Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[port] Mural solidari amb les vaguistes del 29M comdemnades a presó
28 jun 2014
BrJFiR-CQAAGgZU.jpg
BrJJNnNCQAMP2-l.jpg
BrJJNPkCMAA44rF.jpg
BrJJNqFCYAA1f6x.jpg
La lluita social no és delicte. Cap lluitador/a a la presó!


La vaga general que va tenir lloc a l'Estat espanyol el 29 de març de 2012 va suposar un punt d'inflexió en la lluita social pels drets laborals i contra la precarització de les condicions de vida de la classe treballadora. A aquesta lluita social que va desbordar els sindicats grocs, l'Estat hi va respondre amb nombroses detencions: només als Països Catalans, entre el mateix dia 29 i mesos després, van ser més de 100 les persones detingudes.


Més de dos anys després, moltes d'aquelles detingudes o empresonades preventivament han estat absoltes. Desenes encara esperen data de judici. I pel camí, d'altres persones esdevenen caps de turc per pagar per tothom, per pagar pel que vam fer tothom: lluitar.


A Andalusia, el Carlos i la Carmen, de Granada, han estat condemnats a tres anys de presó cadascú per haver participat en un piquet. És a dir, per haver fet vaga. A Euskal Herria, n'Urtzi i en Telle, de Bilbo, han estat condemnats a dos anys i mig de presó per haver fet una pintada. És a dir, per haver fet vaga. L'entrada a presó d'aquestes quatre persones és imminent. Mentrestant, evasors fiscals i corruptes segueixen embutxacant-se diners públics a plena llum del dia sense que els passi res.


Després de deixar-nos sense drets ni condicions de vida mínimament dignes, reforma rere reforma, l'Estat ens condemna per fer vaga, per lluitar, per defensar-nos. El seu paper com a garant del sistema capitalista; el nostre, com a anticapitalistes, és enfrontar-nos-hi amb tots els mitjans al nostre abast.


Per tot això, avui, dissabte 28 de juny, recollim el crit a la solidaritat internacional llençat des d'Andalusia, passant per Euskal Herria, perquè als Països Catalans també ho tenim clar: ni ens van tocar aïlladament, ni respondrem aïlladament. La lluita social no és delicte perquè és l'únic camí per una vida digna!


STOP PRESÓ 29M!!
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/486254/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/486274/index.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [port] Mural solidari amb les vaguistes del 29M comdemnades a presó
28 jun 2014
Pancartes i pintades aparegudes a la Meridiana en suport a la jornada internacionalista del 28J en suport a les vaguistes comdemnades a presó a Granada i Bilbo.

https://www.facebook.con/cso.lagordissima/media_set?set=a.53735822971939
Sindicat Terrassa