planteja un diàleg entre els diferents agents polítics bascos
22 feb 2004
-
E.T.A(m)
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/64718/index.php
-
ELKARRI
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/66366/index.php
-
Democrata
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/64806/index.php

tot molt interessant!
Sindicato Sindicat